CAS Teleorman a terminat fondurile? Coasiguraţii trebuie să plătească serviciile medicale din anii trecuţi? O problemă care sperăm să nu se generalizeze - comentariul zilei.

30 Iulie 2015, 21:57 | 1935 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
CAS Teleorman face lucruri ciudate.

O nouă problema a apărut în Turnu Măgurele. Se pare că la CAS Teleorman nu le  mai ajung banii şi cei de acolo s-au decis să-i jupoaie pe cei care au folosit servicii medicale în anii trecuţi. Se cunoaşte că există două tipuri de cetăţeni care folosesc serviciile medicale gratuite: asiguraţii şi coasiguraţii. Coasiguraţi în sistemul de sănătate pot fi  soţul/soţia sau părinţii, care nu realizează nici un fel de venit. Ei bine, CAS Teleorman a decis, cu de la sine putere, să ceară plata retroactiv a serviciilor prestate de unităţile sanitare din Teleorman pentru unele persoane care au calitatea de coasiguraţi. Nu ştim dacă acest lucru este generalizat în Teleorman. Un cititor ne-a trimis un comentariu despre acest lucru. Publicăm comentariul, pentru că dacă mai sunt cititori care s-au confruntat cu acest fenomen, trebuie să aducem cazurile în atenţia CAS Teleorman, institutie care trebuie să ia măsuri de stopare a acestor citaţii sau măcar căutarea unei alte soluţii. Iată comentariul userului "Georgiana":

 " Astăzi am primit un plic de la CAS Teleorman prin care mă informează că am de plata undeva la 600 de lei ... Cică pentru servicii medicale folosite în anul 2012, iar banii să îi plătesc la ANAF...în condiţiile în care nu am fost de 2 ori la medic şi mai sunt şi coasigurat.Vi s-a întâmplat şi vouă?Ce putem face?"

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Turcu pe 03 August 2015, 00:20
#3
Plicul de la ANAF
Mi s-a adus la cunoștință că trebuie să plătesc 638 lei pentru anul 2012, deoarece în 2012 am avut un venit din investiții de...12 lei! E pur și simplu bătaie de joc! Nu am avut nici măcar acel venit de 12 lei în 2012, deoarece eram șomer fără indemnizație, nu am pământ și nici asociație familială...trăiesc și azi din pensia lui tata! Am 5 meserii, dar nu mă mai angajează nimeni nici ca necalificat, pentru că am 52 de ani. Nu au decât să mă bage la închisoare că nu am de unde să le dau banii aceștia nici dacă aș vrea, dar nu am de ce să le plătesc pentru că nu am realizat nici măcar acel venit! Totul e o minciună! ANAF î-și bate joc pe față de cetățenii de rând! Oare de unul ca Dragnea, Mohanu...ar avea c*raj să le ceară vreun ban?!
vali pe 31 Iulie 2015, 18:35
#2
minus
eu am primit azi un plic cu minus,am platit mai mult decat am realizat in 2012

nu conteaza pe 31 Iulie 2015, 15:37
#1
pt ce vor bani
Pt ce vor ei bani acestia de ce d
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.