Claudiu Cracea, dator la cei care l-au votat - comentariul zilei.

17 Octombrie 2016, 09:00 | 3977 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea, dator la cei care l-au votat.

Odaianu - pentru PSD-isti 

Cum auziti de Cracea va aduceti aminte de glont si faceti spume la gura. Ba ca e golan, ba ca e dator la Bozianu, ba ca e ...... . In ultimii 10 ani a fost singurul care v-a dat de furca, tocmai ca nu aveti cu ce sa-l atacati, nu ati reusit sa-l cumparat, are o imagine buna in oras si, foarte important, cand iese la bataie stie sa o faca. Probabil, daca reusiti sa-l scoateti din joc, opozitia la Turnu Magurele va fi ce a fost si inainte .... 2-3 consilieri ..... 1000-2000 de voturi si atat. Respect acest om.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Un pesesist pe 20 Octombrie 2016, 00:06
#10
Opozitie unita
Cracea a pierdut pe mana lui... L-au costat scump aroganta, lista de consilieri si cearta cu Manea. In Turnu Magurele PSD-ul poate fi invins doar de o opozitie unita.
BODE pe 18 Octombrie 2016, 08:33
#9
Pentru D.A.
Atat de capabili au fost Biciu si Petre ca s-a dus buhul de ei ca de popa tuns. Baremi Biciu nici nu a iesit la campanie pe motiv ca sta s-o urmareasca pe Halep, sau ca era la pescuit. Poti sa-mi spui stimabile cu ce a contribuit el la campania electorala a PNL? Adeziuni n-a strans. Campanie n-a facut. O singura data l-am vazut in piata cu staff-ul de campanie al lui Cracea. Si apoi surpriza! D-l Biciu era cu sacosa plina de cumparaturi grabindu-se spre casa in timp ce ceilalti se straduiau sa faca si munca lui. Atitudinea lui aroganta, dispretul fata de tugulanul simplu l-a costat pe Cracea. Cunosc multi oameni seriosi care nu l-au votat pe Cracea ci pe Manea tocmai datorita lui Biciu, Neagu, Petre si a altor fini si amante puse pe lista. Aceea n-a fost o lista de candidati ci o demonstratie de cum poti pierde niste alegeri pe mana ta, pentru ca trebuie s-o recunoastem, Cracea si-a facut-o singur.
Gura Sparta pe 18 Octombrie 2016, 07:57
#8
Mai Gura Rea....
Mai Gura Rea, este de notorietate rivalitatea Cracea - Burghiu. Ce spui tu acum insa, e rautate. Nu Burghiu l-a facut pe Cracea sa piarda alegerile. El le-a pierdut din cauza incapatanarii sale de a crede in cai troieni precum Necea in defavoarea echipei sale. A pierdut si datorita persoanelor puse pe lista consilierilor. Obstinatia cu care i-a impus pe lista pe Biciu, Neagu, Stelutza (care a facut cariera in partid jucandu-se cu p..tza) l-a costat ceva procente importante. Apoi modul in care a facut campania electorala. Nu e suficient sa dai mana cu oamenii. Multi l-au injurat imediat ce a trecut de ei. Sunt sigur de asta. Trebuia sa ia o bordura sub sezut si sa stea gospodareste de vorba cu oamenii. Sa le explice pe indelete ce vrea sa faca, sa asculte oful lor, sa demonteze punct cu punct minciunile PSD. N-a facut nimic in acest sens. Ei bine, aceste greseli separate unele de altele adunate intr-un intreg l-au costat alegerile. Nu Burghiu l-a tradat ci mandria lui nemasurata.
Gura Rea pe 17 Octombrie 2016, 20:32
#7
Despre PNL
Din culisele sedintelor la sediul PNL. Multa lume nu stie ca in cadrul membrilor activi care participa la sedintele de partid in forul decizional Birou Permanent Local, sunt oameni de loasa speta morala si intelectuala care il vand pe Domnul Cracea celor de la PSD sau chiar mai rau vand pe bani informatii despre strategia politica locala, deacea pierde Domnul Cracea alegerile, dau un singur indiciu Familia Burghiu.

D.A. pe 17 Octombrie 2016, 17:44
#6
pt. Visan N.
Claudiu Crăcea a avut mereu lângă el oameni serioși și capabili. Domnii Ion Petre și Bîciu,fac parte din această categorie. Sper că nu v-ați fi așteptat să-i vedeți aproape de Claudiu pe eternul amorez Mitroi,sau semianalfabetul Prună.Referitor la promovarea tinerilor,aș vrea să vă amintesc faptul că unul dintre tinerii pe care Crăcea i-a scos în față,este Doru Manea. Însă,acesta a demonstrat că nu a dorit decât funcție,ulterior,bătând palma cu Cuclea,pe care-l blamase în repetate rânduri. Urmăriți lista cu propuneri pentru consilieri ai PNL și veți vedea ce mulți tineri se regăsesc acolo.Toți sunt acceptați de Claudiu Crăcea,care este președintele organizației locale.
GEO pe 17 Octombrie 2016, 14:02
#5
PENTRU D-NUL VISAN
NU STIU DE CE DOMNUL ION PETRE A INTRAT IN POLITICA SI NICI NU STIU CAT ESTE DE CAPABIL CA SI POLITICIAN, DAR CA OM VA POT AFIRMA CU CEA MAI MARE CONVINGERE CA ESTE FOARTE BINE PREGATIT, CORECT SI ONEST SI ASTA NU VA SPUNE UN LINGAU SI UN OM CARE A LUCRAT CU DUMNEALUI 20 DE ANI.
Ionel pe 17 Octombrie 2016, 13:34
#4
Anunt
Da este dator la multi care l-su votat ! Dator vândut ! Curat murdar, coane Fanica !!!!
Visan N. pe 17 Octombrie 2016, 10:46
#3
Ce vad eu aici ... in poza asta?
Biciu si Ion Petre! Si cu ei si fara ei Cracea nu avea mai multe voturi fiti siguri. Un fost pesedist si un fost peremist, ambii fosti comunisti. Domnule Cracea lasati oamenii batrani in pace, luati tineri valorosi langa dumneavoastra daca mai vreti sa castigati vreodata alegerile! Sper sa va luminati in al doisprezecelea ceas!
PRO schimbare pe 17 Octombrie 2016, 10:45
#2
NU V-ATI SATURAT DE HOTIE SI MINCIUNA?
Cine se mentine drept si c*rajos isi poate urma visul si,intr-o zi,va putea arata masura valorii sale.In schimb,cei fricosi,slabi si lasi,vor ramane intotdeauna supusi,batjocoriti si manip**ati de catre o mana de hoti si falsi politicieni.
lala pe 17 Octombrie 2016, 09:25
#1
Va finanteaza?
Cat ar vrea Cracea, cat ar vrea PNL ul, nu va iesi acest om in acest judet, nici deputat nici senator. Aplicati aceeasi metoda a PSD ului si nu este bine si nici frumos.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.