Comentariul zilei - concurs aranjat la Primăria Turnu-Măgurele.

02 Iunie 2015, 00:01 | 3303 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

Astăzi, 02 iunie, are loc proba orală la concursul organizat de Primărie. Dacă la prima examinare au trecut toţi cu note cuprinse între 08 -05,32, în a doua etapă se va face diferenţa. Avînd în vedere corectitudinea examenului, că din 14 concurenţi rămîn 10 concurenţi şi faptul că 10 concurenţi provin din vechea firma SC Urban SA, firma aparţinînd Consiliului Judeţean, şi posturile fiind oarecum aranjate.

Din surse, băieţii au ieşit la o cinste cu mici şi bere cu tov ing TERCI, de fel din Zimnicea,  - ODRASLA LUI DRAGNEA. Ghiciţi cine ia examenul? Băieţii cu cinstea au decartat la greu, obrazul fin cu bere se ţine.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
nu conteaza pe 03 Iunie 2015, 15:04
#5
rade ciob de oala sparta
Pe bune?!Chiar au fost aranjate posturile?V-ati pus intrebarea :"cine poate cunoaste,mai bine,fisa postului,decat ce-l ce ocupa functia respectiva?"Vi s-ar fi parut normal ca cei care ocupau aceste posturi sa plece doar pt ca sunt preluati de alta firma?E mai usor sa improscam cu noroi decat sa fim cinstiti cu noi.Poate acea petrecere era de bun ramas cu vechea conducere/firma.Ce usor vedem paiul din ochiul vecinului si nu barna din al nostru!Rusine!!
SA SE DIZOLVE PSD-UL ! pe 03 Iunie 2015, 14:47
#4
SA SE DIZOLVE PSD-UL !
SA SE DIZOLVE PSD-UL !



http://www.gandul.info/stiri/ponta-despre-propria-persoana-romania-chiar-are-nevoie-de-un-prim-ministru-liberal-14392121



Şefa PNL, după ce senatorii l-au salvat pe Şova: „Toţi cei care au rămas blocaţi în era pesedismului de aur VOR DISPĂREA”



http://www.gandul.info/stiri/sefa-pnl-dupa-ce-senatorii-l-au-salvat-pe-sova-toti-cei-care-au-ramas-blocati-in-era-pesedismului-de-aur-vor-disparea-14391428
cane beatrice pe 02 Iunie 2015, 12:33
#3
Primăria Turnu-Măgurele
PUȘCĂRIA SCRIE PE VOI.
cane beatrice pe 02 Iunie 2015, 12:32
#2
PRIMĂRIA
și despre ce a fost acel conc*rs, ce posturi s-au ocupat, căci am auzit că deja au fost aranjate, târfe.
Marian pe 02 Iunie 2015, 08:48
#1
MATRAPAZLACURILE PSD SE TIN LANT
Sa vedeti ce oral vor face la DNA cei care fac aranjamentele.Totul porneste de la PRIMARIE si de la oamenii din jurul PRIMARULUI.Astia nu se trezesc decît atunci cînd vor da cu subsemnatul.Practici vechi,pedepse noi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.