Elena - iluminatul stradal - comentariul zilei.

29 Septembrie 2016, 06:27 | 3640 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Elena - iluminatul stradal - comentariul zilei.

S-a mai scris de iluminatul stradal din Tr. Magurele, si se pare ca ceva, ceva s-a facut in aceasta privinta pentru inca 1/2 ora in centru orasului, dar totusi la ora 6 dimineata aceasta este oprita .. nu este posibil ..faceti domnule primar ceva pentru femeile care mai lucreaza in Tr. Magurele in momentul de fata .. 
Catre str. Memoriile 2 mai, Mircea Voda si celelalte strazi din imprejurimi poate sa-ti de-a in cap cineva dimineata la ora 6 este o bezna totala .. nu se poate ..

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
. pe 05 Martie 2017, 09:51
#4
.
DE CE SE INTRERUPE ILUMINATUL PUBLIC, PENTRU CA NOI PLATIM
souladdition pe 29 Septembrie 2016, 20:25
#3
Ciocu mic
Nu mai cersiti lumina, v-a dat in campania electorala ce v-o fi dat, acum ciocu mic! Pupati-l in dos pana la urmatoarele alegeri..., daca l-o mai rabda al de sus pe cioroi pana atunci...
Ancuța pe 29 Septembrie 2016, 08:44
#2
Prostia nu doare,dar se simte.
Eu,dragă Elena,pentru ceea ce ați votat,v-aș ține în beznă tot timpul.Oricum,nu se va schimba nimic,nici măcar factura la c*rent.Numai selecția naturală va mai da o speranță ca lucrurile să meargă ceva mai bine.
Ilie de la scularie pe 29 Septembrie 2016, 07:23
#1
Lenuțo, Lenuțo....
Lenuțo fată, încă o dată v-a prostit piticul și gașca lui. Oamenii care locuiesc pe străzile alea au votat cu Cuclea. Acum culeg roadele. Nu-i așa că indolența și beția merg mână în mână? Te fac să te doară capul după ce trec.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.