Tunetul - Miros de cacat intr-un oras de rahat - comentariul zilei.

08 August 2016, 11:33 | 6615 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Tunetul - Miros de cacat intr-un oras de rahat - comentariul zilei.

Ati votat fara sa ganditi, cu curul si nu cu mintea, specific sudului acum suportati mirosul de rahat de la firmele psdiste. De ce oare nu ia nimeni nici o masura? Ce face domnul primar reales?! Inca este sub euforia castigarii alegerilor sau luam masuri odata la 4 ani cum ne este obiceiul?

Consilierii pnl ar trebui sa stranga semnaturi si sa le depuna pe masa primarului. Opozitia tace si face jocul puterii, s-au vazut oamenii cu sacii in caruta si stau bine mersi pe locurile caldute de la consiliu municipal. Halal politica. Cetatenii se complac in aceasta putoare cu miros pestilential, va meritati soarta imi este mila de voi, dar o meritati cu varf si indesat.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Anonim pe 21 Decembrie 2018, 22:49
#11
Comentariu
purtați ochelari de vedere ca să nu mai miroase ...
fraier de a votat pe 11 August 2016, 00:32
#10
aveti grija la toamna sa nui mai votati simplu...
daca era seriozitate se tinea de cuvant si incepea tot ce a promis cand se milogeau pe starazi sai votam va aduceti aminte cand ne mangaia pe spate pe toti si avea si excroci aia de mincinosi ai lui care promiteau de toate numai sai votam si acum nui mai vezi pe strazi alegesar praful de familiile si copii lor ca ci vor veni in toamna si alegerile celelalte sa nui mai vedem pe strazi ca le aruncam olita in cap cu pipi
Buc*r pe 09 August 2016, 22:53
#9
Magurle
Sa sugeti .... va meritati soarta sunteti oameni fara .....
un cetatean din judet pe 09 August 2016, 19:30
#8
va compatimesc turnenilor
Buna ziua. Sunt un cetatean al acestui judet si din pura intamplare am trecut spre Corabia in una din zilele trecute, nu mica a fost mirarea cand si eu am respirat un aer neplacut. Fiind un cititor fidel al acestor pagini electronice, m-am hotarat sa postez si eu cateva cuvinte- banuiesc ca am acest drept. As sugestiona grupurilor de cetateni revoltati sa foloseasca una din puterile statului, PRESA-MASMEDIA, sa stiti ca nu exista persoana imuna la asa ceva, chiar daca se numeste Dragnea sau Cuclea, ai face de rusine la nivel national cateva zile la rand nu le va cadea deloc bine. Consider o idee in folosul cetatenilor din Turnu-Magurele. Succes!
franchestain pe 09 August 2016, 17:53
#7
adevar greu graieste gura ta frate Valeriane
alooo fraerimea! vii morti si morti vii! cititi si rascititi de mii de ori comentarea lu fratele Valerian,trezitiva cu ea în troaca,culcativa cu ea în troaca cai adevaru gol-golut despre cît de farizei si masochisti sunteti.Da,frate,ati citit bine,masochisti finca va place sa suferiti,da nu orcum,cin chinuri ca lumea,ca la fiescare alegere dati votu tot la rau,sil dati intentionat frate,finca sunteti masochisti si va place chinu,suferinta,calfel de ce leati mai da votu în codat la ciocioii care va supreste daca nar fi asa? Da Doamne la fraeri mintea cea dupa urma.Amin!
nastratin pe 09 August 2016, 08:27
#6
asa e
mirosim ce-am votat
Valerian pe 09 August 2016, 07:35
#5
Tunetului p...lii și lui PUIU p...zdii
V-am spus eu cu cine am votat cacaciosilor? Daca va spune cineva adevarul sariti cu gura plina de cacat sa-i faceti pe altii pesedisti. Experienta? L-am vazut pe Cracea in campanie pe strazi, v-am vazut si pe voi postacii de tot rahatul de pe aici cum va buluceati sa-i strangeti mana si sa-l asigurati ca-i dati votul. Cum a trecut mai departe l-ati injurat, iar 90 % dintre ei au declarat in gura mare ca nu merg la vot. Ei bine aceleasi persoane fac galagie acum ca orasul a ajuns cum a ajuns, ca-l conduce PSD, ca una, ca alta. Cand le-am replicat ca nu au dreptul sa critice actuala conducere a orasului si jalnica stare in care au adus orasul pentru simplul fapt ca nu au mers la vot, au reactionat exact ca voi: m-au acuzat ca tin cu Cuclea. In mintea lor putina cel care le spune adevarul in fata este catalogat drept pesedist. Tipic.
tunetul pe 08 August 2016, 20:13
#4
pentru valerian
Am fost la vot Valeriane nu o mai suge pesedistule de cacat .
PUIU pe 08 August 2016, 16:22
#3
Pt.experimentatul Valerian
Care experienta, ăia de votant PSD-ist ?Sunteți niște j**uri umane pe care le deranjează adevărul.
Valerian pe 08 August 2016, 12:26
#2
Tunetul ... p..lii
Bag mâna-n foc, că acest postac - Tunetul nici nu s-a dus la vot. Experiența mi-a arătat că ei sunt cei mai vocali.
Turnean pe 08 August 2016, 11:45
#1
Rusine
Rusine domnului primar (daca poate fii numit domn)

Il rog pe dansul sa se plimbe prin oras ca poate ii trece vrun miros pe la nas....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.