Un grup de cetățeni contribuabili la bugetul Primăriei Tr.Măg. - APEL CĂTRE PRIMĂRIA TURNU MĂGURELE - comentariul zilei.

03 Aprilie 2017, 06:07 | 6088 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

VREM SĂ SE POSTEZE PE SIT-UL PRIMĂRIEI TR.MĂGURELE TOATE CHELTUIELILE CU CAMPANIA DE PETICIRE A GROPILOR DIN ASFALT(O BĂTAIE DE JOC LA ADRESA CETĂȚENILOR ȘI A BANULUI PUBLIC).

UNDE ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ SE MAI FOLOSESTE O ASTFEL DE METODĂ DE ASFALTARE(CU BUTELIA ȘI ARZĂTORUL PENTRU PÂRLIT PORCII)? FOARTE MULȚI BANI ARUNCAȚI PE NIȘTE REPARAȚII DE FOARTE PROASTĂ CALITATE, FĂCUTE AN DE AN. ȘI ASTA TOT DIN CAUZA FIRMELOR CARE AU TURNAT COVORUL ASFALTIC,CU MATERIALE DE PROASTĂ CALITATE ȘI LA PREȚURI F.MARI.UNDE ESTE GARANȚIA LUCRĂRILOR? ESTE IMPERIOS NECESARĂ O PLÂNGERE LA DNA,PENTRU FELUL ÎN CARE SE ATRIBUIE LUCRĂRI DE INFRASTRUCTURĂ UNOR FIRME FĂRĂ UTILAJE ȘI PRSONAL CALIFICAT!

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
X pe 03 Aprilie 2017, 21:50
#7
Evul mediu
Turnu Măgurele nu este cu nimic mai presus decât un amărât orășel din R.Moldova deși suntem țară UE.Sa ne fie rușine că ne-a căpăcit Dragnea și familia lui,hai somn ușor 4 ani spălați lor pe creier

PS. Poate totuși adăugați comentariul, văd că sunt multe rateuri,sper că nu intenționate.
ionut l pe 03 Aprilie 2017, 13:34
#6
ce e de facut
filamati si trimiteti filmarile la digi24. sau chemati televiziunile sa filmeze si sa vada toata tara cum sunt cheltuiti banii publici pe lucrari facute in bataie de joc. atentie ! nu le trimiteti la realitatea sau antena3.
bogdan pe 03 Aprilie 2017, 13:23
#5
fratilor
astia cu arzatorul de porci, sunt angajati la ferma de porci salcia, si cand nu au porci de parlit, isi iau arzatoarele si refac drumurile judetului, nu v-ati prins ca asa e ?!?
costin pe 03 Aprilie 2017, 13:19
#4
bataie de joc
la ce tupeu au nu ma mai mira si or sa fie in stare sa scrie in acte ca au costat coteva milioane de euro 10 sacii de bitum, macar in acte. ca sa aibe acoperire.
marian pe 03 Aprilie 2017, 13:13
#3
la starea deplorabila in care se afla asfaltul acum
trebuie turnat covor de asfalt in tot orasul, pentru ca tehnic vorbind privind calitatea asfaltului care a fost turnat in urma cu multi ani de zile a iesit din garantie. fonduri sunt date de la guvern de catre dragnea in acest sens. si totusi se prefera varianta peticita, pentru ca e mai ieftin si raman 99% din bani in firma teldrum, se numeste oare spalare de bani aceasta metoda ? voi ce credeti ?
NU sunt cu Dragnar pe 03 Aprilie 2017, 10:02
#2
DAR
Asa se face, cu arzatorul. Arzatorul la baza nu este pentru porci. Se folosrste si la montat carton bituminos, se incalzesc tevile cu el pentru dilatare etc. Nu va mai bagati daca nu cunosteti procedura. PROBLEMA apare la CALITATEA LUCRARILOR nu la ceea ce va aberati voi aici.(bitum de proasta calitate,nerespectarea pasilor in turnarea asfaltului)
Gigi V. pe 03 Aprilie 2017, 08:58
#1
Republica Dragnea unde....
...totul miroase a coruptie.Da,banul public se risipeste haotic pe lucrari de proaste calitate,facute cu personal necalificat,dar pe bani multi dati unor firme de casa apropiate politicului PSD.Pentru cei ce stiti de astfel de practici,si taceti sau stati ascunsi,e timpul sa vorbiti si sa informati autoritatile de verificare si control ale statului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.