Putorile si hotii din Politie arunca pe jos branza taranilor - comentariul zilei.

23 Aprilie 2017, 05:47 | 8626 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Putorile si hotii din Politie arunca pe jos branza taranilor - comentariul zilei.

Tot timpul merg sub influența alcoolului?

Am asistat la aruncarea pe jos a produselor (brânză) de "domni" din poliție. Oare știu câtă sudoare depun săracii țăranii noștri să trăiască și ei, sa le fie rușine, Dumnezeu sa ii chinuie așa cum ei isi bat joc de oamenii care muncesc (apărăm șmecheri și bișnițarii) Țăranii la Bug!!!

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Trm pe 30 Aprilie 2017, 16:44
#11
Nu este treaba Politiei
Ce treaba are politia Romana cu branza.In comuna asta numita municipiu nu aveti nici politie locala ca in cele mai multe comune din Romania.ei ar trebui sa se ocupe de comortul stradal,panselute,caini,gratare si alte tampenii,nu politia care si asa are mare deficit de personal
wjk pe 24 Aprilie 2017, 20:13
#10
pt.redactie
Unde se vede politistul branza si taranul in poza ? Ce articol e asta ? Sau doar alimentati ura intre noi. Terminati baieti cu aberatiile si dati stiri serioase. Succes.
El pe 24 Aprilie 2017, 17:56
#9
Ptr Zorro
Oare?poate mai exista si polițiști onesti, care își fac treaba in limita impusă de lege. In orice pădure exista uscături așa ca nu toate trebuiesc duse la extrema. Apropo nu sunt nici milițian nici politist
ZORRO pe 24 Aprilie 2017, 07:34
#8
Tiganii+Politia=LOVE
In tot TR este o cardasie fara margini intre MILITIENI si TZIGANI!!!!
Edd pe 23 Aprilie 2017, 23:52
#7
sper ca e clar tuturor
De aia care vând produse furate nu se apropie, sunt votanții PSD, dar pe țărani îi alungă. În ce țară trăim? Ce așteptăm pentru a stopa fenomenul?
ion pe 23 Aprilie 2017, 22:39
#6
pai stai asa...
...mai dai ma in plm cu branza lor de tarani,ca si eu sunt taran,dar e loc amenajat special in piata.trebuie sa existye o evidenta,un certificat de sanatate..eu mai stiu...ca branza aia poate sa fie facuta din orice iar daca moare vreo unu cine plm raspunde.nuuu ...ca sa nu mai plateasca 5 lei taxa la piata,iesim cu ea pe maidan iar bou de militean face circ cand ar putea sa aplice legea direct prin legitimare si amenda...aa era sa uit vedeti ca mai face branza si niste ti**ni dupa magurele,niste borati nespalati cu coada...si nu o vand ei ca nu au aspect de marketing...o vinde niste babe...dalea de-si baga mana la fofoloaca si apoi pune mana pe branza voastra ..hihihihihihi!!!!!
Se poate dar nu se vrea pe 23 Aprilie 2017, 11:36
#5
Cel mai simplu e sa nu faci nimic
Totul porneste de la educatia,experienta și pregatirea conducatorilor.Cand nu exista toate astea,rezultatele se vad cu ochiul liber.Politica a impus in functiile de conducere pe toti ageamii si mediocrii care stiu doar sa linga papucul stapanului condamnat penal,definitiv.Concluzia?Oglinda lor este imaginea si viata cetatenilor orasului Tr.Magurele.Restul e doar gargara in care baltim de atatia ani.
MITRACHE pe 23 Aprilie 2017, 09:52
#4
INCURAJATI MUNCA SI PE CEI CE MUNCESC!
AICI ESTE VORBA DE O VINOVATIE SI O NEIMPLICARE A CONDUCERII PRIMARIEI PENTRU ACTIVITATEA COMERCIANTILOR DIN PIATA SI A COMERTULUI STRADAL.TREBUIE SA EXISTE O PROTECTIE SI O SOLUTIE PENTRU TARANII(ADEVARATII PRODUCATORI AGRICOLI),CARE VIN CU PRODUSE OBTINUTE IN GOSPODARIILE PROPRII,PRODUSE CARE SUSTIN ECONOMIA ROMANEASCA ȘI VIATA CELOR CE MUNCESC CU GREU IN AGRICULTURA DIN ROMANIA.TREBUIE,DA ASEMENEA,O REDUCERE A SAMSARILOR CARE FAC EVAZIUNE SI ADUC PE PIATA PRODUSE CE NU AU CALITATEA CELOR DIN TARA NOASTRA.ASADAR,AJUTATI-I PE CEI CE SUNT CU ADEVARAT PRODUCATORI!
Daniel pe 23 Aprilie 2017, 09:03
#3
Loc amenajat
Pentru taranii despre care se vorbeste exista un loc special amenajat! De ce nu merg acolo???
Turnean pe 23 Aprilie 2017, 08:07
#2
nesimțire
Dacă ar fi părinții lor tot asa ar proceda,daca le duci acasă o brânză de țară o primesc,rușine sa le fie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.