Bravo baieti!!! Sunteti curati!! - comentariul zilei.

21 Februarie 2017, 22:23 | 9706 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Politia.

Astazi in jurul orei 11, un Audi a 4 cu nr de Bulgaria, negru, sta parcat de-a-n p.l.a in mijlocul intersectiei de la Ramy, pe partea cu CEC-ul.

Politia a oprit langa el, a coborat un politist, tinerel, blond, fara a insufla cine stie ce teama dar cu atitudine. L-a abordat frumos pe conducatorul masinii in cauza si surpriza!!!! Cond. Audi-ului era un ti**n prost, care dupa ce ca era vinovat mai facea si figuri de ...ti**n. Baietii, politisti, nefiind manjiti de interlopi, au actionat ca la carte, dandu-i acestuia o amenda corespunzatoare.

Sunt convins ca era loc si de un avertisment dar tinand cont de comportamentul soferului cred ca s-a recurs la o amenda maricica. DECI, BRAVO BAIETI, VA FELICIT!!! In calitate de contribuabil si platitor de taxe m-am simtit mandru ca o institutie sustinuta si de mine a tinut capul sus si nu s-a umilit in fata unor scursuri. Ma bucur totodata ca baietii fac parte din categoria celor care nu se imbata cu toti interlopii la masa!!!!!!

N.R. - posibil ca politistul sa se numeasca Cebuc Cosmin. 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Observator pe 26 Februarie 2017, 22:25
#13
Rutiera
Stie cineva daca Baban si Gaman,mai lucreaza la Rutiera?

Tot eu pe 23 Februarie 2017, 19:13
#12
ovedenie
Acest cebuc sau cum îl cheamă și cu teroristul ăla de paduraru care sta și pândește mașinile care opresc prin oraș lângă trecerea de pietoni nu îl văd pe ovedenie nelu care circula prin oraș cu permisul suspendat sau le este frica
fane pe 22 Februarie 2017, 21:58
#11
fati treaba politistule
La acel Audi is-a verificat asigurarea. ITP.rovignieta SI toate cele?
cetatean pe 22 Februarie 2017, 21:51
#10
aplicati legea
La acel Audi cu nr de BG. I-au verificat si documentele( asigurarea, ITP si rovignieta -
eu pe 22 Februarie 2017, 15:50
#9
ce ziceți mă?
Să doarmă cu vadra lângă pat. Pai sa dea dracu' să faceți ceva de genul, să vedeți ce zburați de pe aici. Ai dracului nespălați, ați aflat de internet.
Olteanu Gabriel pe 22 Februarie 2017, 08:33
#8
da-i unui prost grade si se crede politist
Cosmin Cebuc face de rusine toata Politia Romana! Este rau, prost si cu desi este tanar are mentalitate invechita. Se observa usor ca a suferit niste traume psihice in copilarie, nu stiu cum a trecut testele psihologice. In cazul de fata se pare ca a procedat legal, insa este dureros ca legea o aplica numai cand si pt cine vrea muschiul lui! Rusine Cosmin Cebuc !
Boss pe 22 Februarie 2017, 06:53
#7
Pentru jupanu
Dacă băieții de la rutiera sunt (boschetari)voi ăsta de va credeți smecheri în opinat mea sunteți sc*rsurile societății la tomberoane va e locul sau pe vapoare de carton
Krokodil pe 22 Februarie 2017, 06:46
#6
Pentru Jupanul
Sa dormi cu vadra cu apa la cap fraiere. Nu se stie cine se poate juca cu Molotovu' pe langa casa ta.
BosU Vostru pe 22 Februarie 2017, 03:39
#5
Bosu Vostru
Ale dreacu ciori a învățat sa scrie și ei comentarii. " dă-mi tanti și mie doi gogoși, nui da tanti ca nu știe să vorbește, dai tanti că e și el lume " cam ăștia sunteți. Fut.....va în aripa de ciori.
jupanu pe 21 Februarie 2017, 23:38
#4
niște saracii
Toate la timpul lor avem grija de toată lumea începând cu băiatul ăsta cebuc și mai e unu blond..îi facem donatorii de organe sa le iasă politia pe gat..niște boschetarii care își pun grade de capul lor
Ion Tojan pe 21 Februarie 2017, 23:36
#3
De ce am ajuns să ne buc*răm!
Bine,poate fi un început,dar e mult prea puțin.Și spun asta pentru că sunt mult mai multe probleme cu infracționalitatea din Turnu Măgurele.Hai să vedem care este diferența dintre o parcare într-un loc nepermis și o faptă de cămătărie,proxenetism,tâlhărie,furt sau o spargere?Asta cu parcarea,putea fi considerat un act de c*raj și îndeplinirea atribuțiilor de serviciu,dacă amenda una dintre mașinile parcate ostentativ, pe trotuarul de lângă hotel.Mai este mult până la adevărata meserie de polițist din Uniunea Europeană.
franchestain pe 21 Februarie 2017, 22:58
#2
cinste lui (lor) frate si Dumnezeu sal ocroteasca ca voi, niciatît
Amin1
Eu pe 21 Februarie 2017, 22:56
#1
Amenda
Foarte maricica amenda 145lei pentru ăla care este rasist (un țigan este mai roman decât romani )alte subiecte nu mai aveți și alta treaba decât sa virbiti despre ei
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.