Cine voteaza un penal e, la randul lui, penal-prost. Rugam cititorii sa spuna ce cred pe aceasta tema - comentariul zilei.

11 Noiembrie 2016, 10:58 | 2089 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Cine voteaza un penal e, la randul lui, penal-prost.

Prostia pamantului s-a nascut la Turnu Magurele.

Unde oamenii sunt inca mintiti cu salarii mai mari dar nu se gandesc ca acele salarii mai mari ar aduce cu ele diaponibilizari,sau cu reduceri de 199 de taxe care ar aduce cu ele o scadere foarte mare a PIB. IN TURNU BANTUIE PROSTIA SI HOTIA! VOTAȚI PSD SI IN CONTINUARE o sa va minta dragnea, cum o face de 20 de ani ca o sa faca si o sa dreaga si o sa fie mai bine ...nu stiu de cat timp aveti nevoie sa vedeti cu ochii voștri ca nu e asa. Duie Mragnea

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
STRUL pe 23 Martie 2017, 07:10
#14
ITIC
LA TURNU S-A INTORS SI A RAMAS, "CARUL CU PROSTI"
john pe 15 Noiembrie 2016, 11:43
#13
SA NU DEZERTAM
DRAGI ANTI- PSDisti, eu vad lucrurile in felul urmator : fiecare dintre noi care are dorinta de a scapa de rahatul asta de PSD sa lasam FB -ul si netul ( like-uri si contre pe diferse teme cu x si y )si sa iesim in strada, printre vecini, prieteni,rude,colegi, sa le explicam NOI acestor oameni de ce NU mai trebuie votat cu PSD . De ce Ciolos trebuie sprijinit de USR sau PNL !!. Cred ca este singurul lucru care-l putem face cei care vor cu adevarat o schimbare pe 11 Decembrie / NU acuz pe nimeni doar vin cu acest sfat . SUCCESC celor care au singe in instalatie si pot face acest lucru printre lupii Judetului !!!
Ilie de la scularie pe 14 Noiembrie 2016, 16:04
#12
@turneanul
Perfect de acord. In fapt ati spus ceea ce si eu am nuantat. Nimic nou sub soare. QED.
Turneanul pe 13 Noiembrie 2016, 19:52
#11
Pentru Ilie
PSD are în echipa oameni locali nu e nimeni parașutat de la Buc*rești. Dacă PNL nu se trezește din combinațiile începute de pe vremea lui Almajanu care vindea pe bani funcțiile din administrație primite la guvernare și Parvulescu face aceeași greșeală sa-i fie de bine. Nici un parașutat nu a făcut nimic pentru județ Antonescu, senator de Teleorman a venit doar de două ori, în campania de la parlamentare și pentru a-si susține nevasta la europarlamentare . Mircea Diaconu a fost votat de 600 de Turneni, l-ati văzut vre-odata prin Teleorman măcar așa de mulțumire ? ( are 22 de consilieri ,toți prieteni de pe la Buc*rești). Mara Calista nu știe nimic despre Teleorman vrea doar sa-si păstreze un loc călduț dacă Ciolos nu mai ajunge premier. Cum vreți sa crească PNL dacă aveți nevoie de sacrificii doar când sunteți în opoziție iar când e vorba de funcții le repartizați unor șmecheri de la Buc*rești iar după alegeri vă văitați că e greu în județ că lumea votează cu PSD ?
franchestain pe 12 Noiembrie 2016, 17:44
#10
hîm.hîm,hîm;mdaaa;bien évidemment,
ilie si Ilie:QED.Amin!
Ilie de la scularie pe 12 Noiembrie 2016, 07:59
#9
Continuare
Ei bine, PSD merge cu Dragnea în față. Bun, rău, are notorietate, așa e că-l pun vârf de lance. Liberalii ce au? Dar PMP ori USR? Niște unii parașutați de la Buc*rești cap de listă electorală. Cine-i cunoaște? Nimeni. Cine-i va vota? Mai nimeni. Optica masei este simplă - paște iarba pe care-o cunoști, chiar dacă este neplăcuta la gust. Oamenii de aici diferă ca mental de marile orașe. Aici oamenii se cunosc între ei, și extrapolează această chestie și asupra modului cum percep candidații. Este cam așa: mai bine mergem cu ăștia, că doar îi știm decât cu unii despre care nu-i știm, nu avem de unde le ști metehnele. Măcar de la Dragnea știm la ce să ne așteptăm. Și dacă la asta se mai adaugă greșeala fatală de a-i jigni.... s-a terminat. Cam așa văd eu treaba.
Ilie de la scularie pe 12 Noiembrie 2016, 07:51
#8
Exemplu
Hai să vă dau un exemplu de ceea ce trebuie făcut. Voi știți ce propagandă absurdă a făcut PSD la locale? Le spuneau oamenilor că ei le-au redat pensiile tăiate de Boc, că le anulează impozitele, că le dau bani la pensioara aia de mizeri. Și oamenii i-au crezut. De ce nu s-a dus Crăcea după ei, să stea de vorbă cu oamenii, să demonteze mizeriile alea. A preferat să se plimbe și să dea mâna cu oamenii în loc să ia o bordură sub c*r și să cheme oamenii la o discuție serioasă. Așa se va întâmpla și acum. PSD știe ce are de făcut în zona pe care au sărăcit-o. Oamenii abrutizați de sărăcie vor fi victime sigure ale acesztui sistem de manip**are mafiot. Decât să-i spui unui om că e idiot că a votat cu PSD mai bine ai răbdare până-i demonstrezi de ce a greșit când a făcut-o. Un votac PSD răsucit va face prozeliți, este demonstrat asta. A, și încă ceva! Candidații. Turcii au o vorbă: akîlî dușman, akînsîs dostan eidir. Adică mai bine un dușman înțelept decât un prieten prost.
Lucică pe 12 Noiembrie 2016, 00:02
#7
Bravo măi,ILIE!
Și cam ce ar trebui să facem,să-i aplaudăm și să le mulțumim pentru voturire aduse PSD,care au nenorocit un oraș,o comunitate?
franchestain pe 11 Noiembrie 2016, 23:02
#6
înca mai astept un raspuns de la un impostor
Amin!
SPI pe 11 Noiembrie 2016, 20:58
#5
raspuns domnului Ilie
Este foarte posibil sa ai dreptate,dar te-ai gandit vreo clipa cat de necajita si de epuzata,de mintita si de deznadajnuita este marea parte a electoratului,pentru a se mai putea gandi la o strategie de campanie?E mult mai usor sa-ti versi naduful si sa spui lucrurilor pe nume.Pentru ca pana la urma,tot unei mari parti a electoratului te adresezi,si tot ei sunt cei ce trebuie sa se trezeasca.Daca ii supara adevarul,e cu atat mai ales momentu,si inca un motiv sa-si schimbe optiunea.Importanta este intotdeauna finalitatea.Deci,hai treziti-va,c*raj si initiativa,ca nu e greu!
franchestain pe 11 Noiembrie 2016, 16:23
#4
dom Ilie io cred ca nu toti ani astia 27 sa gicnit electoratu PSDist
adica vreau sa zic ca pînacus i sa vorbit mai mult cu educatie si tot cu penali a votat pîn toata saraca Tara mea bogata,ca sa nu mai zic de njuraturile electoratului asta PSDist de pînacus cu toate cai muritor de foame.

Si dacai facem PENALI îi gicnire? Deci sentinta JUSTITIEI îi gicnire? Deci daca spunem ADEVARU astazi,îi de fapt GICNIRE? Deci daca povestim despre FURACIUNILE si JAFU lor se numeste GICNIRE?

Atunci comentariu asta al meu îi tot gicnire,nu? desi nam înjurat pe nimeni.Atuncea ce trebe sa facem noi ANTIPENALI PSD? Sa le multumim petru cei 27 de ani de la RASCOALA,sa le strîngem mînurile,eventual sa ne transformam în lingbisti sin pupan-kur-isti ca ei,nu? Asa ti se pare frate cai mai bine?

Spune clar în ce barca electorala te sui si lasane asa badarani cum suntem uni dupaci care am luptat si cu educatie si cu nesimtire si resultatu fu un PSD mai penal ca niciodat.

ADEVARU nui gicnire,iar ceia ce faci,io o numesc propaganda PRO-PENALI.As vrea sa ma nsel,da nam cum.Amin!
cine pe 11 Noiembrie 2016, 12:36
#3
voteaza
Cine voteaza un penal nu este tot un penal prost este doar un Prost...
ilie de la scularie pe 11 Noiembrie 2016, 12:30
#2
@Autorului aceste prostii
Daca acesta este strategia electorala, mai bine va lasati pagubasi. Am mai spus-o, jignind in bloc locuitorii orasului nu veti face altceva decat sa-i indemnati pe nehotarati sa iasa la vot si sa voteze contra voastra, numai asa de-ai dracului. Schimbati tonul, schimbati abordarea, altfel va paste opozitia perpetua. Aratati-va calitatile voastre pozitive fata de cele negative ale PSD-istilor, aratati clar oamenilor ce aveti de facut si veti face pentru oras, si mai ales, NU JIGNITI ELECTORATUL! Este cea mai grava eroare tactica posibila in debut de campanie electorala! A, si inca ceva! Fratilor, promovati oameni credibili nu tot looserii, fosilele si amantele pe listele electorale. S-a vazut rezultatul la locale cu un Biciu si Neagu ori Steluta pe liste.
ion ion pe 11 Noiembrie 2016, 11:32
#1
alegeri
Voi santeti prosti!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.