Preotul Silimon Emanuel - lup moralist care a uitat de legile Bisericii? - comentariul zilei.

27 Ianuarie 2018, 07:50 | 15583 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Catedrala Sf. Haralambie.

Virgilius Paraschiv - reguli și canoane bisericești încălcate

Câte persoane sau chiar enoriași ai Catedralei din Turnu Măgurele știu despre preotul lor sau chiar duhovnicul lor respectiv IMPOSTORUL de Silimon Emanuel, este un pârât al bisericii, un lup moralist care a uitat de legile bisericii și de morala creștină și conviețuiește zi de zi cu fosta lui amantă actuală concubină sub același acoperiși al casei, unde mai găsim și noi în Turnu Măgurele oameni onești și corecți dacă nici la biserica nu mai sunt!

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Ioana pe 08 Septembrie 2019, 21:25
#16
Raspuns lui "fara nume"
Singurul motiv pentru care părintele Silimon ajuta săracii este pentru confortul lui propriu si personal. Odată cu fondurile care vin pentru ajutoratea copiilor saraci, ii revine si dansului un comision destul de consistent. Nimeni nu face nimic pe gratis, iar dânsul este orice, numai milos nu e.
IoAna pe 12 Martie 2018, 16:19
#15
Crestineste
Dumnezeu este iubire! Tociti-va ura prin post si rugăciune și nu mai judecati pe alții. Faceti asta vu voi înșivă. Nu știți ce a fost in casa la om si ce l-a determinat sa-si gaseasca calea alături de alta femeie! Fiți iubitori si nu judecati pe altii
Nastratin pe 17 Februarie 2018, 17:26
#14
Daca.....
DACA ASTA (POPA) NU ERA BAIATUL LUI TACSO INGINERUL SILIMON ERA CA ORICE GLOABA DIN ODAIA (CARTIERUL)

Popa cu botezul pe 05 Februarie 2018, 13:33
#13
Cristiiiiii,bai baiatule,trezeste-te!
Traim intr-o lume libera,intr-o tara europeana,iar libertatea de exprimare este prevazuta in Constitutia Romaniei.Daca nu-ti place sau nu-ti convine ceva,schimba site-ul,citeste-l pe cel al infractorului Simionescu,te va satisface si-ti va arata realitatea intr-un mod mult mai aproape de gandirea ta.E ca la TV,nu-ti place,schimbi postul...si te uiti la A3.Acum e mai bine?Libertatea in sine nu se negociaza si nu e la indemana oricui.
Cristi pe 02 Februarie 2018, 12:56
#12
Mizerie
Cand aveti de gand sa inchideti mizeria asta de site ?
insideversion pe 31 Ianuarie 2018, 17:12
#11
Intrebare
Candva pe acest site zilnic apareau subiecte noi, prezentul vad ca e scris acum patru zile, sa inteleg ca in Turnu Magurele si implicit Teleorman e totul roz si frumos sau ca nesanatosul de dragnea a reusit sa va puna cu botul pe labe?
Fara nume pe 31 Ianuarie 2018, 15:41
#10
Invidiosilor
Mai aveti pe ce scuipa in orasul asta? Mai bine vedeti-va de nimicnicia voastra sau va simtiti mai bine cand aratati cu degetul? Preotul Silimon este o persoana care a facut si face mult bine, care se implica pozitiv in activitatea scolii, face tot ce poate sa ajute elevii cu probleme din scoala. In cate scoli din oras li se dau bani elevilor cu probleme? In cate scoli din oras li se ga hrana gratuit elevilor cu probleme? Cate scoli din oras au program de lucru de 8 ore cu elevii din ciclul primar fara ca acestia sa plateasca un leu, asa cum se intampla cu cei ce sunt la afterscholle? Si multe alte beneficii pentru copii. Astea nu le vedeti? Sa va fie rusine sa va legati de un om doar ca nu va place fata lui.
Popa Doaga pe 29 Ianuarie 2018, 12:05
#9
Pentru .
Fratie, matale esti idiot din fabricatie sau ai facut c*rsuri de calificare in meseria de idiot patentat? E mai bine ca acum e psd-ist cu acte in regula?
Nelu Iorgu pe 29 Ianuarie 2018, 09:44
#8
Stire Bomba
Popa Crisi Ioana cel cu pompele fumebre de la groapa trenului a dat mita la PREAFERICITUL sa ajunga mare protopop, uitati aici un articol mai vechi sa vedeti cu cine aveti de a face.

http://ziarulteleormanul.ro/fetele-bisericesti-se-inc*rca-declaratii-au-fost-sau-nu-mai-multi-candidati-pentru-functia-de-protopop-al-alexandriei/
unu pe 28 Ianuarie 2018, 08:50
#7
valoare
Respect Silimon!
soreata pe 28 Ianuarie 2018, 00:40
#6
diferenta
faceti comparatia intre popa Silimon si preotul Milica Bildescu? o furnica neinsemnata pe linga o masina!
TLC ! pe 27 Ianuarie 2018, 20:04
#5
INFO
POPA SLIMON UN PUPINCURIST AL PSD-ULUI.SE LAUDA CA ARE RELATII SI CA ESTE DE NECLINTIT DE LA CATEDRALA.S-AR PUTEA SA AIBA DREPTATE.....SFII LUI STIU MULT MA BINE....CA DOAR PT.ASTA LE DA BANI.
Peștele de cap se-npute pe 27 Ianuarie 2018, 10:12
#4
Nu mai avem NIMIC SFÂNT !
După câte vedem în ficare zi cu ce se ocupă și ce fac unii preoții prin parohiile lor,atât prin țară cât și prin lume,ne punem întrebarea dacă mai merită atâta încredere și smerenie.”Ochiul Dracului”le-a luat mințile,și ne mai mirăm că din ce în ce mai mulți oameni se-ndepărtează de biserică,de credință.Înepând de la Patriarhul României și până la ultima generație de preoți,întreaga lor activitate a devenit o afacere,iar EI se comportă ca niște patroni ai unor SRL-uri.Totul e pe bani,numai pe bani.
Lilu pe 27 Ianuarie 2018, 09:39
#3
Off
Decât de el nu vorbiserati! Doamne, ce urâți sunteți când va lăsați conduși de interese materiale si politice! Cred ca voi sunteți prefecți,așa este? Chiar si Dumnezeu greșește,dar voi,nu! Oare ce vor învata copiii voștri de la voi?
. pe 27 Ianuarie 2018, 09:20
#2
.
Popa Silimon e de-al vostru, dragi basisiti de la turnucustiri ! Voi l-ati pus director. greseala PSD-ului a fost ca l-a pastrat. Iar el, ca orice popa, a stiut sa faca pasul cetre noua putere. daca se schimba guvernarea, se va face iar basist. Nu e singurul. Uitat-va la Manea. Merge la mitinguri si la Turnu si la Buc*resti, sufla in goarna, isi pune fata pe Facebook si este director de liceu !deci nu va mai legati de ei, ca sunt basistii vostri. Sau Cracea e vreun liberal pur sange, luptator anticomunist ! Javrelor !
Lambe pe 27 Ianuarie 2018, 08:15
#1
Lambe de la biserică
Mai nou cică ar fi și pàrțar
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.