Gurita Ionel - rapitorul de balti - comentariul zilei.

21 Ianuarie 2016, 09:12 | 5460 vizualizări | 32 comentarii
Car Universal
Peste.

Un articol despre Gurita Ionel - ,,marele inspector piscicol" care isi face de cap in sensul ca dovedeste o aroganta iesita din comun in desfacerea activitatii profesionale.

Locuieste in Magura, este asociat prin sotia sa Gurita Mioara la SC SACOLIN SRL, firma care are Balta de la Rasmiresti. Nu cred ca mai exista partid politic pe la care nu a trecut, in prezent fiind si inspector general cu activitatea de control la Inspectia piscicola pe tara(avand delegatie in acest sens). Inspectorul piscicol Gurita Ionel are afaceri cu Musat, marele "pescar" din zona Turnu Magurele.

Citeşte şi
Comentarii (32) Adaugă comentariu
o prietena pe 29 Octombrie 2021, 08:13
#32
233833
un gunoi...un jeg care a iesit din gunoi dar gunoiul din el niciodat....un cu**ar ordinar lipsit de bun simnt... nu ai dumnezeu sick sick sick sick sick sick sick sick sick
pentru gurita pe 21 Mai 2019, 21:58
#31
gurita
esti un jmecheras ieftin....stii ceva? cu analizele cum stai? candva i-am dat o p**a uneia, care sa mai futut intre timp cu cel putin 20 de barbati....asa ca fa analize amanuntite, si nu uita ca si altii ti-au futut femeia!
pentru Gurita eseistul pe 02 Ianuarie 2018, 20:28
#30
pentru tine Gurita
Gurita....ce nume predestinat. cum ai muncit tu ca sa sapi baltile care le ai?ai lopata si cazma? stii ceva... e vremea in care se fac ivestigatii amanuntite... daca se vrea ceva cu adevarat se obtine! eu nu vreau sa jignesc dar propietarii de drept ai baltilor sant cu totul altii....nu tu....sau Nitulescu. tu ca om nu cred ca ai multa demnitate...stii sa te dai dupa unii sau altii cu ceva functii vremelnice, ca sa obtii ceva interese personale.... UN FEL DE PATURICA.. mai retardat... cu ochii dupa femei....sfat: intoarce-te de unde ai plecat ca alfel te vor cauta altii pe tine la miez de noapte....sau ramai...
omul pe 09 Martie 2016, 14:29
#29
toate la timpul lor
ce e si cu politica asta vine o vreme cand trebuie sa platesti cu varf si indesat ma uit la voi cum va certati dar este foarte aproape....nu mai este mult...si nu iei nimic cu tine viata e scuta asa ca lasatii sa se buc*re si ei ca nu se ia nimic dincolo...usor usor toti ne ducem...
murga pe 21 Februarie 2016, 18:15
#28
Gurita un ratat al politicii
Gurita Ionel un parvenit in tot cea ce face. Toata viata a umblat dupa functii,a distrus totul in care a fost implicat-sa ne aducem aminte de Piscicola Zimnicea pe care a pus-o pe butuci-urmarindu-si numai interesele personale si ale mentorului sau Nitulescu Teodor-balta de la Rasmiresti unde Gurita si Nitulescu sunt asociati.Acum umbla cu Ica Calota deputat ALDE, pentru a participa la alegerile locale pentru postul d primar.Probabil este obligat sa-i fie fidel lui Calota pentru ca acesta la ajutat sa devina seful controlului pe tara in domeniul piscicol.
jo pe 04 Februarie 2016, 16:19
#27
gurita
Indiferent cat de educat,talentat bogat sau grozav crezi ca esti.Cum tratezi oamenii spune totul despre tine....
ana pe 03 Februarie 2016, 15:04
#26
Gurita un escroc
Un hot,fara Dumnezeu, fara limite......
Marin pe 02 Februarie 2016, 16:59
#25
Rautati din lumea celor care "prea-cuvanta"
Sunt rautati extreme, pe care acel om deosebit nu le merita. E usor sa dai din gura, mai greu este sa moara vreo amarata de buruiana de mana ta! Am vazut la viata mea multe magarii, dar sa-l suspecteze cineva pe dl. Gurita de incapacitate profesionala... e cam mult. Acest om va poate face sa intelegeti rapid un istoric complex asupra speciilor de pesti - nu numai din tara noastra, ci si de aiurea, din lume, si va poate oferi detalii specifice pe care nu le veti intalni intr-o viata de om. Daca a ajuns intr-o functie de raspundere - o merita, cu prisosinta; eu l-am cunoscut personal, si recunosc in domnia sa un om adevarat. Restul... sunt numai rautati - si le veti in primi inapoi, din pacate, insutit/ inmiit - aceasta este regula, oameni "de bine". Si sa va fie rusine!
nelu pe 31 Ianuarie 2016, 15:13
#24
Mafie adevarata
Datele privind firma SC SACOLIN SRL inclusiv asociatii,administratorii sunt publice si se pot afla de la Oficiul Regostrului Comertului i ve-ti afla mafia firmei patronate din unbra de inspectorul piscicol Gurita Ionel.
bibi pe 26 Ianuarie 2016, 17:06
#23
Grita -Ica Calota-ALDE
Ionel Gurita va participa la alegeri din partea ALDE fiind sustinut de Calota Ica cu care a fost coleg de facultate iar Calota la ajutat sa ajunga seful controlului pe tara la Inspectia Piscicola
bycu pe 25 Ianuarie 2016, 23:19
#22
legaturi periculoase
nevasta sa nu e mare smardoaica la opc teleorman????
ospatar pe 25 Ianuarie 2016, 01:17
#21
La testaurantul GRANT
La cateva zile il puteti vedea pe rapitorul Gurita Ionel la restaurantul Grant. Chiar patronul restaurantului domnul Karatas spunea ca nu poate sa mai scape de el!!!!

Comanda diferite preparate,bauturi fine-ce sa-i faci sa ajuns pescarul-pe care de cele mai multe ori sunt platite de diversi.Dar cat de c*rand,cum spunea un consatean de-al sau,va veni timpul sa le plateasca el.
rasmirestean pe 24 Ianuarie 2016, 18:18
#20
Gurita un ......
Pentru a afla mai multe despre Gurita ionel va rog sa luati legatira cu sotia primarului din Rasmiresti. Stie doamna ce....stie!!!!!!Domnule primar este momentul sa luati pozitie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victor pe 24 Ianuarie 2016, 17:40
#19
Gurita urmeaza nota de plata
Cu totii vorbiti prostii!!! Ionel Gurita este omul lui Nitulescu pa care la cunoscut prin cumnatul sau fost sec*rist si director la ziarul lui Nitulescu!!! Sa nu uitam ca Nicu marzan cand lucra la Prefectura ca sef al corpului de control al prefectului Nitulescu-Prin 2001-2004 la numit pe Gurita director la Piscicola Zimnicea pe care a privatizat-o domnul Gurita. Dupa aceasta domnul Nitulescu ia aranjat ploile si a fost numit inspector piscicol pentru a tine sub control dezastru creeat Nu este nimic intamplator cu acest rapitor pe nume Gurita Ionel din Magura. Mai multe lucruri ve-ti afla cat de c*rand pentru ca oamenii apropiati in acea perioada de Gurita Ionel au inceput sa vorbeasca si vorbesc unde trebuie.
Gaby pe 24 Ianuarie 2016, 03:25
#18
pentru EU
Cum de nu ai aflat ca a pus mana si pe mata si pe nevastata si pe tot neamul tau, i-a luat in pu*a pe toti .
Gaby pe 24 Ianuarie 2016, 03:25
#17
pentru TRAIAN
Tu chiar esti un mare prost . PE POSTUL PE CARE SE AFLA ACUM GURITA NU A FOST AJUTAT DE NICI O PERSOANA SI DE NICI UN PARTID SE AFLA ACOLO PRIN FORTELE PROPRI, PRIN FOARTE MULTA MUNCA CINSTITA, A DAT DOVADA DE INTELIGENTA ceea ce tie iti lipseste INVIDIOSULE, INCAPABILULE .
ALIN pe 24 Ianuarie 2016, 03:16
#16
pentru LICA GURUIANU
Vai de voi,va fi cel mai mare dezastru si haos cand va ajunge primar, va va rapi nevestele fraierilor si le va da mui*, ca voi sunteti ocupatii sa scrieti comentarii incapabililor.
ALIN pe 24 Ianuarie 2016, 03:10
#15
pentru NICU
Ar c-am trebui sa sugi pu*a, nu de alta dar daca iti faci treaba bine, poate iti transfera tie actiunile societati inainte sa vina cei de la ANI
Sefu vostru pe 24 Ianuarie 2016, 03:02
#14
Adevaru
Mancaiati pul* lu gurita si zlobozu de muisti puli mele ce pul* mea va mananca atat grija de el ce va ofticati atat barim daca tot va place sa mancati cacat vb ce e adv nu minciuni !!! Dami.as drumu pe fata voastra de mincinosi ordinari !!!
Gaby pe 24 Ianuarie 2016, 03:00
#13
pentru EU
Cum de nu ai aflat ca a pus mana si pe mata si pe nevastata si pe tot neamul tau, i-a luat in pu*a pe toti .
Gaby pe 24 Ianuarie 2016, 02:55
#12
pentru RICA
Domnul Primar de la Razmiresti nu are ce spune, totul este legal . Asa ca tu fraiere ce scri il pupi in capul pu*i
Gaby pe 24 Ianuarie 2016, 02:52
#11
pentru picior mic
Ce are de aface C. J Teleorman, nu este angajatul lor . PROSTILOR sugeti p**a lui GURITA
Georgescu Gaby pe 24 Ianuarie 2016, 02:48
#10
pentru d-nul CROC
D-nule daca esti capabil de mai mult decat sa scri cateva randuri, mergi si fa o facultate, invata, documenteazate sa poti da si dumneata informatii privind acvacultura, poate reusesti sa vinzi si dumneata cateva retete macar de placinte, daca de altceva nu esti bun .
traian pe 23 Ianuarie 2016, 07:04
#9
Guri turbatu
Da asa este,domnul Gurita Ionel va candida la Primaria Magura din partea ALDE ca drept multumire adusa lui Daniel Constantin fost ministrul al agriculturii pentru faptul ca a fost numit inspector general la control piscicol in timpul cat cel din urma era ministrul.Este c*rtat si de asociatul sotiei sale de la ferma piscicola domnul Nitulescu sa candideze dar ........
Lica guruianu pe 22 Ianuarie 2016, 12:16
#8
Un rapitor sa ajunga primar????
Prin cerc*rile inalte ale politici se anunta cu trambite ca domnul Gurita Ionel va candida la Primaria Magura la functia de primul gospodar. Oare cetatenii acestei comune sunt constienti ca acest rapitor pe nume Gurita Ionel va face dezastrul ajungand primar.
nicu pe 22 Ianuarie 2016, 08:42
#7
Incompatibilitate
Da intradevar Rica are dreptate. Prin 2009 administrator la Balta de la Rasmiresti a firmei Sacolin era Mioara Gurita care este ....functionar public. oare cei de la ANI ce pazesc in astfel de situatii?????
EU pe 22 Ianuarie 2016, 01:29
#6
Nu-i de mirare ca a pus mana si pe....
.... baltile de pescuit asa numitele helestee de langa Magura unde s-a contruit de c*rand Hanul Cocosului !
Rica pe 21 Ianuarie 2016, 16:28
#5
Mafia pestelui
Domnul Gurita este asociat la Balta de la Rasmiresti cu domnul Nitulescu Teodor(de fapt sotiile lui Gurita si Nitulescu sunt in acte-se poate verifica la Registru Comertului).Sa speram ca pana la campania electorala din vara,cand domnul Gurita va candida la Magura, se va face public toate acestea.Am inteles cativa locutori din Rasmiresti ca autoritatile statului sunt sesizate in acest sens. Domnul primar de la Rasmiresti ce zice despre aceasta?????
picior mic pe 21 Ianuarie 2016, 10:28
#4
Gurita e un escroc si un braconier
O spune tocmai tovarasia lui cu braconierul Musat.O sa-i vina si lui rindul la control.Numai ca amenda pentru Gurita nu o sa fie in bani ci in altceva.Asa-i domnule de la CJ Teleorman?Sa vedem ce face Gurita dupa alegeri.Poate paznic pe la vreo balta,daca iese bine in acte.
croc pe 21 Ianuarie 2016, 09:21
#3
Braconier cu acte in regula
Mai alunecos decat linul, un derbedeu care pentru bani ar scoate-o pe ma-sa pe centura la produs. Mare consilier pe statele de plata a numeroase ferme piscicole, ofera retete de mare succes, adica cum sa populezi o balta si sa o faci de tot rahatul. In rest....asteptam organele statului sa-i vina de hac.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.