Comentariul zilei - Hotie la drumul mare.

18 August 2015, 10:26 | 2493 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu Magurele.

Parca nu ar fi de ajuns situatia foarte grea in care ne aflam noi, salariatii de la Donau Chem(paza), D-L DUDAU Leonida marele sef de la paza, care taie si spinzura in carne vie, ne pune sa lucram ore suplimentare, adica peste 200 de ore, fara sa ne dea recuperari si mai nou ne ia si ne duce la Bucuresti la noua Firma LNET(unde are contract el si altii) sa facem serviciu acolo in situatia in care noi suntem platiti de Donau Chem.

De ce d-le Ban nu luati nicio masura in aceasta situatie. Nu se vede destul de clar ca acest om face ce vrea in aceasta societate?Despre concedii nu mai vorbim ca suntem in CO si venim la munca. VA RUGAM SA LUATI MASURI CU ACEST OM PINA NU ESTE PREA TIRZIU.

Citeste si: Comentariul săptămânii - agenţii de pază de la Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele au făcut reclamaţie la I.T.M. Inspectorii au venit, însă totul a fost aranjat.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Kristoiu pe 06 Septembrie 2015, 20:44
#6
Dudău furat din nou
Zbiară urâtă, cine zice ceva? eri și asnoapte sa furat la cargil 40 metri de cablu de cupru iar a căzut cu c*ru în p....

domnul Dudău. După mine așa îi trebuie că de oameni nu îl interesează .Zice că o să fie bine dar banii noștri unde sunt murim de foame și pentru el o să fie bine, mereu așa spune.
Kristoiu pe 24 August 2015, 10:28
#5
Avem ce comenta???????
Drept este ce se spune în comentariile de mai sus și am vrea să știm când scăpăm de ei .Cineva zicea că de. Ban să ia măsuri împotriva domeniul Dudău, pai cum să ia? când contractele de la serviciu de pază sunt făcute de ei. Le convine nu au evenimente nu se mai fură nimic așa că ei poate să fure mai mult. Dudău a venit aseară din concediu și a și început să urle că scrie iar pe Turnu cu știri iar despre el
Ilie Scula Rie pe 18 August 2015, 21:46
#4
conducerea se plimba
n avem bani de salarii pentru prosti, dar noi ne plimbam la viena pe banii combinatului, cam 2000 de euroi
ano pe 18 August 2015, 12:53
#3
rasp
Domnul de mai sus are dreaptate..insa neconditionat tre sa iasa toti in fata..fara exceptii..un sfat de urmat..faceti cheta la salariu si luativa un avocat..alegeti-va un reprezentat si ffff sigur veti castiga..nu aveti obligatia sa mergeti in delegatii..cu atat mai mult la o alta firma ce nui trecuta in contractu de munca..puneti picioru in prag si nu va mai plangeti ca o faceti degeaba.nu vedeti ca nimeni nu face nimik pt voi??numa voi angajatii puteti schimba asta..nu semnati lichidarea in caz ca vi se cere..asa veti pierde dreptul la somaj.o concediere este mai greu de dat dar marcar aveti dreptul la somaj..interesativa k puteti avea de castigat..nimeni nu o va face pt voi
Dudă-huă ! pe 18 August 2015, 12:46
#2
Curvă-i măta !!
Pentru simpaticul și excentricul pupinc*rist needucat cu nume de ingredient bio din care se fabrică țuica de dude,imi exprim, reprim și vomit pe această cale tendința de expansionism spațio temporal, dar cu o grănițuire exactă și precisă, aplicată la profesionalismul inexistent pe care il degajă !! Multă, multă mwie, să mă pupi in k-ur și să-mi swgi pwla pentru tot efortul și abnegația de care dai dovadă pentru această cauză !! La mulți ani cu sănătate, atât ție, prietenilor, cât și famigliei tale, bou cu țâțe !!
Anonim pe 18 August 2015, 10:33
#1
Sfat
Nu sunteti obligati sa lucrati acolo ! Cu putina vointa si c*raj, mai gasiti de lucru in orasul asta ! Plecati toti, absolut toti si atunci o sa se intrebe :,, Si acum ce facem fara oameni ? '' . Voi sunteti de vina, ca acceptati asa ceva .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.