Comentariul zilei - Atenţie la spălătoriile auto!

30 Octombrie 2015, 07:12 | 4183 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Spalatorie auto.

Atentie la spalatorii!!

Nu mai spalati masinile la cei ce au fantana si folosesc apa nefiltrata. Apa e plina de calcar si particule fine de pietris care distrug lacul de pe masina. Filtrele sunt foarte scumpe si multi nu le pun mai ales ca obtureaza pompele ceea ce duce la un consum mare de curent si uzura. Asadar mare atentie ca 3 spalari echivaleaza cu un polish.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
NEA SOFERU' pe 05 Mai 2016, 23:48
#10
nu e rusinos sa muncesti
Ce naiba aveti voi cu Cireasa sau cu alte spalatorii ? ?? ....ca au apa asa si pe dincolo,ca spala cu sampon ieftin etc.... mai ofticosilor,cum vedeti ca se misca bine o afacere, gata cu comentariile rele crezand ca asa o sa-i alungati clientii. Nici vorba ca norocul omului nu poti sa il iei. Iar tu cel care ai comentat la nr 7 cum ca are niste angajati amarati sa-ti fie rusine . Aia sunt niste oameni care vor sa munceasca pur si simplu. Asta spun fiindca am intrat asa hodoron tronc pe comentariile mincinoase. Eu am spalat masina o singura data la aceasta spalatorie si nu am avut nimic de reprosat. Daca are apa lui calcar si spala cu sampoane ieftine, deschide-ti matale o spalatorie asa cum ai vrea sa fie dar nu prea cred. Comentati asa aiurea si sincer imi pare cel mai rau cand aud despre baietii muncitori ca sant AMARATI. Vedeti sa nu va ajunga rasul . Va spune NEA SOFERUL
aluP pe 29 Decembrie 2015, 11:03
#9
Moartea
Lângă pompieri e spalatoria aia unde iese un chelios de dirijează traficu in c*rte. Omu poate vrea sa stea poate vrea sa plece, el repede trage-o colo trage-o colo. Băieții aia au zile cand nu mănâncă, nu pun țigare în gura si pe el il intereseaza sa umple buzunarul. Avar. Suntem noi prosti k spălăm masina la el.
mag pe 26 Noiembrie 2015, 12:15
#8
mag
as putea sa va spun mai multe dar multi dintre voi preferati sa va duceti unde este mai ieftin si pe urma va plangeti ca masina nu este facuta cum trebuie dar nu va ganditi ca apuca pe mana cui nu trebuie si isi bate joc de ea

mag pe 26 Noiembrie 2015, 12:11
#7
mag
in turnu magurele nu se stiu multe lucruri in primul rand spuma activa care se foloseste nu ataca nici un ornament si nici vopseaua masinii aceea spuma activa este mai mult apa va spun sigur ca stiu foarte bn dar nu am auzit de sampon de la 38 ca se foloseste oricum problema nu este spuma activa problema este cine va spala masina ca sunt niste amarati care ii culege cireasa de pe drum si mai sunt altii pe la alte spalatorii indicat ar fi in caz ca nu stiti sa le dati banii inainte si cu ceva spaguta ca sa aibe grija de masina ca altfel in timp o sa observati multe defecte pe masina va asigur de asta ca stiu foarte multe

anonim pe 01 Noiembrie 2015, 10:40
#6
anonim
Pare sa fie ceva adevar in acest articol,spuma activa pe care o folosesc,ataca ornamentel nichel,presiunea mare din jet provoaca probleme la bandourii,vopsea,ornamente,acesti oameni au ceva calificare ptr munca pe care o presteaza?
cineva pe 01 Noiembrie 2015, 00:00
#5
masina rosie?
Este a c*rvilalia a lui stanimir? Sigur,vagaboanta aia numai acolo la cireasa o spala.Magaru o fi pe acolo?
catalin pe 30 Octombrie 2015, 21:22
#4
da
cimentul.marmura diverse metale se taie cu jet de apa.stratul de vopsea in fata jetului de la spalatorie dat de la o distanta mai mica de 40cm,nu are nici o sansa.GARANTAT. Grija mare pe mana cui dati masina ca saptaru ia 1000 de euro la un vopsit....multi necalificati,a,si mai e ceva,spuma activa e defapt la unii sampon de la 38! la 5 litri-10 lei

La cireasa pe 30 Octombrie 2015, 21:04
#3
CIREASA
La cireasa totul lasa de dorit,calitate proasta,repede repede,bonuri fiscale nici prin vise....si asa e !!! apa are mult pietris,se vede in galetile unde pune pistolul sa se sc*rga.omul zice ca e bazat cunoaste pe colo pe colo cativa oameni,ca de, masinile de gunoi la el se spala....e un om dubios si face multe bazaconii.
SNI pe 30 Octombrie 2015, 18:38
#2
Am avut dreptate?
La aparitia in cadrul rubricii turnati a comentariului despre spalatoriile auto faceam următoarea remarca,, tara arde si baba se piaptănă ''. După o zi de postare la comentariul zilei, nu știu citi l-au citit dar vad citi comenteaza pe subiect.
noi pe 30 Octombrie 2015, 17:21
#1
putem sti si care sunt acestea ?
sau cum sa aflam macar ?!



sa vina pe capul lor odata protectia consumatorului sa se sature !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.