E de furca si topor! Apa, 6 lei mc?! - comentariul zilei.

26 Septembrie 2016, 06:56 | 4478 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
E de furca si topor! Apa, 6 lei mc?! - comentariul zilei.

Astia au innebunit! Apa, 6 lei mc?!?!?! E de furca si topor!

La un consum normal de 4-5 mc de persoana inseamna ca o familie ar plati mai mult la apa decat la electricitate! Gasiti fratilor alta modalitate. Cautati o portita legislativa sa introduceti un abonament ceva daca vreti sa scoateti la suprafata consumul nedeclarat. N-ai cum sa consumi doar 1-2 mc pe luna de familie! Ce facem, ne acoperim pierderile, ineficienta, incompetenta si furaciunile tot de la bunii platnici?!?

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
fane mat pe 29 Septembrie 2016, 16:06
#6
pe ilie de.....
gagiulescu,iar incepi sa scrii pe aci????!!!!

ilie de la scularie pe 27 Septembrie 2016, 09:54
#5
@Turneanului
Ai perfecta dreptate, dar sa stii ca nu pana la capat. Educatia este benefica, ea trage vulgul catre civilizatie, dar in cazul de fata ea singura nu poate face schimbarea. Hienele astea nu stiu decat de frica. Nu zic sa se ajunga la furca si topor ca la 1907, dar trebuie sa se ajunga la o forta a civismului suficient de puternica spre a baga frica in oase politicienilor corupti care ne conduc. Forta strazii, acel demos pop**ar trebuie sa se matureze. E timpul sa nu mai tacem in mon las si complice, ci trebuie sa ne impunem punctul de vedere.
Turnean pe 26 Septembrie 2016, 20:31
#4
Educatia...... bat-o vina !
De furca si topor? NU ! Nu suntem buni de asa ceva! Am rabdat mirosul de hazna o vara intreaga, si nu am fost in stare sa facem ceva, in afara faptului ca am scris aici! Consilierii, indiferent de partid, nu vor lua nicio masura! Marea masa de votanti PSD nu cunoaste la ce foloseste apa, deci nimic!

Lasati dracu manelele, berea bulgareasca la bidon, spartul semintelor in fata blocului, si petreceti timp mai mult cu odraslele voastre ! Dar nu la septica si popa prostul, ci verificandu-i la teme si punandu-i cu burta pe carte pentru a-si depasi conditia mizera in care va aflati. Asteptati ajutorul social sau de somaj, si noi vrem ca voi sa schimbati ceva! La fel de vinovati ca voi sunt si cei care nu ies la vot si in marea lor majoritate scriu ca nu le convine una sau alta. Doar niste cetateni educati pot schimba ceva cu stampila, nu cu furca si toporul!
Viki pe 26 Septembrie 2016, 15:59
#3
VOTATI PSD !!!
Votați PSD și veți vedea după alegeri.O sa muriti în c*rul gol si datori hoților.Ceausescu a fost prea blând cu voi.Pana nu va rup ăștia în bătaie,nu va treziți.
Huaaa pe 26 Septembrie 2016, 14:05
#2
Hotzii!!!!!!!!
Aaa e !!! E inadmisibil acest pret!!!!hotziiiiiiii
Consumator de 8-9 m3 pe 26 Septembrie 2016, 08:59
#1
Conducerea APASERV trebuie schimbata
Impreuna cu Primaria sa gasiti solutii,altfel veti raspunde pentru marirea nejustificata.Cand incompetenta este peste tot,cea mai simpla metoda este scumpirea serviciilor.Si daca vom refuza sa platim,ce vor face,vor opri apa?Hai sa vedem ce va urma?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.