Comentariul zilei - Sclavii de la Casa Armatei sunt folositi si la Hotel Turris.

24 August 2015, 17:00 | 3376 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Hotel Turris.

Ospatar Casa Armatei - Sclavi pe plantatie

In zilele libere, cand nu avem nunti, ne cheama sa lucram moca la hotel Turris, sa servim la nunti, chiar daca noi suntem platiti de Primarie. In loc sa mergem sa facem bani, plecam cu mana in cur de acolo. Astea sint locurile alea multe pe care le-ati promis jupanilor? Daca zici nu, pleci acasa.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Peilieprostuldelasculărie Sămăspârcâi ! pe 27 August 2015, 12:37
#13
Nu e treaba măgarului (Ilie prostul de la sculărie), de unde beau oile apă (proverb ) !!
Ilie, prostul de la sculărie (prostul satului), la tine hormonul bate neuronul ! Chiar crezi că trebuie să vomiți in fiecare zi pe acest site ? Nu te-a invățat kurva de măta ce trebuie să faci ? Ce pregătire și in ce domeniu ai ? La inceput am ințeles că deși ești debil și ai o labilitate psihică, vei face un control de specialitate, dar constat fără surprindere că boala ți-se agravează și in numele cititorilor acestui site, vreau să-ți ofer gratis săpunul și frânghia !! Iți urez, in caz de nereușită, să intri in cocina ta și să te mănânce porcii !! Să faci baie in urină și dacă ți-e sete, să ți-o potolești cu același lichid !!
Ilie de la scularie pe 27 August 2015, 08:28
#12
@Flatulenta cronica
Ai grija mai partzule perpetuu, nu te exprima mai cu patos, ca-ti iese altceva. Ceea ce te caracterizeaza de fapt la fix. Ceva maro, care pute si cu timpul prinde coaja.
andrei pe 26 August 2015, 15:31
#11
casa armatei
de cand a venit un consilier judetean la conducerea casei armatei a cazut teroarea peste aceasta si angajatii sai,un hot dat afara de la combinat prins cu furaciuni l-au angajat de om cinstit la casa armatei.cum sa mai dea tara asta inainte cu astfel de jigodii?
Flatulență cronică ! pe 26 August 2015, 14:46
#10
Pentru Ilie (prostul) de la sculărie !!
In Teleorman, dacă mai funcționează ceva, acela este învățământul pentru elevii cu dizabilități, viitorul pitecantropilor din Pădurea Nebună !! Sunt mulțumiți atât elevii de la Școala de băieți din Roșiorii de Vede, dar mai ales noi, cadrele didactice, titulare, cu grade și licențe psiho-pedagogice, care avem alături de ei o masă asigurată pe zi, salariul și sporul de 25 la sută !! Vrem să propunem guvernanților, ca intreaga pop**ație domiciliată in Teleorman, să urmeze c*rsuri de,,perfecționare,, la unitatea noastră de învățământ ! Mai propunem Parlamentului ca printr-o lege organică, să permită, sau chiar să-i oblige pe cei de la Consiliul Județean, să construiască cu fonduri europene nerambursabile un gard metalic, de jur împrejurul Diliormanului, cu scopul de a nu mai scăpa din Pădure, animale precum Liviu, Nicolae, Niculae, Bănicioiu, care nu au alt scop decât să conturbe viața socială a celorlalți cetățeni ai României aflați in afara rezervației fauno-cinegetice !!
ilie de la scularie pe 26 August 2015, 06:58
#9
@Mama lu' Fane Babanu'
Cât te-ai scremut să debitezi diareea aia verbală?
LLE pe 25 August 2015, 22:00
#8
CONCURS DE PROSTIE IN TELEORMAN
DACA AR DUREA PROSTIA IN TELEORMAN,NE-AM AUZI DE PE LUNA !
bebica pe 25 August 2015, 16:01
#7
Prostii își merită soartă!
Să va chinuie și va muncească pe salarii de mizerie,ca tare sunteți prosti.
Mama lui Ștefan cel tare (in carici) pe 25 August 2015, 14:09
#6
Deși nu cred că sunteți așa (proști), incă nu a-ți reușit să mă convingeți !!
Pe sc*rt, mă slobod pe,,bomba,, voastră, bine intenționat, pentru dezamorsarea situației explozive din negura capitalei reședință de județ, din Pădurea Nebună !! Aplic același tratament și pentru boii fără țâțe care exacerbează, din dorința evidentă de vizibilitate, limitele prostiei umane, care iși are bârlogul in județul Teleorman ! In rest foarte respectuoși, săritori și primii la votul care inroșit sudul țării !!Vă urez să gustați din berea la gard a preacinstitului vostru conducător (Liviu), acum după ce a venit,,intărit,, din Brazilia, evident pentru a nu vă potoli setea de prostie, necunoaștere și in al vota pe el și pe gașca lui de neprihăniți la alegerile din 2016 ! Așa să vă ajute Bombonica !!
Doctorul Zaharia ! pe 25 August 2015, 13:03
#5
Din infernul P. S. D. -ului, direct in Infernul lui Dante !!
Dacă se numește Casa Armatei, înseamnă că este pentru Armată, nu pentru cei care nu au nimic comun cu profesia de militar ! Dacă nu vă convin condițiile, numele și remunerația, puteți să-i schimbați numele in (de ex. ) Casa Revoluționarilor, sau Casa muncitorului C.I C. !! Vreți și bani, dar și considerație de la excrocul Liviu ? Vă aștept pe toți la mine pentru o viață mai bună, in Lumea de apoi ! Lăsați proștii și inocenții să vină la mine !!
Emil Chirilă ! pe 25 August 2015, 12:53
#4
Din mormânt !!
Ce căutați voi la Casa Armatei ? Vă aștept in Regimentul -2, moroi, să vă instruiesc și să vă dau tot ceea ce doriți !!
Anonim pe 24 August 2015, 18:15
#3
Nu sunteti obligati !
Dar nu sunteti obligati sa lucrati acolo ! Oameni buni, plecati din orasul ! Trebuie profitat de fiecare ocazie, si plecati din orasul !
un magurean pe 24 August 2015, 17:47
#2
cahalere
lipsa loc*riilor de munca ne au trasformat in sclavi dreagnea cuclea mohanu gropari orasului cuclea trzestete la anu sunt alegeri pe anton pann na-i asfaltato nici acum astepti 2016 rusine sa fie cool grin
brulea bostan pe 24 August 2015, 17:40
#1
sclavi
Sa fi sclav si la hotel si la casa armatii asta inseamna sa fi mafiot...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.