Informatie pentru DNA - Un lucru bun: Politistul Pintoiu l-a salvat pe procurorul Oancea. Seful de la Rutiera merita promovat - comentariul zilei.

29 Iulie 2016, 08:23 | 5568 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Informatie pentru DNA

SEFUL PINTOIU ARE GRIJA SA L SCAPE PE PROCURORUL OANCEA CARE MERGE CU REMORCA NEINMATRICULATA, BA MAI MULT NICI NU OPRESTE LA SEMANALUL POLITISTILOR (ACESTIA URMARINDU L CA IN FILME).

SI CA SA FIE MUSAMALIZATA TREABA INSCRIE SI REMORCA LA LITA LA PRIMARIE CU O DATA DIN URMA(CA DOAR E PSD UL LA PUTERE), SA NU AIBA PROBLEME DOM" PROCUROR, CARE NU A SOLUTIONAT 10 DOSARE SERIOASE DE CAND ESTE IN FUNCTIE. EL REZOLVA PROBLEMELE CLICII PSD-iste. ASTA STIE SA FACA SI PINTOIU(SI MULTE ALTELE). INTERLOPII CARE NU AU PERMISE DE CONDUCERE, ASIGURARI, mese pe la diverse restaurante......SA I VERIFICE CINEVA ACTIVITATEA ACESTUI PROCUROR (DNA -ul spre exemplu) or sa ramana socati cu descoperirile din dosarele intrumentate de el.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
nu inteleg.. pe 07 Septembrie 2016, 02:54
#3
nedumerire...
DE CE CREDE TOATA LUMEA CA D.N.A., ESTE INCORUPTIBIL??
ASD pe 02 August 2016, 23:09
#2
Asd
DNA-ul să-i ia la "control" si pe PROCURORII din Turnu Măgurele. Să mai facă c*rat si prin Municipiul ăsta. Să mai scăpăm de lipitorile astea politice. Care au pupat pe unu sau pe altul in fund de-au ajuns în funcții mari ( şi cel mai rău, din păcate, profită tot mai mult de acest lucru, pentru a-şi urmări si rezolva interesele lor sau a celor apropiați lor ). Pentru DNA : De luat in vedere Dl Proc*ror Oancea Florin
polita romana pe 01 August 2016, 12:54
#1
dosare
sa explice proc*rurul oancea cum se poate da neinceperea urmariri penale la o alcolemie peste 0.8 g/l alcool pur in sange(in dosarele instrumentate de el )......si cine sunt beneficiarii ????????????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.