Inca un penal. Lasa-ne, Victore! - comentariul zilei.

05 Noiembrie 2016, 10:23 | 3444 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Inca un penal. Lasa-ne, Victore! - comentariul zilei.

Ora estimata: 8:30
Complet: Complet camera de consiliu 6
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea privind confirmarea redeschiderii urmăririi penale faţă de suspectul Ivan Victor dispusă prin ordonanţa nr.1066/C/2016 din 13.07.2016 a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi constată că ordonanţa nr.1066/C/2016 din 13.07.2016 a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este legală şi temeinică. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Definitivă. Dată în camera de consiliu şi pronunţată azi, 4 noiembrie 2016 în şedinţă publică. 
Document: 256/2016 04.11.2016

Citeste si: Victor Ivan, managerul Spitalului Municipal Turnu-Măgurele, descoperit de ANI cu incompatibilitate penală şi administrativă. Ivan va fi judecat pentru corupţie.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Turneanul pe 14 Noiembrie 2016, 11:02
#13
Punctul de vedere
Dacă PD-istii au stat 4 ani la guvernare și nu au făcut nimic după logica ta ar trebui sa-i mai lăsăm încă 16 ca sa atingă durata PSD-istilor poate fac totuși ceva. De fapt au aceeași gândire ca și mentorul lor Traian Basescu care s-a chinuit 5 mandate de ministru sa facă o autostrada și n-a reușit apoi 2 mandate de președinte în care n-a realizat nimic doar a dat vina pe sistem și pe PSD.Acum vrea sa vina din nou cu promisiuni dar nu-l mai crede nimeni. Tot așa și Crăcea după 2 încercări nereușite vine cu promisiuni noi.
Ilie de la scularie pe 08 Noiembrie 2016, 15:39
#12
Inca un penal pe nume Victor Ivan
Ar fi trebuit sa pleci de mult Ivaneee!?! Nu meritai sa conduci spitalul asta, lumea sa saturat demult de tine de un incompetent si incapabil etc. A venit timpul sa pleci ca o j*****e, ai lasat un gust amar acestui spital ca doar asta te caracterizeaza pe tine lingaule si pupinc*ristule.

ALTE pe 08 Noiembrie 2016, 08:42
#11
Lui Alde
Hai ca mai e putin.... si va duceti cu totii la capre.
ALDE pe 07 Noiembrie 2016, 21:49
#10
Pt turneanu
Ai uitat de caprele de la Poiana. Vezi de capre !
Turneanul pe 07 Noiembrie 2016, 21:02
#9
Ivan
Ivan caută imunitate la Senat. Far nu apucă crăciunul.

Rodica pe 07 Noiembrie 2016, 10:33
#8
Ce repede săriți,ca șacalii ?!
Eu doar vroiam să spun și să arăt,cum acele persoane dezertate din PNL,s-au dedulcit la pomenile spuse de către mai marele județului,Dragnea,și și-au dorit cu orice preț o funcție,un beneficiu,trecând în tabăra penalilor de la ALDE.Și cine oare poutea să le ofere acele avantaje nemeritate decât partidul stat,hoț și mincinos,PSD.Iar dacă prin PNL s-au amestecat și niște nulități de prin PD-L,este lafel de rău pentru PNL,dar și pentru noi.
pct de vedere! pe 07 Noiembrie 2016, 07:44
#7
pt. turneanu !
Adevsrul este ca logica ta are si ea sincope!Dupa mintea ta trebuie ca unii sa facă in trei ani ce nu au facut altii in douăzeci si trei!Apropo, javrele care au parasit PNL-ul,tot javre profitoare SI oporunisti erau SI inainte,organizatia din Turnu found. un fief al unui cerc restrâns de parveniti!
Turneanul pe 06 Noiembrie 2016, 19:38
#6
Pentru Rodica
Nu știu cine sunt cei din ALDE și ce au făcut sau nu au făcut pentru oraș, dar logica ta are sincope, dacă sunt sc*rsuri ale fostului PNL, când erau în PNL erau tot sc*rsuri sau atunci erau buni? Apoi dacă PSD-istii sunt la putere în județ de 20 de ani și nu au făcut nimic iar foștii PDL-isti actualii PNL-isti au fost la putere la nivel central și județean în perioada lor de glorie 2009-2012 ce dreaq au făcut pentru oraș și comunitate de nu i-a mai votat nimeni ? Nu îmi aduc aminte de vre-o măsură benefică pentru comunitate făcută de Crăcea din funcția de director la județ, de madam Burghiu din funcția de directoare la poștă,de semidoctul Georgica Paunescu din funcția de director de liceu,de eternul consilier local Neagu etc. Nu văd vre-o diferență semnificativa intre ei în ceea ce privește eforturile lor în slujba comunității. Expuneți fapte nu sloganuri electorale arătați ce ați făcut voi,ce nu au făcut ceilalți vedem și singuri.
Rodica pe 06 Noiembrie 2016, 09:57
#5
ALDE-un partid de oportunisti pro PSD
Toate sc*rsurile politice ale PNL si cu probleme penale si de moralitate au intrat in acest partid.Nu votati oameni cu astfel de probleme care nu au facut nimic pentru oras si comunitate.
Ilie de la scularie pe 06 Noiembrie 2016, 09:07
#4
@ Turneanului
Turnene, PNL și PNȚ au murit în anul 1946. E bine de știut.
Turneanul pe 05 Noiembrie 2016, 17:47
#3
Spital
Sper ca dacă Ivan pleacă nu vine în locul lui tot Bărbulescu, știți, cel promovat de Crăcea de la papetărie la managementul spitalului ca sa faca achiziții cash și fără control preventiv așa cum le stă bine PDL - istilor, ca se răsucește Bratianu în mormânt (nu căutați pe Google ca oricum nimeni din filiala locală nu știe cine a fost ).
comentariul pe 05 Noiembrie 2016, 14:01
#2
zilei
Teleormanul -i judet mare

Cine fura ala are!

Cine nu.....

Sta la racoare!
Nadia pe 05 Noiembrie 2016, 12:20
#1
Lasa Ivane ca te scapa Tariceanu
Intr-un oras sarac si plin de prosti,rahatii astia vor sa fie vesnici.Sa-i verifice si prezenta la spital ca sta numai prin vacante.Si pe la contabilitate,cu achizitiile,ca de acolo vin banii de vacante.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.