Comentariul zilei - Mesaj pentru turneni.

10 Aprilie 2016, 12:55 | 4398 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele.

Hoinar prin Reșița

Întotdeauna mă gîndesc cu drag și dor de orașul meu natal, Turnu Măgurele. Revin defiecare dată cu emoție și nerăbdare, dar răman surprins neplăcut și mahnit de felul în care arată orașul și modul în care gandesc și trăiesc cea mai mare parte a cetățenilor ei. Am o întrebare simplă și de bun simț pe care vreau să o adresez turnenilor mei dragi: pană cand girați și acceptați sărăcia, minciuna, promisiunile si umilința care vi se arată de atația ani și de ce suportați și vă faceți că nu vedeți ce se întamplă cu viața voastră? În ce situație au putut să vă aducă cei ce vă conduc de peste 20 de ani!

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
unul pe 13 Aprilie 2016, 18:14
#15
pentru Nicu
Măi Nicuşor,tu ai impresia că am stat mereu în Turnu ? Cunosc Reşiţa,Caransebeş,Lugoj,Hunedoara.Atfel nu aş fi intrat în discuţii cu tine.Eu am dorit doar să spun că noi,turnenii,trebuie să scăpăm urgent,de această pleavă de om,numit Cuclea şi de gaşca PSD-istă. De peste 20 de ani ne-au minţit,au furat şi au făcut ce au vrut cu banii noştri.Ne au adus la limita celei mai crase sărăcii.Nu mai merităm bătaia lor de joc.
Nicu pe 12 Aprilie 2016, 10:26
#14
Pentru unul
Expresia folosită la început te caracterizează perfect . Vorbești fără să știi nimic.Cunoști tu Resita ?Nu ști nimic .Dacă vrei citește ca ai posibilitatea despre acest oraș,despre industria acestui oraș despre primari acestui oraș și dacă vrei mai discutăm .Dacă intradevar ești din Turnu Măgurele eu te salut si poate bem o cafea unde vrei tu .
Marian Odaianul pe 12 Aprilie 2016, 00:08
#13
psd
Simtim cu totii ca Dragnea a intrecut masura cu numirea lui Cuclea Danut ca primar de municipiu . Nu este un lider, in spatele caruia sa te asezi si sa lupti . Nu stie sa vorbeasca, nu stie sa organizeze, nu stie ce sa faca cu orasul si parca nu ar fi indeajuns mai merge si baut sa vorbeasca cu oamenii pe strada. Asta e ! Eu unul decat sa votez cu el mai bine stau acasa si beau un sprit... in cinstea lui Mohanu .
oameni cu bun simt cartier Magurele pe 11 Aprilie 2016, 18:13
#12
VOTAM CUCLEA DANUT
Domnilor nu va mai amagiti cu promisiuni ....Primarul stie ce are de facut in continuare stiti bine ca face tot posibilul sa rezolve problemele orasului ...da bineinteles nu poate sa multumeasca pe toata lumea atata timp cat i se pun bete in roate si alte persoane al vorbesc de rau ....si in plus are si bun simt chiar si cu persoane care rele la suflet si sunt contra .....oare daca schimbai primarul o sa traiti mai bine???? OARE O SA FITI MAI BOGATI?? sa ne gandim ca o vom lua iarasi de la inceput......un om pedepsit a fost legat in pielea goala in padure iar la lasarea serii era plin de tantari care sugeau sangele din ele si erau umflati de satui trecand pe acolo doi cetateni au zis sa mearga la el sai goneasca tantarii care sugeau sange ca vampiri din el si tot trupul era acoperit de tantari iar el gandind bine le-a spus sa nui goneasca caci acestia sunt aproape satui si daca ai va gonii pe cei satui vor venii altii mai infometati si al va omori de tot
M din Str.Mihai Viteazul pe 11 Aprilie 2016, 11:15
#11
NU,cartierul Măgurele NU votează cu Cuclea!
Băăă,nu mai vorbiți în numele unui întreg cartier.Sunt zeci și zeci de străzi cu sute și sute de case care împreună au mii de persoane cu drept de vot.Eeee,nu toți or fi cu creierul ca a lui Nelu Necea și care răspund la comanda politică a PSD-ului.Sunt sigur că se vor mai găsi și oameni destupați la minte și care nu mai pot fi păcăliți de niște hoți și incapabili.
Nicu pe 11 Aprilie 2016, 09:58
#10
Pentru Domnul din Resita
Te rog citește în dicționar cuvântul respectiv, eu din respect pentru tine nu mai pronunț .Te felicit ca ai plecat de aici si o duci mai bine, si noi turneni ar fi frumos să fim calmi și fiecare să alega cu mult simt de răspundere .
cartier Magurele pe 10 Aprilie 2016, 23:58
#9
Domnule primar CUCLEA magurelea va voteaza
sincer de ce sa aducem primar nou??? cu ce ne-ar putea ajuta alt primar oameni buni stati si ganditi ??? cu promisiuni....cel putin primarul existent stie ce are de facut ...ce a inceput si inca ne bazam pe promisiunile dansului ...oricum chiar daca de rusine uni vor spune ca voteaza alt primar ...se stie ca tot pe acest primar in exercitiu al va vota .....asa ca nu mai va amagiti domnilor ....mentionez ca nu sunt in vreun partid dar nu se va rezolva nimic cu aceasta schimbare de primar ...ganditi-va bine domnilor ce vom face ...o luam de la inceput???????
eu pe 10 Aprilie 2016, 21:42
#8
pt.Nicu!
Dar vi se pare ca lucrurile merg chiar atat de bine in oras? Sunt apolitic,dar realitatea este destul de dureroasa!
unul pe 10 Aprilie 2016, 20:56
#7
pentru NICU
Băi prostovane ! Habar n-ai tu,ce viaţă duc ăia din Reşiţa ..... Dar ăia au primar ca lumea, nu de alde Cuclea - Muclea,ca la Turnu Măgurele. După cum te opărişi,e clar că eşti din gaşca PSD-istă. Numai vouă vi se pare că e totul bine în sărăcia asta de oraş. Dar stai niţel,că vă vine rândul,roata a început să se învârtă invers. Ştiu,adevărul doare,nu suportaţi să fiţi demascaţi,iar când vi se arată adevărul,încercaţi să daţi vina pe Crăcea.Ce treabă o avea el cu asta,nu ştiu,că doar n-a fost el primar. Oraşul a fost distrus de hoarda PSD-istă,ai cărei capi sunt : Dragnea,Mohanu,Cuclea. Cred că nici pentru tine, Nicule,nu este departe ziua judecăţii.
Hoinar prin Reșița pe 10 Aprilie 2016, 20:05
#6
Nicule,asta e problema ta???
Nu asocia verbul a hoinări,cu a vagabonda,ci,mai degrabă cu a te plimba fără nicio țintă.Asta fac eu duminica în orașul care m-a adoptat și în care trăiesc.Da,recunosc,mult mai bine decat în Turnu Măgurele.Și eu doresc succes si o gandire sănătoasă si limpede tuturor turnenilor si romanilor la alegerile din 2016.
Dan pe 10 Aprilie 2016, 18:23
#5
petru bula
pai voi nu vedeti ca legile sunt facute petru Romani nu si petru tiga,i .militeni le este frica se caca pe iei de frica cu pistolul in buzunar sau poate ai are la mana cu ceva....



Nicu pe 10 Aprilie 2016, 16:40
#4
Hoinar
Dacă ești hoinar nu este in regula,dacă locuiești în Reșița cinste tie! Sper ca acolo tu,ai știut pe cine alegi si la Reșița totul este perfect .Respectele mele postac al Dl.CRACEA !
Anonim pe 10 Aprilie 2016, 14:48
#3
Deschideti ochii turneni
Treziti-va romani,a venit momentul schimbarii pentru orasul nostru aveti grija pe cine votati,scoateti odata ptr totdeauna PSD-ul din oraselul nostru
Gogu Steriade pe 10 Aprilie 2016, 14:32
#2
ATENTIE CARTIER MAGURELE !!!!
Nu are nimic in comun cu comentariul d - lui din Resita .DE CATEVA ZILE IN ZONA,,SCOALA VECHE,,(strazile I.L.CARAGIALE,SCOLII,GRAL MAGHERU,M.SADOVEANU),,CIRCULA,,DOI MINORI DE ETNIE ROMA CARE ANALIZEAZA/ MONITORIZEAZA/DESCHID PORTILE IN VEDEREA,,RIDICARI/COLECTARI,,DE PASARI.DRAGI MAGURENI MARE ATENTIE.
bula pe 10 Aprilie 2016, 13:54
#1
militia
unde oare se afla nesimtitul de ciprian de nu amendeaza caruta din fotografie.sa te faci din tarcomnic militian si sa ceri anumite foloase asta stie el sa faca. de ti**ni nu sa ia ca io da la m..e se ia numai de amarati
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.