Asa o fi? Deosebit de grav! - comentariul zilei.

29 Decembrie 2019, 21:59 | 4313 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Alimente.

FELUL CUM SE DESFASOARA COMERTUL CU ALIMENTE IN SUPERMARKETURI .IN PREAJMA SARBATORILOR POATE FI CARACTERIZAT CA ATENTATAT LA VIATA SI SANATATEA CETATENILOR. CRED CA IN NICI UN AN NU S-AU EXPUS LA VANZARE ATAT DE MULTE ALIMENTE CU TERMENE DE VALABILITATE EXPIRATE SAU CHIAR ALTERATE. MA REFER LA SUPERMARKETURILE PENNY SI PROFI .IN ULTIMILE ZILE AM CUMPARAT DE DOUA ORI PAINE FLIATA SFOIEGITA, FASOLE GALBENA TECI LA CUTIE, SALAMURI, MEZELURI CU GUST SI MIROS CIUDAT, DAR CU ETICHETE CU TERMENE DE VALABILITATE CORECTE. NU DE FIECARE DATA AM CONSTATAT IMEDIAT CA SUNT ALTERATE, CI PESTE CATEVA ZILE. CAND AM SESIZAT IMEDIAT MI S-AU DAT BANII INAPOI FARA NICI UN COMENTARIU, SAU CU CATEVA BAJBAIELI DEPT EXPLICATII. A SESIZA LA DSVA SAU LA PROTECTIA CONSUMATORILOR ESTE PIERDERE DE TIMP. EI CUNOSC ACESTE NEREGULI SI TAC, CONTRA COST BINEINTELES. NE MAI MIRAM CA STAREA DE SANATATE A CETATENILOR DIN ACEASTA ZONA ESTE ALARMANTA, STIIND CA VIN LA CUMPARATURI SI DIN IMPREJURIMI. ALO, SANEPID, ALARMA!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
si la peny la fel pe 04 Ianuarie 2020, 11:52
#5
este problema cu preturile
te duci e un articol 7 lei la raft si 10 la casa... in alte orase aia e una din primele prioritati fiindca pot fi dati in judecata pentru inselatorie!
AUTORUL. pe 01 Ianuarie 2020, 09:32
#4
Ma asteptam la mai mult....
....si din partea cumparatorilor, sa fi dat mai multe exemple, si din partea redactiei, care ar fi trebuit sa sesizeze in "procedura de urgenta", cum se spune atat DSVSA cat si DSP, poate chiar si Politia, incat pe data de3 ianuarie, la orele 7 la usile acestor magazine sa fie echipe de control. Eu stiu mai multe, dar nu vreau sa se afle sursa mea de informare. ASTEPT MASURI!
Pesedist pe 30 Decembrie 2019, 14:59
#3
Pesedist
Stiti cine este directoare la Sanepid , acum ?
Gogu pe 30 Decembrie 2019, 06:52
#2
Nesimtire si incompenteta
Mergeți la profi si cumpărați zahar ca la raft a fost 1.89 si la casa plătești 2,89 cinste lor celor care trebuie sa se auto sesizeze. ALO DOAMNA Gurita stati cuminte așteptați să va mărească PSD SALARIU ca pe ăstia cu magazine mici ia ti terminat
rona pe 29 Decembrie 2019, 22:08
#1
rona
rona--duc carutu duc carutu ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.