Un cetatean onest - HAI SĂ NE TREZIM ODATĂ - comentariul zilei.

09 Ianuarie 2018, 05:46 | 12275 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.
HAI SĂ NE TREZIM ODATĂ part.1
Nu îndemn pe nimeni la violență sau alte acte anti sociale,dar de o grevă fiscală putem pune.Știți care este reducerea la plata integrală a impozitului pe locuine/ex.la un apartament cu două camere,prețul unui pachet de țigări.Merită oare să plătești întreaga sumă,în condițiile în care nu s-a făcut o investiție timp de 28 de ani,iar banii noștri au mers numai pe salarii,cheltuieli fără rost și panseluțe?În oraș mai sunt doar câteva sute de loc*ri de muncă la privat,restul până la aprox 1.500,sunt bugetari.Este normal?Întreaga pop**ație a orașului este sub 18.000 mii,de la aprox.40.000,în 1989.Va-ați pus întrebarea,de ce?Vă spun eu,o mână de politruci propagandiști,au pus mâna pe oraș și l-au distrus sistematic,în favoarea lor,bineânțeles.
 
HAI SĂ NE TREZIM ODATĂ part.2
Și acum să vă spun de ce m-am hotărât să vă spun toate astea.Păi dacă orașul,municipiul(citiți definiția municipiului,peste 40.000 de locuitori) este depop**at,sub 20.000,atunci de ce taxe și impozite mai mari?Și iar întreb:

1.S-a mărit suprafața orașului?

2.S-a mărit numărul locuitorilor apți de muncă,contributori la bugetul local?

3.S-a mărit numărul de locuințe noi construite?

4.De ce se mărește impozitul pe locuință când aceasta își mărește anual gradul de uzură și este din ce în ce mai costisitor de renovat?

5.S-a mărit numărul loc*rilor de muncă?

6.A crescut cumva nivelul de trai și noi nu îl simțim?

7.Sunt oamenii mai mulțumiți și mai prosperi și ei nu observă?8.Totul este mai scump și viața în comunitate este și mai grea,asta-i realitatea.

Gândiți-vă cât mai aveți timp!
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Alt cetatean NORMAL. pe 06 Februarie 2018, 08:24
#7
Draga "onestule".
SI CINE TE OPRESTE SA TE TREZESTI? DACA DORMI IN CIZME O SA TE TREZESTI DUPA VOTARE SI-O SA TE MIRI CA PROASTA-N BALCI!
Caraiman Aga pe 10 Ianuarie 2018, 12:09
#6
Ilie
Lasa ca le-a mai traso odata azi.8,3 %,CRESTERE LA GAZE.sI URMEAZA MULTE ALTE SURPRIZE OFERITE DE GUVERNAREA DRAGNEA!!!O sa le iasa pe nas de atita bine .
Ilie de la sculărie pe 10 Ianuarie 2018, 07:22
#5
@psd
Ba o să-i voteze. Este acel electorat captiv care votează PSD din reflex. Du-te pe centru și zii ceva de PSD, și apoi mai vorbim. Păcat că nu te pot însoți, spre a rânji stisfăcut de constatarea ta și stupoarea ta.
corect pe 09 Ianuarie 2018, 16:18
#4
corect
corect
saracie pe 09 Ianuarie 2018, 16:05
#3
ciuma rosie
platim taxe si impozite degeaba! cu banii din impozite se tine supraincarcat personalul care lucreaza in primarie! o multime de trepadusi si dudui care nu stiu de ce si pentru ce se afla acolo!societate in subordinea primariei condusa de Cone care mananca acesti bani punind asfalt cu butelia!totul se degradeaza pe zi ce trece iar in acelasi timp ne trecem si noi asistind la neputinta autoritatilor!
ipse pe 09 Ianuarie 2018, 15:44
#2
psd
ba cred ca o sai mai voteze pulea spatarul de acum in colo ..poate cite o baba ametita sau un mos senil caruia iau dat la pensie 1 leu si l-au jumulit de 10 pe alte pati ca sa isi faca guvernanti salariile de nababi
adrian pe 09 Ianuarie 2018, 09:55
#1
si totusi
Si cu toate astea votati PSD intr-o veselie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.