Comentariul zilei - Goe - Caragiale, are si acum prostii lui.

11 Iulie 2016, 08:32 | 4298 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.
GOE pe 10 Iulie 2016, 07:00
#14
Caragiale, are si acum prostii lui.
 
Sedinta de consiliu municipal, toata floarea cea vestita a orasului, psdisti, pnlisti,alde si pmpistul Manea Tudor, pe ordinea de zi cum de ii luom celui mai iubit fiu al deliormanului titlul de cetatean de onoare. Cracea cu ai lui au venit cu propunerea, lucru care nu se realiza din fasa, dar ce sa faci daca sunt minti bolnave si la pnl? Sau oamenii trebuie sa motiveze prezenta in consiliu? Nu sti ce sa mai crezi si sa intelegi. In apararea lui LIvuta se ridica Mitroi teodor un punpincurist vestit care ii face o oda lui Livuta mai ceva ca VADIM TUDOR pe vremea raposatului, ce sa mai discutam, ne aflam la al 14 lea congres. Manea se aptine semne ca a batut palma cu cei de la putere pentru un post caldut cel de director la MARIN PREDA, asta este politica turneana cu iz de perioada interbelica. Cel al lui ALDE voteaza impotriva de ce nu ma mira? Pentru ca stiu cat este de prost si isi apara postul caldut. Niste jigodii penale cu toti.
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
valush pe 11 Iulie 2016, 14:29
#5
"Cum nu vii tu, Ţepeş, Doamne..."
Dacă nu cunoşti limba şi literatura română, lasă-te de scris! Caragiale s-ar răsuci în mormânt! Ce legătură are Goe sau Caragiale cu şedinţa de consiliu municipal? Articolul tău e incoerent!
franchestain pe 11 Iulie 2016, 13:00
#4
final la fratele *gogu*
Amin!
gogu pe 11 Iulie 2016, 11:26
#3
Atunci cand votam cu o anumita parte a corpului
Nu sunt turnean,dar culegeti ceea ce ati votat. Va meritati si ne meritam soarta!
Ilie de la scularie pe 11 Iulie 2016, 09:36
#2
Domnul Goe....
Se vede treaba că la români cârcoteala este sport național. Poate domnul Goe ne spune ce și cât s-ar fi cârcotit dacă PNL local nu iniția această propunere. În mod sigur s-ar fi spus că liberalii s-au predat la inamic. Că au bătut palma cu PSD, că... Dacă au făcut acest gest, de normalitate zic eu, liberalii sunt stupizi, că au făcut un gest de paradă, de populism ieftin, etc. Adică tot tacâmul de care suntem noi în stare pentru a nu dezmite proverbiala noastră noastră calitate de Gică Contra. Nimic nu este normal pentru turneni. De fapt aici este buba, sărăcia a abrutizat atât de mult pe oamenii din oraș încât chiar puși în fața evidenței, nu vor s-o accepte, făcând totul pe dos. Culmea e că după ce-au făcut ce-au făcut se lamentează ca țăranul din povestea poveștilor a lui Ion Creangă. Poate ne dă d-l Goe o soluție miraculoasă, că noi suntem vorba lui Farfuridi, într-o dilemă din care nu putem ieși. Adevărul e că am avut o șansă, și i-am dat cu piciorul. Restul e Can-Can.
gogu pe 11 Iulie 2016, 09:25
#1
limba romana
E foarte greu cu limba romana!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.