Ganditorul - Unde am ajuns?! Viata amara - comentariul zilei.

03 August 2016, 15:50 | 4306 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Ganditorul - Unde am ajuns?! Viata amara - comentariul zilei.

Oameni buni, iata unde s-a ajuns! Isi bat joc de noi, pe fata, fara rusine sau teama. Asta au facut ptr Turnu, cei care conduc orasul de ani...!

Am ajuns niste sclavi pe semnatura noastra! Asa ne trebuie. Nemancati, aplecati de griji, bolnavi si fara bani de medicamente, cu tinerii dusi sclavi pe plantatiile strainilor, fara nicio perspectiva. Unde ne-o fi capul de nu santem in stare decat sa fim prostii lor? Trebuie sa ne facem singuri dreptate, daca a mai ramas ceva din noi!

Rau am ajuns, turneni! Nu se poate mai rau de atat! De ce am ajuns aici? Ne-am lasat manevrati, prostiti, nu am stiut pe ce lume traim!
Cei destepti au profitat de prostia noastra iar acum au ajuns de -si fac necesitatile in capul nostru. Miros de hazna, funingine ca in ev mediu, fara bani sa ne cumparam cele necesare, batjocoriti zilnic! Asta meritam, caci suntem chair prostii LOR! CU VREREA NOASTRA!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Gica pe 05 August 2016, 07:38
#8
Intrebare
De unde s-au strans 25000 de voturi?Printr-o simpla cautare pe goagăl vedem ca in 2011 eram in jur de 22000 iar de atunci pop**atia orasului a fost intr-o continua scadere.Aici este cheia succesului!!!!
Gica pe 05 August 2016, 07:32
#7
Franky
Ce nu intelegi?Tocmai ca stiu!Asta e realitatea!
franchestain pe 04 August 2016, 18:10
#6
petru fratele Gica care stie ca sunteti doar 15.000,da nu stie ca pe listele de vot îs peste25.000
que pensez-vu de sa,mes freres,adica fraerii mei? Amin!
Gica pe 04 August 2016, 17:20
#5
Simplu
Cate voturi au fost?Cati mai suntem real in Turnu?Aici se poate vedea adevarul!!!(pe hartie suntem multi dar adevarul este trist,mai putin de 15000)
Toti pe 04 August 2016, 16:31
#4
Cerere
Sustin demersurile ca loc. TURNU MAGURELE sa nu mai fie municipiu ci un simplu oras sarac si imbatranit, fara nici in viitor, in care copii nu se mai intorc.Pentru ce sa platim taxe si impozite de municipiu si sa avem atati functionari in primarie ?
un localnic pe 03 August 2016, 21:30
#3
ce este de facut?
Credeti ca voturile de la locale au fost cinstite? Va inselati amarnic. Daca dragnea a fraudat la nivel national un referendum, alegerile locale din judetul nostru pentru el si ai lui a fost floare la ureche. Cei care detin documente care il pot incrimina si acuza pe dragnea ar face bine sa nu le mai tina la dospit sa le faca publice in mas-media in asa fel in cat sa nu le mai poata musamaliza sub nici un fel. Multi il vrem la puscarie, dar putin detinem informatii vitale pentru libertatea lui.
rait pe 03 August 2016, 20:35
#2
corect
Asa este.O nesimtire Mai mare nu sr plate decay intr-un judet al meschinului dragnea!turnucustiri
franchestain pe 03 August 2016, 20:12
#1
Dumnezeu saibe grija de voi ca sunteti destul de amarîti frate
io va iubesc chiar daca va gicnesc,caci io va gicnesc doar sa va mbitionez a va faceti viata mai usoara.Sunt convins ca veti reusi,Români mei.Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.