Bataia de joc de la SC Norman SRL. O persoana din conducere trebuie sa ajunga la 90.60.90 - comentariul zilei.

01 August 2020, 06:05 | 6598 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Tricotaje.

Adevarata bataie de joc la asa-zisa firma Norman. Dupa ce anunta ca nu se dau concediile in luna august si da bani cand are Roxana chef se mai si opresc bani din avansuri chipurile dintr-o greseala, iar dupa ce angajatele fac zarva se vireAza diferenta de bani dupa cateva ore. Pai nu ti-e rusine, nemernica dracului, dupa ce-ti bati joc de ele cu program de 7 ore jumatate le mai tii si peste program ca nu fac norma, le mai iei si din amaratii aia de bani? Rusine sa-ti fie ca din sudoarea lor traiesti tu si toate rubedeniile tale. Anunta nemernica de Mariana ca vrea sa angajeje confectioneri. Pai cine crede ea ca o sa-i vina acolo, nu stie tot orasul si imprejurimile ce bataie de joc este acolo, vin si pleaca tot alea care au mai fost ca sunt invatate cu nemerniciile lor. Ea asteapta femei de la Imperial sa dea navala la ea. O sa vina oameni, care stiu meserie, cand o slabi ea si se va face 90.60. 90.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Cum dracu pe 09 August 2020, 16:21
#10
Nu s.a inchis fabrica aia
A tarfelor alora doua? Bagamias pola.n controalele lu peste prajit... a murit femeia aia degeaba acu vreo 12 13 ani... da nu va buc*rati voi de copii vostri sterpele dracu asa cum nu s.au buc*rat nici copii ei cand a murit...
Jeee pe 03 August 2020, 11:57
#9
Puscarie
Niste j**urii de oamenii.numai oameni sa ai numestii dar nu ai cum sa ai numesti oameni.toata conducerea este lesinata dupa bani.
Clasa muncitoare pe 01 August 2020, 20:57
#8
O putoare
roxana e o bețivană și o rapandulă
Cocolino pe 01 August 2020, 20:54
#7
Jos cu Mariana !
Cucoana asta cu caracter infarct își tine angajatele sa muncească la 32 grade cît sunt in sectie fără să pornească aerul conditionat, nu le mai dă banii pe orele lucrate celor care pleacă. O provenită ajunsă șefă fara sa stie sa tragă în mașină și are pretenții la calitate, viteza de lucru etc. Doamna Roxana, Mariana și soțul ei va îngroapă. Asteptam italienii sa ne spunem problemele. Juram ca vom spune TOT !!!! Si avem ce spune cu probe, fotografii, filmări și cîteva documente pe care le-ați trimis la ars. Sa vedem cine pe cine arde în fața patronilor italieni
Costel pe 01 August 2020, 18:05
#6
Norman
Nu inteleg cum de mai functioneaza fabrica aia...patronii sunt niste j**uri...
Ionut vasiliu pe 01 August 2020, 17:22
#5
Toate sefele astea tinere de la confecti sunt tarfe!!!
La norman si in general la confecti sunt numai mancatoare de cacat si numai proaste care se barfesc una pe cealalta daca erau destepte isi puneau punctul de vedere la patroni si ei nu aveau ce sa faca daca erau unite dar inca o data se dovedeste ca romanui prost
pandiciu pe 01 August 2020, 16:44
#4
Qrva ii qrvă până moare
Fwtacioasă rău Roxana asta prostu ăla de bărbat’so se face că nu vede,
Alina pe 01 August 2020, 10:03
#3
Ne mâncăm intre noi de prosti.
Am ajuns sa ne mâncăm intre noi ptr bani, au ajuns straini sa râdă de noi cât de prosti suntem. Am ajuns sclavi in tara noastră datorita analfabeților si c*rvelor ajunși șefi. Sa va fie rusine.!
Ioana pe 01 August 2020, 07:28
#2
Jale in toate fabricile de confecții.
Peste tot e câte ceva, dacă nu te mănâncă românul tău nu ar avea cine să te mănânce, mai scarbe sunt ele sefele de cât ei străini. Să le fie rușine la toate analfabetele care au devenit sefe peste noapte.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.