Don Balon - A venit vremea lichelelor - comentariul zilei.

25 Decembrie 2016, 11:37 | 3497 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
A venit vremea lichelelor

A venit vremea lichelelor
Este mult mai grea și mai acceptabila apropierea de Bruxelles si de valorile europene, decat de cele musulmane ori slave. Astia am fost noi romanii intotdeauna, dar ne plangem si suferim dupa fiecare alegere proasta. Oare cine-o fi de vina, tot Basescu?

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Iuli pe 26 Decembrie 2016, 17:42
#2
Am observat interesul pentru soarta noastră
Păi dacă nu se scrie despre cwrve,ciori cu activități de cămătărie,furturi și proxenetism sau alte persoane care fac orice numai de muncit nu se pune problema,ce intres să captiveze gloata de spălați pe creieri.Fără un cinema,o bibliotecă,un spectacol de teatru ori un concert,ce credeți că va veni din urmă?Niște tineri,majoritatea,cu o sete de manele și postări pe FB,ce nu se va trezi niciodată.
Racu Viorel pe 25 Decembrie 2016, 13:43
#1
Gina Klitoris
Felicitarea de Craciun, a fost la noi la pesedeu, o clanta sc*rta pe mocca efectuata meserias de Gina Klitoris, fost amanta a lui Duska!!!! tongue wink
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.