Ei isi fac restaurante de lux...si voi muriti de foame - comentariul zilei.

19 Noiembrie 2016, 05:04 | 4679 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Hotel Turris.
Hotel Turris - 3 sali de lux.
 
Asa suna reclama, meniu de 5 stele, sali de lux...da prostilor...sunt stapanii pe care ii votati la fiecare 4 ani. Ei isi fac restaurante de lux...si voi muriti de foame, traiti la limita saraciei. Idiotilor, poate anul asta va treziti, invatati-va si pensionarii...ca exista viata si cu altii la putere, poate una mult mai buna!
Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Vai de voi! pe 20 Noiembrie 2016, 14:50
#9
Mare rusine nu mai intru niciodata aici
Ce e cu aceste cuvinte demne de toata jena? Ce se intampla aici? Rusine sa fie rusine!!!!! Asa vreti sa ne conduceti? Cu limbajul asta de mahala? Chiar nu mai exista nici o cenzura aici? Bine ca nu ati castigat alegerile.... nu sunt turnenii chiar asa prosti cum ii vreti voi.
Nfccccccc pe 20 Noiembrie 2016, 00:18
#8
Articol rathat
Articolee de rahat!!!esti penibil!!!vezi ca jignesti prea multi oameni necajiti!!!!
Punctule pe 19 Noiembrie 2016, 18:04
#7
Sa ma sugi de p u l a Stefane
Sugi acadele
Turneanul pe 19 Noiembrie 2016, 17:59
#6
Saracii
Lasă că nici Crăcea nu moare de grija săracilor și a muritorilor de foame. Oricum prima carte de vizită e menajeria cu care s-a înconjurat, nu tu sămânță de sărac sau muritor de foame,doar nulități care te lasă și fără zaharul din ceai. Dacă vreți sa va convingeți verificați cât au donat la partid așa zișii consilieri din indemnizația de ședință!
Baba Novac pe 19 Noiembrie 2016, 17:53
#5
Prostului de la # 2
Tu vrei sa punem botu si sa credem ca la baza acestor furaciuni,pardon,investitii,este tot Petrache de la Giuvarasti?Ei bine,nu.Hai sa nu mai fim atat de naivi si sa mai credem in povestile unor hoti care au furat un colt de tara si au lasat in fundul gol sute de mii de amarati care ii voteaza,in continuare, cu obstinatie si ignoranta.Ca si alte dosare,si cel cu afacerile hotelului lui Dragnea,vor fi scoase de la sertar si vor primi sentintele meritate.Totul e doar o chestiune de timp.
Elena pe 19 Noiembrie 2016, 17:04
#4
Tudose
Eu fac revelionul aici! Ce ma buc*r!!!! In sfarsit, un loc decent si pentru noi, mi-e drag ca au facut asta si mi-e drag ca am unde veni, de Sarbatori, an de an. Pana la urma, puteau investi acesti bani in Buc*resti sau intr-o statiune unde ar fi produs mult mai multi bani. Felicitari!
Mos Teaca pe 19 Noiembrie 2016, 17:02
#3
Mai Punctuletz...
mai Punctuletz, dupa modul cum iti ragai ineptiile se prea poate ca doamna ma-ta sa fi stat afara cand a batut vantul dinspre cazarma. Mars in plm de idiot pesedist!
. pe 19 Noiembrie 2016, 08:31
#2
.
Tu, autorule, ai parinti? Ai sau ai avut bunici? Sau te-a facut ma-ta cu unitatea de pompieri? Prostule.
noi pe 19 Noiembrie 2016, 07:52
#1
alegeri
În hotel a fost investită o sumă mare de bani, sute de mii de euro. Dragnea e bugetar, ghiciți de unde a avut banii!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.