Mihalcea isi placheaza apartamentul cu muncitori de la Local Urban. Cristea, vicele, trece banii Primariei in buzunarele lui. Mihalcea era cat pe-aci sa fie castrat de femeile din combinat, iar Cone sta cu ochii pe amanta sa nu calce in alt stremeleag.

13 Noiembrie 2016, 07:23 | 3889 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.
Comentariul zilei
Aliu Paliou - Hotul de Mihalcea
Alo primarul Cuclea,directorul Cone nu vedeți că hotul de Mihalcea placheaza apartamentul cu muncitori de la Local Urban (Ion iagăr si inca 2 băieți) sau se vede consilier județean prin plecarea lui Gidea în parlament.
 
Nelu
Paliule,nu e nicio descoperire
 
Absolut la fel au facut toți cei care au călărit ani de zile Primăria Turnu Măgurele.Mihalcea nu este decat un exponent al ei și o reprezintă așa cu a învățat de la șefii lui.Primria rămâne un SRL din care ies banii noștri și merg în buzunarele lor. Cristea știeeee.Că doar a adus toți nemernicii din combinat și de prin alte locuri pe unde s-a ales praful.
 
Tunetul
Daca esti psdist ai avantaje,daca nu o iei in manuta .Asa stau lucrurile in mica noastra urbe .
 
Intr-adevar Mihalcea placheaza fatada blocului cu oamenii primariei fapt verificat,dar cine sa il ia la intrebari Cuclea sau Cone incapabilul care sta numai cu ochii dupa amanta sa nu calce stramb in alt stremeleag?Ei sunt pusi pe posturi nu ca ar avea un merit anume ci doar ca fac parte din cel mai corupt partid din istoria Romaniei .Referitor la Mihalcea,bine ca l-a dat Ban afara altfel era castrat de femeile de la ambalare,le obliga sa aiba relatii sexuale cu el .Toti din combinat stiau de avansurile acestui pitic,zis si onanistul .Asa ca dragi cetateni,votati,votati,hotia,prostia,abuzurile,incompetenta,evaziunea ca va este Bine!Curge lapte si miere in orasul care doarme somnul de veci.TREZITI-VA NU MAI DORMITI PE VOI,Tara arde .
Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
-- pe 06 Aprilie 2017, 23:35
#13
--
CONE A FOST ELEV LA LICEUL INDUSTRIAL SI PRFESORUL DE SPORT, MOHANU, L-A ADUS DE LA S.A.G.O., LA PRIMARIE,TRECAND DE LA P.C.R., LA P.S.D.
. pe 06 Aprilie 2017, 20:05
#12
.
TR23NYK,TR11TTY,TR69AMG,TR28MYH,TR02HTG,P6323BH,TR04MNV, TR17MIH,etc....
. pe 01 Aprilie 2017, 08:56
#11
.
SA SE VERIFICE TOATE AUTOTURISMELE CELOR DIN PRIMARIE,SIDIN ORGANIZATIA P.S.D. TOTI FOLOSESC MOTORINA,DEOARECE O SUSTRAG SOFERII DE PE UTILAJE SI LE DAU SI LOR.
. pe 12 Martie 2017, 00:26
#10
.
CORNEL,LA SCOALA,ERA UN MUCOS...DACA NU-L ADUCEA DOMNUL PROFESOR DE SPORT IN MAREA FAMILIE P.S.D.,ERA UN NIMENI..

A FOST INVATAT SA MINTA,SA FURE,SA INJURE CA PE MAIDAN.

EL SE OCUPA DE IMPARTIT "LEGITIMATII" PENTRU MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN,MINTIND OAMENII CA SE POT DEPLASA GRATIS. NICI NU STIAU CA SEMNATURILE LOR PE TABELE NU ERAU PENTRU "LEGITIMATII",CI PENTRU LISTELE ELECTORALE.

DAR, ATUNCI,"SEF DE TRIB",ERA MOHANU...
.. pe 12 Martie 2017, 00:15
#9
..
- CRISTEA - CONE - CUCLEA - CONSTANTIN - BUCATA -

VETI PLATI PENTRU CA V-ATI JUCAT CU FOCUL...
... pe 11 Martie 2017, 10:19
#8
...
CE AREST DOMNILOR, DECAPITAREA IN FATA POPORULUI.SAU, DACA NU AU CALAU, SA-L IMPUSTE CU SALVE DE MITRALIERE,LA FEL CUM L-AU IMPUSCAT PE CEAUSESCU.
Marcus pe 15 Noiembrie 2016, 09:52
#7
Postarea nr. # 3 - o realitate demult așteptată
O postare simplă și concisă,din fericire pentru noi și din păcate pentru slugile PSD,adevărată fiind,ar rezolva toate problemele din Teleorman și nu numai.
stop pe 14 Noiembrie 2016, 17:49
#6
real
Ati vazutdaca se aduce " vorba " de Cone Cornel ce "mucles" sunt ocrotacii si vulgarii?Totusi,cine este amanta misterioasa?
clanuri pe 13 Noiembrie 2016, 19:29
#5
clanuri
Mai fratilor dar vvulgari si de neatacat sunteti domnilor psd-isti! Pana acum pana nu l-ati atacat pe excrocul de Cone nu au fost atât de virulenti si vulgari.Realizati acum,cine conduce din umbra primăria!
DNA pe 13 Noiembrie 2016, 16:54
#4
INFO
ACEST SEF DE MAFIE CARE SE DA SARAC A ACUMULAT ATATA AVERE PROMOVAND IN FUNCTII IMPORTANTE SLUGILE SALE,EXECUTANTI LIPSITI DE ORICE SIMT AL ONOAREI.ASA L-A APARAT PE CRIMINALUL DEPUTAT SIMIONESCU.ASA A LUAT PADURI,TERENURI,IMOBILE,SI MULTE ALTELE.CUM SA NU PROFITE SI SLUGILE DACA SUNT EXPOLATATE DE SEFUL LOR ABSOLUT .SOLUTIA AR FI CA TOATE INFORMATIILE STRANSE DE-A LUNGUL ANILOR DE SERVICII SA AJUMGA PE MASA PROCURORILOR,JUDECATORILOR .
dna pe 13 Noiembrie 2016, 16:39
#3
info
ARESTAREA LUI DRAGNEA REZOLVA TOATE PROBLEMELE DIN TOATE PRIMARIILE SI NU NUMAI....
Eu pe 13 Noiembrie 2016, 16:27
#2
Frate
De ce bagam in seama toti babuini .Nu pe bune!
Tot eu pe 13 Noiembrie 2016, 10:59
#1
Da
Cum de numeste amanta lu CONE?

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.