MOȘ ION ROATĂ - AZI E ZIUA UNEI ȚĂRI BOLNAVE DE CORUPȚIE - comentariul zilei.

01 Decembrie 2017, 09:56 | 6562 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
AZI E ZIUA UNEI ȚĂRI BOLNAVE DE CORUPȚIE

Observ cum Facebook-ul este invadat de tot felul de urări de bine și de la mulți ani la adresa românilor și a Zilei Naționale a României.Bun, frumos și firesc. Dar, trebuie să fim foarte atenți cui facem astfel de urări, pentru că mulți dintre ei sunt chiar cei ce au jefuit-o și distrus-o.

România este azi o țară plină de corupție, minciună și sărăcie. Așadar, să-i urăm să se și trezească, conform textului imnului național, nu numai viață lungă în pace și liniște. Treziți-vă și nu mai girați și susțineți conducători condamnați penal și cu dosare penale în curs.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Nu rupem garduri,încercăm să facem poduri umane pe 03 Decembrie 2017, 11:10
#4
Prostia unui PUNCT vomitată cu sârg și inconștiență
Sunt uimit de câtă prostie și ignoranță este prin aceste loc*ri.Zona arată ca după război,oamenii sunt din ce în ce mai săraci,pensiile sunt extrem de mici,excepție fac doar cele ale polițiștilor și ale militarilor,salariile sunt de mizerie,iar totul s-a scumpit enorm și inexplicabil.Cu toate astea,m**e primesc tot cei care,cu creierii spălați și inundați de sărăcia adusă de PSD,încă își mai voteză călăii.Bravo PSD-iștilor,mândri că sunteți români!!În c*rând,mândria de care spuneți că vă aduce fericire,o să vă iasă prin piele.Iar de urările adresate,să aibă parte familiile și toți prietenii voștri.
. pe 03 Decembrie 2017, 09:39
#3
.
La multi ani tuturor PSD-istilor din Romania, celor care nu au rupt garduri in Piata Victoriei si care nu au spus ca Romania Moare de Ziua Nationala ! Celorlalti, multa,multa m,,,ie !
Vulturul crucia-unul dintre oropsiti. pe 03 Decembrie 2017, 06:54
#2
Lui #1.
Si tie si fascistilor din PNL+ PMP+Uniuniunea Soros Retardata (precizez NUMAI FASCISTILOR din aceste batalioane SD iohanniste) va urez multi ani pe lumea cealalalta! LEPADATURI ORDINARE!
La mulți ani,ROMÂNI,voi cei oropsiți! pe 01 Decembrie 2017, 15:30
#1
Tic tac,tic tac !!!
O scârbă și o greață mai mare decât ceea ce îmi provoacă politicienii PSD+ALDE,nu mi-a fost provocată NICIODATĂĂĂ !!!Țara se mișcă și se mișcă sigur spre bine.E doar o chestiune de timp până satrapii Dragnea și Tăriceanu vor fii istorie,o istorie urâtă și nedreaptă trăită de poporul român.Pe generațiile tinere,cele de după anii 1970,nu-i mai puteți minți și manip**a așa cum ați făcut-o cu cei dinainte de 89.Orice început are și-un sfârșit,iar sfârșitul lui Dragnea este foarte aproape.Iar de plătit vor plăti toți cei care i-au fost aproape și i-au suflat în pânze.Curaj,și Dumnezeu își va întoarce fața și către noi!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.