Aproape moarta: O angajata a fabricii Panoreea a fost luata cu salvarea din timpul programului de lucru - comentariul zilei.

02 Februarie 2016, 10:37 | 5373 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Aproape moarta:  O angajata a fabricii Panoreea a fost luata cu salvarea din timpul programului de lucru - comentariul zilei.

Ieri, luni, 01.02.2016, o angajata a fabricii de confectii textile a fost luata cu salvarea, aproape moarta,  si dusa la spital.

Femeia a fost epuizata din cauza programului de lucru si a conditiilor de munca. Totul s-a petrecut in timpul programului de lucru deci este accident de munca. Conducerea fabricii incearca musamalizarea cazului. Autoritatile statului trebuie sa ancheteze acest caz pentru ca s-a ajuns prea departe. Aceeasi situatie este si la celelalte fabrici de confectii textile din Turnu Magurele. Sa nu mire pe nimeni daca toate textilistele din oras se unesc si vor organiza un protest. Vrem sa stim si noi ce masuri intreprind Primaria, Prefectura, ITM, Parchetul, Politia, etc.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
xenia pe 18 Februarie 2016, 16:10
#12
panoreea
hai ca acum timp de 5 zile nimeni nu mai face nici un comentariu ;era de asteptat ca angajatele sa nu fie multumite de munca prestata daaaar tinand cont de faptul ca nu e de lucru in aceasta perioada tot nu sa ajuns la restructurari cum era obiceiul fostului administrator



bravoooo actualului administrator nu ca altiiii
conteaza parerea??? pe 12 Februarie 2016, 23:34
#11
cainii latra ursul merge !
Asteptati mult si bine ca i.t.m. sa va salveze... trebuie sa va salvati singure, altfel, prostia se plateste....
anonim pe 08 Februarie 2016, 07:31
#10
livia
Am lucrat in domeniu,nu patronii sunt de vina ci salariatele,stau cu capul plecat ca si ghiocei fara sa scoata un cuvant ore in sir,daca cineva mai cu capul pe umeri ia initiativa ele se dau deoparte,ba mai mult fac pe suparatele(adica nu mai vorbesc cu persoana respectiva).Toti avem nevoie de bani dar daca ai meseria in mana ta mai ai si capul cu tine faci ceva sa-ti fie mai bine si sa muncesti cat de cat decent sau daca nu pleci.Eu am inteles din atitudinea lor ca ori nu le place sa stea cu familia si prefera sa stea la asa zisul servici,ori nu sunt capabile sa incerce altceva sau sa ajute la inbunatatirea situatiei de acolo.
zabalos pe 02 Februarie 2016, 23:36
#9
ITM
Ce sa controleze ITM? ITM teleorman e sub sechestru DNA
Mihaela pe 02 Februarie 2016, 15:26
#8
Nu e primul accident la Panoreea
Daca este nevoie le mai pot aminti eu de inca doua accidente care au avut loc intr'o singura zi la Panoreea...unul s'a lasat cu amputarea unui deget ....Cauza ? Program prelungit, conditii improprii de munca ....etc.
Coco pe 02 Februarie 2016, 13:59
#7
Itm e sau nu e?
Părerea mea e ca itm ia grosu bine altfel până acum se schimba ceva oare chiar nu se vede trec ani nu zile și Broscări sunt tot le poziții!
mihaela pe 02 Februarie 2016, 13:13
#6
e jale
Se antampla mereu dar nimeni nu face nimic trezitivaaaa
ion pe 02 Februarie 2016, 12:52
#5
Cod munca nou
Daca as fi sindicalist pe la Buc*resti as ceve implementarea in Ro a saptamanii de munca de maxim 35 de ore. Sunt tari in care se experimenteaza fie programul redus de lucru fie mai putine zile lucratoare pe saptamana. Cine vine in Ro doar pentru forta de munca ieftina sa se duca in pm si sa ne lase in saracia noastra! Astia de la inspectia muncii sunt varza, sunt corupti. Intitutia asta trebuie reformata.
cineva pe 02 Februarie 2016, 12:40
#4
gresit!!!!
Daca sunteti corect informati ar trebui sa stiti ca dansa este client fidel al ambulantei Turnu Magurele!!!!!
Catalin pe 02 Februarie 2016, 12:06
#3
Nu va aude nimeni
Chiar credeti ca va aud cineva? Ii doare pe toti undeva de voi, isi bat joc toti. Daca nu va dati toti demisiile, dar toti odata, nu se va intampla nimic. Plecati toti odata, sa nu ma ramana nimeni acolo, fara voi ei nu reprezinta nimic, doar nu credeti ca se pun patronii la munca. SUNTETI DOAR SCLAVI. Nu vor inchide inchide afacerea daca plecati, cereti-va drepturile, nu va ganditi la ziua de maine ca aveti doar de pierdut.
La masina 10-12 ore pe 02 Februarie 2016, 11:29
#2
Suntem sclavi la noi acasa
Muncitorii depasesc cu mult norma legala de ore de lucru pe luna.Angajatorii platesc salarii de mizerie.
Floricica de la calcat pe 02 Februarie 2016, 11:28
#1
sa se faca adevarate controale!!!!
Asteptam ca controlorii de la ITM sa-si faca treaba in sensul ca cei care fac controale sa faca controale in fabrica nu sa stea la ...cabina de probe.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.