Justitiarul - S-a ales praful de Turnu Magurele - comentariul zilei.

06 Iulie 2016, 00:42 | 7096 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Fostul Stadion Municipal Turnu Magurele.

Nu stiu de ce vorbiti despre asa numitul stadion, ce va face sa credeti ca o sa mai aveti asa ceva in Turnu Magurele?...mai ales ca s-a ales praful de echipa de fotbal...

As fi in stare sa pun pariu ca nu se mai face stadionul, pe mentalitatea ca daca tot nu mai avem echipa, ia sa facem altceva cu banii adica sa-i mai furam un pic...si uite asa o sa va imbrobodeasca aceasta scarba de psd cu ceva locuri de joaca, eventual inca jumatate de strada asfaltata sau nu, ca mi-am adus aminte..., se mai asfalteaza un pic cand cobori de la Banciu...si gata, alta teapa data turnenilor..., si sa nu comentati, aveti ceea ce ati ales, deci ciocul mic! N-am pomenit nimic de circul care a fost in weekend cu 95 la suta tarabe ale ciorilor, bazin cu apa in fata fostei Poste, masinute in fata Catedralei si militieni care se plimbau poate, poate le pica o spaga cat de mica..., nu mi-a fost decat sila!

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
gogu de la spatii verzi pe 01 August 2016, 08:22
#11
Domnului Valeriu Găgiulescu
Domnule Găgiulescu, de ce mai stați domnule în acest oraș de trei lei pe care dvs ați retrogradat-o la nivelul de cocină? Și din altă parte puteți să vă păruiți ci Ilie de la sculărie, Francheștain, Justițiarul, Mama Omida sau cu marțienii. Singurul regret sincer al plecării dvs rămâne cel al patronilor de cârciumi și terase.
Valeriu Gagiulescu. pe 29 Iulie 2016, 17:58
#10
Da dragi tovarosi si nas' Floreo!.
Pai cu asemenea porci ca ilie de la scularie, franchestain, justitiarul(unde ma-sa-n c*r i-o fi justitia??) sigur ca aceasta localitate nu poate fi decat o cocina!
Ilie de la scularie pe 17 Iulie 2016, 18:56
#9
@Turneanului
Mai ușor cu pianul pe scări bre! Electorul turnean este cel care este. Mai prost sau mai deștept, analfabet sau intelectual. Tu ce vrei acum? Un electorat încolonat, care să voteze in corpore Mișcarea PoPULAră?
turneanul pe 06 Iulie 2016, 15:16
#8
pentru tuinea
Asa e, ai dreptate PSD nu a facut nimic dar ce alternativa avem?(Looser-ul Cracea care a pierdut alegerile de 2 ori si sta cramponat in functie sustinut de Neagu si Paunescu multumiti ca-si incaseaza indemnizatiile de sedinta la consiliu?) Sau de varianta Almajanu propus cap de lista la judet (stiti cel ce facea afaceri cu Dragnea si vindea functiile obtinute de organizatia judeteana smecherilor de la Buc*resti contra cost, probabil logopedul o sa-i traduca ce spun deputatii in plen ca sa stie ce se voteaza). De altfel cel care il propune e baiatul lui de mingi Parvulescu care e mai interesat de contractele cu statul pentru firmele lui primite de la Dragnea decat de organizatia PNL.Asa ca mai usor cu criticile fata de alegatori si priviti in ograda proprie cand cereti votul, nu jigniti inteligenta alegatorilor.
eu pe 06 Iulie 2016, 15:01
#7
pt.unu prost!
Chiar esti prost!
abc pe 06 Iulie 2016, 14:45
#6
m..e psd
cel care se semneaza un prost cred ca e u pupinc..ist din psd vrun angajat care sa vandut pe 5 lei sa dea votul lui cuclea el probabil are un amarat de servici ori o pensie ceva dar nu se gandeste la amarati care nu au unde sa lucreze din cauza ca nenoroci..l de dragnea prinn zluga lui a luat firma pireli la goana lasandune sa slujim pe mosia lui dragnea sa poata sa ne dirijeze cum vrea el

Gigel pe 06 Iulie 2016, 14:22
#5
Hoopaaa,s-au enervat PSD-iștii !
Măi proștilor,nu vedeți în ce cocină de oraș trăiți???Orașul e mort și îngropat,iar voi o țineți langa cu Crăcea.O să realizați ceea ce se-ntamplă de fapt .numai atunci cand veți fi chemați pe rand pe la DNA.Sunt foarte sigur că rezultatele nu vă vor fi favorabile.E,deabia atunci,sunt c*rios pe cine veți mai da vina.Unii pe Crăcea,iar șefii voștri pe Băsescu.Halal gandire,halal oameni!
unu` prost pe 06 Iulie 2016, 12:35
#4
ia cu la/m*ie
daca iti e asa de sila ia cu la/m*ie, cu multa, multa la/m*ie. daca iesea cracea primar c*rgea lapte si miere peste tot! hai siktir cu jigodia voastra cu tot tongue wink raspberry tongue wink raspberry tongue wink raspberry
TUINEA pe 06 Iulie 2016, 10:26
#3
AȘA VĂ TREBUIE
LA FIECARE 4 ANI SÎNTEȚI MINȚIȚI ȘI PROSTIȚI AȘA CUM VOR CEI DIN PSD,IAR VOI DEFIECARE DATĂ PUNEȚI BOTUL ȘI VOTAȚI CU CEI MAI MARI HOȚI.V-AU FURAT TOT,PANĂ ȘI CNP-URILE,CE MAI AȘTEPTAȚI?VIN ALEGERILE GENERALE DIN TOAMNĂ ȘI VA VOR MINȚI DIN NOU.CE AȘTEPTAȚI,CINE VREȚI SĂ VĂ FACĂ DREPTATE?
anghel pe 06 Iulie 2016, 10:00
#2
s
echipa de fotbal ciuciu pe stadion,o sa pasteti caprele pe el
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.