Comentariul zilei - Faptele de vitejie ale uriaşului Cristian Duică şi nu numai.

04 Iunie 2015, 00:03 | 5684 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Cristian Duica

Un vagabond inca din anii scolii, exmatriculat pentru participarea la orgii sexuale cu Byby Brincoveanu pus tot de PSD director la un obscur colegiu tehnic teleormanean, Duica se remarca prin cele 160 kg greutate corporala, o amanta directoare de scoala, profesoara de sport adusa de la tara, gadulata acum de Madame Gherghe cu gradatie de merit, betii cronice (1-2kg whisky per zi!!!!), precum si sifonarea banului public cu puscariasul Gabie Vladulescu (7-8 miliarde lei vechi anual!!!)!!!!Pazit de Politia Locala, Sorica analfabetul la carma, cu fini gay, precum directorul Craceanu (baiatul dansului fiind traficant de droguri....) - acesta este DUICA ALCOOL, omul care a distrus Rosiorii de Vede!!!!!

Sa vezi veselie ce este in scolile rosiorene doamna Gherghe!!!Homosexuali directori la licee reprezentative (CRACEANU), la Cluburi de copii, un cocosat-violator dovedit la cel tehnic-cu amanta adjuncta, o "fata"-blonda de partid ce a "dat" la toate duicile si marinecii la cel de bisnit, un popa vesnic beat, agresiv ce hartuie profesoarele la cel de masini!!! Vai capul lui de invatamant Madame!!!

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
rrrr pe 06 Aprilie 2017, 21:22
#10
hhh
snake snake snake vampire cool cheese cool smirk angry red face ohh tongue rolleye rolleyes LOL grin smile wink big surprise blank stare
hhhh pe 06 Aprilie 2017, 21:21
#9
aaa
rolleyes rolleyes tongue wink
Storin pe 31 Decembrie 2015, 23:37
#8
Politica
Politica nene Eugene .... scriu cronicarii agramați la comanda portocalie
sorin pe 11 Septembrie 2015, 11:24
#7
de asfaltat...
nu am sa inteleg niciodata de ce portiunea de drum de pe strada ce coboara de la,,butoaie'' pe langa sere nu se poate asfalta desi e destul de intens circulata fiind cel mai sc*rt drum de acces catre gara de nord pe intrarea dinspre Maldaieni. de ce domnule primar? ne explicate?
Adrian pe 08 Iulie 2015, 16:17
#6
oare
Vladulescu este unul si acelasi cu cel din dosarul penal 459/87/2012, avand ca fond infracţiuni la alte legi speciale Lg. 241/2005, Lg. 571/2003 ?

Acuzatii grave, unele dintre ele fondate, altele obtinute din surse neverificate, adica zvonuri. Da, partidul si-a (im)pus directori peste tot, nu numai in scoli, asa cum toate partidele aflate la putere au facut-o. E bine ca se spune lucrurilor pe nume, era şi mai bine daca se facea chestia si in urma cu 7 ani.
violeta pe 11 Iunie 2015, 20:06
#5
SALTIMBANCUL
ASTA OPRESTE CIRCULATIA PRIN CENTRUL ORASULUI SI FACE BALCI. BALCI DE 4, 5, ORI PE AN.PLANTEAZA AXE UTILAJELE ADUCATOARE DE BANIFICII NOI INJURAM EI CASTIGA.
HARITON pe 08 Iunie 2015, 13:23
#4
O HAHALERA
L-AM VOTAT PN ETREBNICUL ASTA SI-MI PARE RAU.MI-A FOST SI COLEG DE LICEU MAI MIC CU DOI ANI DECAT MINE. AM CREZUT CA VENIND DIN C.N.A.D.R CU DRUMURILE NU O SA MAI FIE PBL. DAR NU A FACUT NIMIC DOAR CHEFURI SI DEZMATURI . ASA ESTE CU ORGIILE SEXUALE DIN LICEU NU E MINCIUNA. MAI E SI ADVENTIST SAU BAPTIST NU STIU PRECIS.
ION pe 05 Iunie 2015, 06:48
#3
RECTIFICARE
Il cheama BYBY BRATCOVEANU nu BRICOVEANU pe directorasul de carton de la Colegiul tehnic din Rosiori.
MICU pe 04 Iunie 2015, 10:33
#2
Drada Eugene,
In mod sigur nu exista diferente prea mari intre Primarul din Rosiori de Vede si Primarul din Turnu Magurele sau cel din Alexandria sau Zimnicea.Mai verifica.Cetatenii trebuie sa stie si cine sint cu adevarat acesti oameni.
eugen pe 04 Iunie 2015, 09:00
#1
tit
care este vrajeala cu ala din rosiori si care este stirea si de ce ii intereseaza pe turneni de duica ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.