Fosta inspectoare scolara - Gherghe vrem explicatii!! - comentariul zilei.

25 Iulie 2016, 00:01 | 4246 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Valeria Gherghe.

Sa raspunda organizatoarea de evenimente (pe cand nunti, botezuri, pomeni???) Vali Gherghe, pentru ce aceasta bataie de joc???!!! Trei luni nu s-au facut ore, copiii au fost scosi masiv de la cursuri, numai ca madama sa isi pastreze scaunul remunerat cu mai bine de 6,000 ron net lunar!!! Rezultatele se vad, in rezultatele de la BAC!!!! Demisia-"Doamna Generala"!!!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
voicila sef de alesandria pe 26 Iulie 2016, 22:09
#3
bagabonteala
producatoarea-cealalta, Mona-se aude ca presteaza, pe unde poate avea si ea un os de ros!A venit pe fliera hodorogului Koola-nu i se mai ridica bascula, a trecut la pesedu, bivolul de sot-cica agricultor apiot, este cadelnitar de taranoaia...mama ce adunatura de rapandule!!!
Relu pe 26 Iulie 2016, 21:52
#2
La cratita
Du-te mai femeie la cratita, nu mai ne inebuni copii, esti dusa, papa, te-ai inconjurat de slugi si papagali, ia sa vezi distractie, cand intra Dragnea la bulau.Esti uda in chiloti, da????
Spiru Haret pe 26 Iulie 2016, 21:44
#1
Mona, langa tine
Ati distrus tot, tu si Mona-fst Cula, acultuala, ..draeqau stie..., ia luati o foaie de hartie si scrie-ti, ne auto-denuntam....Apropos, ia arata-ti-ne diploma de bac, doamna, se aude ca la obiectul limba si literatura romana, sunteti cam la limita!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.