Legionarul - șpaga sub altă formă cea de "meditații" - comentariul zilei.

18 Iulie 2016, 06:49 | 5385 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Colegiului Naţional “Unirea” din Turnu Măgurele.

A devenit o modă printre profesori, atât printre cei buni cu renume cât și printre cei slabi (proști) să condiționeze notele elevilor după cât cotizează fiecare la orele suplimentare (meditații).

Pe vremuri orele suplimentare se faceau în școală, acum dacă vrei note mari trebuie să vizitezi profesorul la domiciliu. Neapărat trebuie să știi unde are acesta adresa. Dacă un elev învață bine și nu are nevoie de meditație, acesta va fi defavorizat la note față de ceilalți elevi, la fel se înțâmplă și dacă părinții elevului aleg un alt profesor care să-l mediteze - altul decât cel care predă la clasă. Se știe că notele mari influențează într-un procent media de admitere la liceu sau la facultate.

Așa că să nu ne mai mire de ce cei care termină astăzi liceul cu 10 sunt mai slabi decãt cei ce luau un 8 la treapta a doua sau picau cu 7 la. medicină. Gândiți-vă că la Colegiul Unirea la admitere în 2015 la profilul matematică-informatică, au intrat și cu media 5,50 iar notata la matematica a fost chiar sub 5.

Zicem că copiii la Unirea sunt buni, poate că 1-2 sunt elite, care învață și singuri neavând nevoie prea mare de profesori, un procent foarte mare sunt copii piloși și care cumpără notele și-și aranjează examenele și un procent foarte mic de copii silitori, dotați, muncitori, care nu au bani de la părinți și care totdeauna sunt defavorizați de catre profesori în detrimentul celor piloși.

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
Constantinescu Florina pe 29 Iulie 2016, 08:10
#22
Coruptie
Daca si in invatamant se va extinde coruptia care a "metastazat"toate institutiile din tara vom dispare ca natiune, vom fi un popor de prosti de analfabeti (licentiati) sortit pieirii! N-am crezut ca si in orsele de provincie unde oamenii se cunosc poate exista un asemenea fenomen! O greseala enorma o constituie infiintarea facultatilor particulare unde se duc toti tembelii iar apoi dupa ce-si platesc toate examenele si- si iau diploma isi fac loc si in .... sistemul de invatamant! Cum e posibil, ce pot invata copiii nosttri de la corijentul, indolentul de odinioara care acum a ajuns profesor! Cunosc un asemenea caz in Buc*resti cand o fosta absolventa de liceu industrial la 42 de ani ramasa fara slujba ( fosta corijenta) a facut Facultatea Biotera) particulara iar acum preda geografia la o scoala generala!...... In invatamant,medicina nu trebuie sa se permita accesul acestor nulitati! ....care ne vor distruge ca natie!
Buli pe 19 Iulie 2016, 21:37
#21
prezervative de câine
Vreau să confirm, eram de față când a venit generala și a zis că-s de câine nicidecum de om. Și eu m-am minunat și-am rămas șocat, prea mari măi nene ca să fie de om.
Tibi Filip pe 19 Iulie 2016, 19:14
#20
propunere indecentă
Am venit și eu frate pe site-ul ăsta bestial care e plin de comentarii că pe celălalt site al lui Simi n-avem de la înființare atâtea comentarii câte aveți voi aici la un singur articol. Plus de-asta mi-am cam iesit din mână, nu mai știu nici să scriu, talent nu prea am avut și de plătiti a cam uitat să mă plătească. Eu vă urmaresc cu mare atenție și vă urez succes! La cât mai multe articole și comentarii! Dacă-mi dați voie, promit că nu vă mai înjur ca-nainte, vă propun o fuziune prin absorbție după modelul PMP-UNPR adică eu vă scriu articolele și voi băgați comentariile. Și facem fify-fifty la cașcaval!
Laura Andreșan pe 19 Iulie 2016, 17:38
#19
pentru Buli
Dragă Buli, să ști că la noi la CFRPS nu am avut probleme cu prezervativele și cu câinii cum aveți voi la liceu. Domnul director Nuțică se poartă natural, ne întreabă ce dorim și noi alegem ce film dorim din colecția de peste 2000 de filme XXX care se găsește la biblioteca instituției. Dacă te interesează te invit să ne vizitezi. Garantat o să-ți placă. La noi munca e o placere și nu-i grea deloc. Mai e și plătită bine. Trăiască șefu Nuțică!
Mitroi Teodor pe 19 Iulie 2016, 15:09
#18
studențe câini
Recunosc că am avut pentru două zile închiriată școala, într-un week-end, unor studente de la Buc*rești, care au venit însoțite de niște câini. Au spus că e vorba despre o expoziție canină, dar ulterior am aflat că era de fapt o paradă gay-lesbi. Oricum lumea s-a distrat, au zis că mai vin și la anul. Așa ne afirmăm și noi în lume, dacă altceva mai bun nu avem. Propun să organizăm "Parada gay" întrecere între licee an de an!
Ionela Jianu pe 19 Iulie 2016, 14:31
#17
uite cine vorbește
V-ați găsit voi câțiva deștepți să vă dați cu părerea despre corupția din sistemul de învățământ .... hahahaha, mor de râs! Mai bine spuneți despre c*rvăsăreala din școlile și liceele din oraș. Pe prietenul și colegul nostru Mitroi Teodor să-l lăsați în pace, el e sfânt și virgin pe deasupra. Hai începeți odată, ce v-a pierit cheful!
Doru Manea pe 19 Iulie 2016, 10:24
#16
problemele sunt multe
Din păcate nu se mai poate schimba nimic, sistemul e corupt și putred. Piloșii vor avea întotdeauna întâietate, profesorii corupți vor rămâne în continuare pe funcții iar ceilalți care sunt de altă părere decât cei aflați la putere au o doză mare de lașitate în ei și așteaptă pe alții să vorbească. Peste 80% dintre profesori chiar dacă gândesc altfel nu au c*raj să-și exprime direct, in față ideile, sunt lași, le discută doar pe la colturi în bisericuțe.
Doru Bărbulescu pe 19 Iulie 2016, 10:22
#15
bombă și AKM
Problema este la oameni, mentalitatea românului, educația, dacă așa a văzut la mămica și tăticu acasă că dădeau șpagă și intervenea prin pile și relații să-și rezolve ceva, așa a pomenit el, așa o să facă și el pentru propria progenitură. În Norvegia, Germania orice abuz, orice încălcare a legii se pedepsește chiar cu pușcăria. Acolo legea nu te iartă tată. Aveți așteptări prea mari de la țara asta amărâtă. Sfatul meu, puneți o bombă și fugiți cât mai repede. Sper să nu se supere pe mine fratele Doru Manea că am răspuns în locul lui pentru Gogu de la spații verzi.
Gogu de la spatii verzi pe 19 Iulie 2016, 08:31
#14
Pentru Doru Manea
Domnule Manea, ceea ce spune Legionarul, o stie toata lumea. Nimic nou. Pe mine ma intereseaza cum scapam de mafia asta. La corectarea rezultatelor de la BAC, au fost diferente uriase intre nota la corectare si nota dupa recorectare. Au fost diferente de pana la doua puncte. S-a sesizat Ministerul. Sa vedem ce va fi, dar ma tem ca nu va iesi nimic. E un cerc vicios. Elevii care au invatat dupa anumite manuale sau carti au luat note mari, iar ceilalti nu. Iar cand au facut contestatie, s-a intamplat ca acestia din urma sa-i depaseasca pe,,pilosii" carora li s-au sugerat anumite manuale.
elevă Marin Preda pe 18 Iulie 2016, 21:26
#13
condiționare
Am terminat recent clasa a opta la acest liceu, eram în primii din clasă dar nu făceam meditație la matematică cu doamna profasoară de la clasă ci cu altcineva. La note deși știam cât ceilalți sau chiar mai bine eram mereu în urma lor la note, până am început să fac și cu dânsa. Imediat a început să-mi dea numai 10. Concluzia o trageți și dumneavoastră. E vorba de doamna Păunescu.
Mitroi Teodor pe 18 Iulie 2016, 20:16
#12
test ADN
Vă spun eu că ce a spus doamna "femeie de servici" nu este 100% adevarat. Am și adresă scrisă catre inspectorat, prin care s-a cerut o echipă, s-au recoltat probe ADN și a rezultat că mostrele respective nu-mi aparțin mie și că cel mai probabil acolo a fost un fel de party cu mai multe persoane, orgie cum o știm noi ăștia mai bătrâni. Am să dau ordin ca de acum înainte să instalăm camere video peste tot, chiar și în closetul elevilor ca să prevenim orice abatere disciplinară.
Nicolae S. pe 18 Iulie 2016, 17:24
#11
Hai să tragem o concluzie
Și aceasta este următoarea:Singurii care și-au dorit cel mai mult acest lucru au fost cei din PSD.Niciodată comuniștilor și neocomuniștilor nu le-au plăcut intelectualii,oamenii pregătiți.Și după 1989,promovările și numirile în funcții au fost făcute prin vechile metode și cu ajutorul și influența partidului.Iar ascensiunile celor din vechia și noua orînduire,nu au fost făcute pe criterii de merit.
matei pe 18 Iulie 2016, 17:19
#10
sunt niste profesori
in mare parte asa este!totul s-a degradat iar invatamantul in mod special!profesorii sunt pusi politic la fel cum erau secretarii de partid inainte!informator de partid si gata oricand sa isi vanda colegii,profesorul actual este o marioneta care joaca cum i se canta!nu stiu daca veti gasi 3 profesori cu coloana vertebrala pana in 50 de ani! nu este rusinos? ce educatie sau ce formator de opinie sa fie acestia cand caracterul lor este zero?!
cuc*rezu pe 18 Iulie 2016, 17:15
#9
cine fura azi un ou
vitalusu ala de la saelele e prietenul cel mai bun a lu cuclea si fura amandoi la fel singura diferenta e ca ala fura pt familia lui si cuclea fura pt ionela



ca daca nu-i da bani gaseseste alt prost
Vișan profesor pe 18 Iulie 2016, 15:23
#8
Ar trebui reintrodusă treapta a doua
Cea mai mare greșeală care s-a făcut după revoluție a fost înființarea facultăților particulare. De aici pînă la distrugerea învățământului nu a mai decât un pas. An de an legea învățământului a fost ciuntată, s-a mers din rău în mai rău pâna la dezastru național. Adevărata valoare, reperul, este cel din anul în care s-au introdus de către ministrul Funeriu camerele video la bac. Dar nu a ținut decât un pic, sistemul s-a opus din nou, ce-au zis, navem nevoie de Funeriu și l-au mâncat de viu. Oricum legea Funeriu a rămas și rămâne o încercare frumoasă de a schimba ceva în bine. Păcat!
nu am nume pe 18 Iulie 2016, 14:58
#7
prezervative in liceu
eu sint o biata femeie de servici la praporgescu si vai mama ce spurcaciuni gasesc cind fac c*ratenie. am gasit si prezervative folosite in banci in cosul de gunoi si in cancelaria profesorilor. parca sint niste animale maica fac unde apuca mie rusine sa spun dar nu am crezut ca ce am vazut poate sa existe. io nu imi dau numele sa nu se supere domn director ca el saracu nare nicio vina.
Elev CNU pe 18 Iulie 2016, 14:03
#6
Minciuni
Domnule reporter, daca al dumneavoastra copil este elev al Liceului Marin Preda sau al altui liceu, si acolo se practica asemenea fapte, asta nu inseamna ca si liceul nostru face asa ceva. Sunt numai minciuni si din cauza oamenilor ca dumneavoastra copiii aleg alte licee in defavoarea Colegiului Unirea.Nu mai spuneti minciuni nefondate si aduceti probe daca vreti sa fiti crezut. mad
ozzy pe 18 Iulie 2016, 13:39
#5
profesori de doi lei
În ultimii ani au apărut în învățământ o grămadă de profesori făcuți pe autobuz. Aceștia s-au și titularizat (o parte din ei) ușor, pe ușa din dos, prin celebrul articol care a modificat legea învațământului (dat de Pricopie). Astfel s-au titularizat pe bandă rulantă toate nulitățile, plus șpagă la direcțiune. PSD prin minisrul Pricopie și abramburica Ecaterina Andronie au nenorocit tot ce începuse Funeriu să reconstruiască. Mai știți propunerea abramburicăi, să intre la facultate și cei care nu au luat BAC-ul!
Raluca pe 18 Iulie 2016, 12:38
#4
Nu e nimic nou
Astea nu sunt decat niste vechi metode de jumulit mințile seci,folosite și în trecut,iar acum sunt reactualizate cu parcă mai mult succes.Așadar,nimic nu este nou,doar materialul didactic este altul,dar,are același ”potențial”.În schimb,și potențialul cadrelor didactice a scăzut proporțional cu cel al elevilor.Deci,mai mulți proști,mai ușor de manevrat electoratul.
Doru Manea pe 18 Iulie 2016, 12:13
#3
pentru Gogu de la spații verzi
Legionarul are perfectă dreptate. La baza acestui fenomen și a rezultatelor din învățământ stă în primul rând "sistemul" de învățământ, legea educației, corupția din inspectorate, directorii puși pe criterii politice, apoi al doilea vinovat "părinții" care nu mai au timp și pentru a-și verifica copii, apoi "profesorii" prin gradul lor de pregătire din ce în ce mai scăzut - mulți dintre ei terminând la particulare - și ultimii vinovați ar fi "elevii".
Grigore pe 18 Iulie 2016, 09:56
#2
Piticul cu sabia de carton a lui Dragnea
Asa se intimpla pe la Saelele unde dictatura este instaurata .Asa zisul primar profesor care impreuna cu nevasta traiesc pe multi bani fara nici un merit .El zice ca face meditatii cu copii si ne atrage atentia sa avem grija cu cine votam .Ce i-o invata ?C-au ramas la coada calului .Ai putea sa ne spui asa zis primar ce te crezi, citi bani iti intra in buzunar lunar,si te lupti ca, copii nostri sa primeasca ajutor social si sa ramina amariti si s-o duci tu bine cu clica ta care nu fac nimic pri primarie ?Sper sa apuc vremea sa dai cu subsemnatul pentru banii furati ?Esti un ....Cirjane,
gogu de la spatii verzi pe 18 Iulie 2016, 08:23
#1
Pentru Legionar
Legionare, probe tata, probe concrete, altfel toata polologhia aia este doar o balmajeala aiurea-n tranvai. Daca ai cunostiinta de asa ceva si nu declari asta celor in drept intri la tainuire si favorizarea infractorului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.