Comentariul zilei - Va servesc pe tava - Biroului Rutier Turnu Magurele.

28 Iulie 2015, 00:05 | 3390 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Politia.

Biroului Rutier Turnu Magurele.

Cautati in baza de date CEDAM si veti constata ca autoturismul cu nr. de inmatriculare TR-31-LMR figureaza ca inexistent DESI CIRCULA CU POLITA RCA FALSA INTOCMITA DE CEL MAI MARE MAFIOT DIN ORAS. MAI VRETI CEVA???Astept si alte postari.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Firican Marius. pe 20 August 2015, 13:25
#6
Brokerului.
Ce vorbesti, neica?!.Inseamna ca tu esti mafiotul care faci polite RCA false.Ia uita-te pe CEDAM SI LA autoturismul GJ31CMG care polita falsa eliberata de acelasi mafiot criminal. Si mai am inca 41 de astfel de cazuri care au fost anuntate la IGP. Urmeaza TAIFUNUL!!! PRECIZARE: DACA FAC ASIGURAREA AZI, ESTE VALABILA INCEPAND CU ZIUA URMATOARE. DACA POLITA VECHE MI-A EXPIRAT IERI, AZI NU POT CIRCULA FARA RISC.
info corecta pe 29 Iulie 2015, 11:19
#5
Ucigasul Gadea Sever Ionut plasat sub control judiciar
Politistii de la Biroul Rutier, sub coordonarea proc*rorului, efectueaza urmarirea penala fata de inculpatul Gadea Sever Ionut intr-un dosar privind uciderea din culpa a prietenului sau in localitatea Traia. Desi acesta a urmarit sa scape de raspunderea penala si sa,,puna,, la volan pe iubita lui nu i-a reusit. A fost plasat sub control judiciar. Deci energiile politistilor sunt bine canalizate! O sa vina si randul cretinului cu RCA fals, daca asa stau lucrurile!
cat de rai puteti fi pe 29 Iulie 2015, 01:31
#4
de ce atata jignire
De ce atata jignire dragi oameni la adresa lui Soimu???!!! Urat din partea voastra!!!
Brokerul pe 28 Iulie 2015, 15:56
#3
ciocu mic prostilor
zipper zipper zipper zipper zipper zipper zipper
Brokerul pe 28 Iulie 2015, 15:56
#2
total gresit
De unde si pana unde se da cu parerea de asigurarile din cedam, cunoasteti procedura daca eu inmatriculez un autoturism pentru un an de zile am asigurare fara sa cunosc numarul de inmatriculare din momentul emiterii politei rca ! Asa ca daca vreti sa verificati corect este nevoie de seria sasiului sau corect este Numarul de IDENTIFICARE al autoturismului! habar nu aveti despre ce scrieti .
soimu pe 28 Iulie 2015, 02:27
#1
soimu rutieristu
Un îngâmfat, un increzut dar si un mare prost asta esta politistul soimu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.