Seful de post din Segarcea joaca poker cu hotu hotilor - comentariul zilei.

10 Septembrie 2016, 09:32 | 5481 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Seful de post din Segarcea joaca poker cu hotu hotilor

Politistii stau si joaca poker la Gigi kent pe batatura.... Hotu hotilor!!!!! La Segarcea, sefului de post ii cad pantalonii de pe el de la atâta stres la cati bani a pierdut.....!!! Zici ca e ultimul pitic!!! Pana nu ies toti militienii la pensie nu dormim linistiti in case....!!!!

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Felie Elisabeta ( Vetuța). pe 12 Septembrie 2016, 18:31
#13
Contabilă la primărie .
“Pentru mine, marea poezie a fost întotdeauna baia de frumusețe în care m-am cufundat când am avut nevoie de intrarea în altă dimensiune. Poezia ține, după părerea mea, de partea cea mai ascunsă, cea mai intimă a ființei noastre. Poezia echivalează aproape cu o rugăciune. În poezie te cufunzi pentru a te întoarce cu frumusețe. În rugăciune intri pentru a te integra absolutului.”
O pe 11 Septembrie 2016, 13:53
#12
Gramada
O gramada de dovezi sunt chiar aratate zi de zi...tu esti chioara ca nu le distingi...
x pe 11 Septembrie 2016, 12:04
#11
x
Mizerii, mizerii...... de frustati, puscariasi, nenorociti ....puteti scrie orice pe acest site, jigodiilor ordinare !
Bianca pe 10 Septembrie 2016, 23:19
#10
Aveti dovezi ?
Aveti dovezi in ceea ce spuneti ???
simionescu pe 10 Septembrie 2016, 18:54
#9
deputatul
pai daia sunt eu prieten cu danut popescu. si mie si lu danut nu prea ne-a placut scoala, vai de capu nostru, la amandoi ne place rau bautura și fetele, nu avem minte de dam in gropi da suntem fuduli! danut popescu e fudul de prost si nu are nici o ocupatie si eu cam la fel, da sa ne vezi pe Dunare si mai ales cand suntem beti morti...
Dar pe 10 Septembrie 2016, 18:33
#8
Asta
Silvica zerlinul...ce rol are cu furaciunile din sat? O sti si el ceva?? Era buna o perchezitie zic eu...are serviciu ca toata ziu vinde cate ceva...vreti motorina de ex...are Silvica sonda in batatura, vreti porumb toata noaptea culege, vreti vreo drujba, bormasina, fain? Are zerlinu fabrica...
ieri pe 10 Septembrie 2016, 18:15
#7
la odaia
Mare echipaj de militie cu girofar orprisera pe unul cu dacia sa verifice actele girofarul era pornit....astia isi fac datoria cum vad o masina mai de sarac hop pe ea cu girofarul rusine mai mare nu cred ca exista...
Victor pe 10 Septembrie 2016, 11:46
#6
DA
Asa este acest Dan Popescu se crede buricul pamantului, el este doar un boschetar inganfat si plin de figuri de taran prost si imbecil ! Betiv a fost tot timpul doar politia nu vede asta mai ales cand conduce masina!
Smen pe 10 Septembrie 2016, 11:44
#5
Aloooo Aloooo
Asa este șmecheria dacă v-a tine cotizați și voi la miliție ca sunt în criza băieții și apoi faceți ce vreți ca nu va vede nimeni - Hiiii Hiiii.
TICALOSIII pe 10 Septembrie 2016, 11:40
#4
Politia
Am văzut când într-o seara la un magazin Ristea zis Nenea Iancu cumpăra vin era pisat pe pantaloni cea ce denota faptul ca era beat, lângă mașina lui o patrula de 2 polițiști, acesta urca în mașina nu înainte sa ai salute pe polițiști și demarează haotic, ceva normal în Turnu Măgurele.
Magureanu pe 10 Septembrie 2016, 11:34
#3
Si eu am vazut
La Nea Fane Camatarul acasa se bea sprit toata vara numai militieni circulatie si alte departamente, omul este protejatul politiei si cred ca si de proc*rorii, ca nu se poate explica de ce un infractor sta linistit acasa cu o c*rte plina de politisti betivi si corupti.
Anto pe 10 Septembrie 2016, 11:30
#2
Eu cunosc
Dan Popescu cel cu Mercedesul A-class nr BCN bea zece beri cel putin pe terasa cu spălătorie auto de lângă pompieri zisa la (CIREAȘA) și apoi circula cu mașina prin oraș trece pe lângă echipajele de politie fără nici un stres, ba chiar se saluta cu polițiștii, ce sa înțelegem din asta ca legea este preferențiala ??????????????????????????????
Mafia=Politia pe 10 Septembrie 2016, 10:39
#1
Turnu Magurele
Politistii de la circulatie inchid ochii la cativa soferi gen Fane Casetarul zis si Miliardarul, Mircea Constantinescu cel cu magazinul din coltul praporgescu cu capitan stanculescu, Nenea Iancu Ristea cel cu franciza peco Rompetrol sau Dan Popescu cel care vinde bilete de avion si a avut magazin de calculatoare pe praporgescu, acestia mai tot timpul zilei beau pe la diverse carciumi si apoi conduc fara nici un stres masina ALOOOOO MILITIA NE MAI FACEM SI NOI DATORIA SAU NU ?????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.