Barfe si calomnii - Politia Rutiera Turnu Magurele asigura protectia prietenilor - comentariul zilei.

24 Iulie 2016, 17:24 | 9348 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Politia Rutiera Turnu Magurele asigura protectia prietenilor.

La Politia Rutiera din satul nostru, de cand este Pintoiu sef, treburile merg extraordinar si nemaipomenit de.....(completarea s-o faca cititorii). Imi spunea azi cineva ca un cunoscut de-al lui circula de vreo trei ani cu autoturismul fara RCA si ITP, uneori si "luat in freza" si nu l-a deranjat nimeni. La Politia Turnu Magurele s-a "brevetat" o noua metoda de protejare a "prietenilor stiu de ce": sunt date in consemn "anumite" numere de masini, care nu sunt oprite in trafic! Bravos natiune!

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
NU VA FIE FRICA DE SMECHERI pe 25 Februarie 2017, 19:23
#18
NU VA FIE FRICA DE SMECHERI
Gonesc femeile care vand 10 oua,urzici,ghiocei si alte nimic*ri,pentru a-si cumpara o paine zilnic. Se duc plini de aroganta,si le anunta "sa paraseasca zona",iar la 2metri distanta,se afla smecherii care vand valuta. Acestia sunt salutati respectuos si intrebati daca au ceva si pentru ei.

Unde este dreptatea???
nedumerire.. pe 21 Ianuarie 2017, 07:22
#17
nedumerire...
Foarte multi "oamneni ai Legii", care ar trebui sa ne reprezinte,sa fie corecti,cinstiti,exemple demne de urmat ptr tieneret,se comporta injositor...

De ce merg la gratarele oferite de romii ce locuiesc la vilele de pe strazile spre Katanga,la ore tarzii din noapte?? Sunt "subordonati" romilor,"datori"??!! Ce explicatie sa existe?!

Trebuie neaparat "sa se dea in spectacol?!"
VRETI DREPTATE ?!...Sa fim seriosi.. pe 21 Ianuarie 2017, 07:07
#16
VRETI DREPTATE ?!... Sa fim seriosi...
Baiatul care a fost legat,batut, si care a decedat in urma acestor agresiuni,in urma cu peste 36 de ani,se numea Sindila Valerica si avea 19 ani..Era din Turnu Magurele,si incidentul a avut loc in Ciuperceni.

Ganditi-va,ca atunci era foarte mare strictete, si s-a mascat tot ce s-a intamplat...Acum ce pretentie sa avem???
AVEM CE AM VOTAT.... pe 18 Ianuarie 2017, 20:42
#15
AVEM CE AM VOTAT...
Nu stiti ca politia este subordonata Primariei?? Acum au avocat psd, care e de partea lor,"normal"... Ce doriti?? Sa ne apere pe noi si dreptatea noastra??? Apara pe cei de la care "pica", altfel, nu ar schimba masinile si nu ar avea vile,etc... Cu dreptatea,mori de foame...

Daca de oameni nu au rusine,nici de Cel de Sus, nu au teama? Li se intampla multe nenorociri, si ei cred ca a fost intamplator...
nedumerire.. pe 18 Ianuarie 2017, 20:34
#14
nedumerire...
Administratorul de la cimitirul din Magurele, pretinde cate 200 lei,la fiecare inmormantare,la vanzari de morminti,la sapat de gropi,etc...Cand apeleaza cineva sa-i lucreze o bolta,fura din materialele cumparate de client si rezolva probleme personale.INTREBARE : politistii care trec pe acolo,nu vad?? sau primesc si ei "comisionul tacerii"??
CERUL SA-I RASPLATEASCA pe 18 Ianuarie 2017, 07:28
#13
CERUL SA-I RASPLATEASCA
Cu ani in urma,in Ciuperceni,a fost o crima,aranjandu-se la criminalistica,sa gaseasca mortul vinovat..La varsta adolescentei,tinerii fac multe greseli..O fata(care era cu mai multi baieti la vremea aceea)ramasese insarcinata si parintii ei,voiau sa o casatoreasca cu un baiat care nu avea legatura cu ce se intamplase.Baiatul a refuzat casatoria,fara sa gandeasca ce-l asteapta.A fost invitat in Ciuperceni,sub pretextul unei aniversari.Acolo,dupa ce a intrat in casa,a fost legat,au dat muzica la maxim,l-au batut si au turnat alcool pe el,pentru a spune ca s-a imbatat si a facut coma aolcoolica.La morga,parintii au vazut corpul plin de vanatai si li s-a promis ancheta dupa inmormantare.Nici acum,dupa mai mult de 30 de ani,nu a existat acea ancheta..Sa-i rasplateasaca D-zeu pe toti...
cap sec pe 18 Ianuarie 2017, 07:02
#12
a tunat si i-a adunat
Nu sunt calomnii...Atat fosta militie,cat si actuala,au fost si sunt, mana in mana, cu proc*ratura si primaria.
spartacus pe 18 Ianuarie 2017, 06:58
#11
mare e gradina doamne...
Intr-o diminineata,o femeie,mergea la autogara,la prima ora.Niste boschetari,au sarit si i-au luat bagajele,si geanta in care avea actele,banii,telefonul.A fost la "actuala militie",unde a spus ca vrea actele,pentru ca sunt greu de recuperat. In ziua urmatoare, a gasit in cutia postala,actele, atat...Cum va explicati???
ASD pe 02 August 2016, 22:59
#10
Asd
Nişte parveniți cu toții !! Toți proştii si nebunii in Politia din Turnu Măgurele ( Pințoiu, Oprean, Şoimu, Gaman, Tapai, s.a.m.d )
adi si catalin pe 02 August 2016, 16:47
#9
pentru finicu opreanu cel mic
lam ajutat pe pintoiu finicule, sia terminat vila, acuma urmezi si matale la rind, te punem sef ca pa tactau nu avem cum ca a furat si ala dastul
dna pe 01 August 2016, 16:00
#8
info
DA....sa l puna pe oprean(CEL MIC).....ca cel mare LE reprezinta intersele fratilor codrea pe la BUCURESTI..AR FI MUNUNAT...AM SARI DIN LAC IN PUT.....
Adi pe 31 Iulie 2016, 11:30
#7
Oprean sef
Sa-l pună pe oprean șef in locul lu pințoiu si se schimba treaba!!
ASD pe 30 Iulie 2016, 21:15
#6
asd
Intradevar multă mafie in POLITIA TURNU MĂGURELE ! Toti țiganii care circula cu masini fara RCA sau ITP, nu-i oprește nimeni si nu-i mai vede nimeni ! De ce oare ? In Instituțiile din Turnu Măgurele se iau banii "de pomană".
DNA pe 27 Iulie 2016, 20:35
#5
INFO
SEFUL PINTOIU ARE GRIJA SA L SCAPE PE PROCURORUL OANCEA CARE MERGE CU REMORCA NEINMATRICULATA,BA MAI MULT NICI NU OPRESTE LA SEMANALUL POLITISTILOR (ACESTIA URMARINDU L CA IN FILME).SI CA SA FIE MUSAMALIZATA TREABA INSCRIE SI REMORCA LA LITA LA PRIMARIE CU O DATA DIN URMA(CA DOAR E PSD UL LA PUTERE),SA NU AIBA PROBLEME DOM" PROCUROR,CARE NU A SOLUTIONAT 10 DOSARE SERIOASE DE CAND ESTE IN FUNCTIE.EL REZOLVA PROBLEMELE CLICII PSD-iste.ASTA STIE SA FACA SI PINTOIU(SI MULTE ALTELE)FRATII CODREA,TIGANII CARE NU AU PERMISE DE CONDUCERE,ASIGURARI,mese pe la diverse restaurante......SA I VERIFICE CINEVA ACTIVITATEA ACESTUI PROCUROR (DNA -ul spre exemplu)or sa ramana socati cu descoperirile din dosarele intrumentate de el.
cacastoare pe 27 Iulie 2016, 01:05
#4
Politie
O sa vedeti politie luni seara spre dunare . Eveniment donica ti**nul face nunta mare in parcarea eurobacului . Multa politie o sa fie ..vai de voi . Primaria politia pompieri jandarmi . Toata lumea munceste pentru cioara asta de donica
Observator pe 26 Iulie 2016, 17:34
#3
Exista Politie rutiera?
La Turnu Magurele,exista oare Politie rutiera?Priviti cum sunt statioanate masinile pe str.1 Mai(langa chioscul de ziare)chiar sub semnul de oprire interziza si drum cu sens unic!Sau cum stationeaza masina TR 05 ANA la 5m de semnul de oprire interzisa(nemiscata de zile intregi)in fata farmaciei veterinare de pa Cetatea Turnu.A dat cuiva Politia rutiera vreo amenda ?Dar masinile care merg prin centru,fara sa tina cont de semnul de acces interzis tuturor autovehiculelor?Halal Politie rutiera.Sa-i traiasca seful si la mai multe vile!
Adi pe 24 Iulie 2016, 19:53
#2
Bună stire
Păi voi acum ati aflat de poliție noastra rutieră treaba asta?Cei mai mari hoți si bețivi amendează numai bătrâni si care un fraier pe care nu il cunoaste.TIGANI conduc rutieră nu au permise,masinile sunt de prin toate țările pământului nu au asigurări,revizii nimik nu ii bagă nici dracu in seamă ei sunt pe alt tabel.
Titilica pe 24 Iulie 2016, 18:08
#1
Adevar
De cand a ajuns la rutier Pintoiu si a facut si vila.Are cine sa il sponsorizeze.Materiale de constructie sunt luate la prima mana,daca vede articolu maine apar facturili.Ailalti vegeaza
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.