Exploziv!! Elevii de la Marin Preda fac sex nestingheriti in bai - comentariul zilei

07 Decembrie 2017, 12:52 | 24392 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Elevii de la Marin Preda fac sex nestingheriti in bai. sursa foto: dejeanul.ro
Elevii de la Marin Preda fac sex nestingheriti in bai
 
Zilele trecute am observat intrand in baia baietilor ca mai multe eleve intretin relatii sexuale in baie pentru o anumita suma de bani sau pentru tigari. Se fumeaza in bai, se bea la scoala iar elevii par aerieni din cauza substantelor consumate. Elevii nu se mai feresc sa intretina relatii sexuale iar conducerea scolii se ocupa mai mult de absente cand copiii se simt rau, nu de ce se intampla in "baia placerii". PUBLICATI ACEST COMENTARIU PENTRU CA TOATA LUMEA SA STIE CE SE INTAMPLA IN ACEST LICEU. PROTAGONISTELE SUNT NIMENI ALTELE DECAT BOBOACELE DE CLASA A 9A DAR SI CELE DE A 10A. MARE GRIJA. RUSINE MARIN PREDA.
Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Jugravu Korenelushy pe 05 Ianuarie 2018, 21:31
#23
La Analtasexu
Daca va spun ca Serby RACEANU se arde cu mine in koor de 15 ani, si nevasta lui, FELI MOOISTA, mio sooge, "Marinel Preda" este glumita pe langa ANASTASECU RDV, cu director KOORLANGIU, zis ROZETA SPARTA!!!Politica lui vay Gherghe, Kooman-Krateka, romovazti GAOAZA!!!!!!!! grin
Nea Nicu pe 01 Ianuarie 2018, 09:07
#22
Libertatea de a alege
Conceptiile comuniste sunt adanc inradacinate in creierul enoriasilor. Fiecare are o viata personala si poate face ce vrea, asta se cheama libertate. Sexul este o parte foarte importanta din viata, fiecare il poate practica la libera lui alegere, este extraordinar de bun pentru corp, creier, relaxare. Bosorogii comunisti condemna libera alegere si incearca sa ingradeasca toate placerile si libertatile simple. Atata timp cat cei ce fac sex nu distrug bunul public si nu deranjeaza pe nimeni, nu vad nici o incovenienta. Este recomandat, asa ca practicati-l indiferent de varsta si pozitie sociala, trebuie inc*rajat din toate punctele de vedere. Elimina stress-ul iar creierul produce endorfine ceea ce reprezinta molecula fericirii. El trebuie inc*rajat, iar daca tinerii decid ca vreau sa il practice de ce nu? Scolile ar trebui sa educe tinerii si de ce nu sa ii si inc*rajeze. Prezervativele ar trebui oferite gratuit in special tinerilor, ca nu este o rusine sa faci sex, dimpotriva.
Aaa pe 13 Decembrie 2017, 14:49
#21
Patricia să măritat.
Patricia a cules a cules pînă a adunat si acum sa maritat
Darius pe 09 Decembrie 2017, 09:51
#20
Profii sunt la acelasi nivel cu elevii
Daca vedeti felul in care scriu cei ce combat faptele demult stiute ale elevilor de la Marin Preda,observati gradul de cultura si educatie ale aparatorilor.
anonim pe 08 Decembrie 2017, 19:54
#19
anonim
Voi nu aveti ce face si discutati de cei de la Marin Preda sa va fie rusine.

A pe 07 Decembrie 2017, 21:06
#18
Haha
Tot politica este in spatele acestei povesti? Dovezi aveti?
ELEV LA PREDA pe 07 Decembrie 2017, 20:50
#17
.
Sa imi bag p**a in voi baile de la Preda nici nu arata asa si o sa aflu eu cine a publicat asta si o inc*rca rau de tot!!
Fosta eleva care stie ce spune pe 07 Decembrie 2017, 20:12
#16
Totul e perfect?Altii sunt nebuni,nu?
Bine mai elevi,pozele nu sunt reale,dar naravurile sunt adevarate?Chiar ne prostiti in fata,la liceul M.Preda este ordine,se face carte si altii exagereaza?!Sa va fie rusine toturor celor care luati apararea celor ce au facut de ras liceul.Si da,la acest liceu sunt fete care fac sex pe bani,mai putin important unde,la scoala sau acasa.Nu mai aparati degradarea morala.
Eleva la PREDA pe 07 Decembrie 2017, 19:51
#15
Nu ne mai faceti liceul de ras!
In primul rand poza nu e facuta la liceul Teoretic Marin Preda. Cine a fost acolo,o sa isi dea seama! Si in al doilea rand, mascariciul care publica asemenea stiri, o sa fie descoperit candva si o sa plateasca. Sunteti jalnici! Stiri de tot cacatul! Rusine!
S pe 07 Decembrie 2017, 19:21
#14
Pff
Oh dar vai, văd ca ce nu va convine ștergeți din comentarii. Comentariul al 13 lea, este incomplet! De ce nu îl postați pe tot? Incompetentilor.
S pe 07 Decembrie 2017, 19:14
#13
Pff
Eu cred ca articolul asta numai un prost de la Unirea putea sa scrie asemenea porcărie!
Mhm pe 07 Decembrie 2017, 18:37
#12
Mhmm
Ma dezgustati cu postarile acestea. Poate sunt adevarate, poate nu, dar voi oricum credeti tot ce se spune pe acest site. Ziceti de elevii din acest liceu ca au un limbaj..mhmm..toti copii din aceasta generatie si sunt sigur ca si generatiile viitoare vor avea acelasi anturaj si acelasi limbaj pentru ca parintii le permit, nu sunt profesorii de vina.
. pe 07 Decembrie 2017, 18:22
#11
.
Bine ca publicati știri false de Preda, dar când un boboc de la Unirea a ajuns la dezalcoolizare după bal nu v-a ineteresat.
Dofo pe 07 Decembrie 2017, 18:12
#10
Nu asa
Doar prostii, cum s-a spus si mai sus baile din Marin Preda nu sunt de loc asa, iar in legatura cu profesorii toti sunt foarte buni, intelegatori. Daca ajungi sa jignesti un profesor care isi face datoria esti jalnic, degeaba faci acele 12 clase.

Sterge porcaria asta, stiti doar sa inventati lucruri.
!!!! pe 07 Decembrie 2017, 18:08
#9
!!!!
Am invatat la Liceul Teoretic Marin Preda si din cate am observat, chiar azi baile nu sunt absolut de loc asa, cei care invata acolo stiu mai bine.. Iar in legatura cu profesorii, majoritatea sunt cei mai buni, acum depinde si de copii ca unii sunt bata, nu este vina profesorului.

Mai bine sterge porcaria asta. Numai un prost o sa creada asa ceva. tongue rolleye
luci pe 07 Decembrie 2017, 18:03
#8
.
au fetele de la M Preda un limbaj, birjarii sunt sfinti pe langa ele
CRISTI pe 07 Decembrie 2017, 17:47
#7
PE CINE DERANJEAZA ASTFEL STIRI?
INTOTDEAUNA ADEVARUL SUPARA SI E GREU DE ACCEPTAT.DIN PACATE,TOT CE S-A SCRIS IN ARTICOL E ADEVARAT.TRIST DAR ADEVARAT.PAI NUMAI DACA VEDEM CE FAC ELEVII IN TIMPUL ORELOR,CU CE SE OCUPA SI CE LIMBAJ AU(CHIULESC DE LA ORE,FUMEAZA,BEAU ALCOOL SI CAFEA,IAR DACA-I AUZI VORBIND CREZI CA ESTI LA USA CORTULUI ORI INTR-UN BORDEL),E USOR DE GHICIT SI COMPORTAMENTUL,REZULTATELE SI PROMOVABILITATEA LA BACALAUREAT.E LAFEL DE USOR DE OBSERVAT CUM UNII RACOLEAZA MINORE DIN FATA LICEULUI,PENTRU A FI FOLOSITE PENTRU PROSTITUTIE.

PS Urmariti limbajul din postarea 2.
s pe 07 Decembrie 2017, 17:29
#6
i
ba voi deabia acu ati aflat?
M pe 07 Decembrie 2017, 16:47
#5
#
In primul rând, fotografia nu este făcută în baile de la Preda (cei care au fost pot confirma că băile nu arata așa), și în al doilea rând, o știre credibilă trebuie sa aibe și numele "ziaristului" care l-a scris. Articolul este unul jalnic, care lasă de dorit atât în exprimare, cât și în conținut. Trebuie să fii un om cu gândire limitată ca sa crezi o știre ca asta
Anonim pe 07 Decembrie 2017, 16:31
#4
Anonim
RUȘINE VOUA CA ÎNCERCAȚI MEREU SA FACEȚI LICEUL DE RAS! Incompetenților. Nu aveți altceva de făcut! Documentați-va înainte sa scrieți asemenea căcaturi, băile de la Marin Preda nu arată așa. Incredibil, mai prosti de atât nu puteți fii.
Cu capra la doctor pe 07 Decembrie 2017, 15:14
#3
Copiii ăia dau teză sau i se verifică evacuarea?
Aia care stă căpriță în WC ce e,elevă sau profesoară???Nu că-ar fi foarte important,dar să știm și noi cine pe cine învață.Dacă e așa prin WC-uri,ne imaginăm cam ce e prin cancelarie sau anumite cabinete.Că slavă Domnului,material la liceul Marin Preda există din plin,atât printre elevi cât și printre profesori.Dacă școală nu se face,măcar sex să fie.Bravooo,dați-i bătaie că și așa e orașul cam depop**at.
Da pe 07 Decembrie 2017, 15:14
#2
Nu
Sterge-ti in p**a mea stirea asta de tot cacatul, numai aveti ce sa publicati si inventati?stiri de tot cacatul si toate minciunile pe acest site le gasiti wink MUIE DRAGNEA
Fofo pe 07 Decembrie 2017, 15:01
#1
Unde e patricia
patricia le-a învățat meserie pe domnișoarele
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.