Comentariul zilei - Întrebare adresată primarului Cuclea.

23 Iulie 2015, 13:03 | 2527 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Policlinica Turnu Magurele. Foto: captura Google Maps

Cunoasteti domnule primar activitatea administratorului Policlinicii, cel care este fratele celebrului Mitroi? Acest individ, care poarta permanent o agenda sub brat, pentru a da aspect muncii, desfasoara activitati mai mult pe strada Traian, la fratele lui, Mitroi Teodor. Verificati unde se afla acum. Va spun eu: la aceasta ora, 9,42, la aceasta data, 22.07.2015, serveste cafeluta la locuinta fratelui. Ieri,21.07.2015, tot acolo a servit masa de pranz. Mi se pare corect ca, dupa atata munca, omul sa se mai si relaxeze. Dar nu in timpul programului.

Stiti domnule primar, la ce ora pleaca administratorul policlinicii de la serviciu? Bag mana-n foc ca stiti, dar nu vreti sa-l deranjati pe marele consilier PSD-ist Mitroi Teodor. Ce face acest taietor de frunze? Ce administreaza asta in Policlinica? Adierea vantului? Rusine, primare, pentru ca acoperi si tii in brate aceste lipitori, pentu avantajele tale !

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Asistenta pe 23 Iulie 2015, 17:03
#3
Un prost ca și frati-su.
Oameni dintr-asia care trăiesc ca niște lipitori pe spatele celor ce muncesc.
un magurean pe 23 Iulie 2015, 14:30
#2
primar = interes propiu
PE STIMABILUL PRIMAR nu il intereseaza deoameni,pe il intereseaza masina remuneratia si avantajele lui materiale si fastul ca i se zice,d-le primar pt ca la UVCP ERA un pirlit de inginer,oameni il intereseaza cind vin alegerile question
un pacient pe 23 Iulie 2015, 13:54
#1
fara
ba face d-le cate ceva.eu de cate ori am mers la medicul de familie l-am vazut pe acest "taie frunza la caini "pe holirile policlinicci cu renumita agenda sub brat _(ce-o fi scriind in ea?)FLUIERAND DE MAMA FOCULUI.STITI CAT DE TARE FLUIERA? VA SPUN SINCER CA MERG LA POLICLINICA SI DE DOUA ORI PE LUNA .SI NICI NU INTRU BINE PE SCARI CA SE AUDE FLUIERATUL .DACA NU SE AUDE NICI UN FLUIERAT SA STITI CA NU ESTE LA SERVICI.DECI POATE FI URMARIT USOR.duPA FLUIERAT!?!?!?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.