Pacient - Dezastrul din Spitalul Municipal Turnu Magurele - comentariul zilei.

21 Iunie 2016, 14:53 | 8319 vizualizări | 27 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Bataie de joc la adresa bonlavilor din Spitalul Municipal Turnu Magurele

Spitalul are centrala si nu are apa calda, e inuman asa ceva pe caldura asta sa nu poti sa-ti faci un dus. Mirosim a acru aici, mai rau ne imbolnavim. Maine voi suna televiziunea sa vada cum va bateti joc de noi. Sectia pe care sunt internat jos palaria, nici nu merita spitalul asta asa oameni care cred eu va tine pe voi cei care nu stiti sa administrati, sunteti incapabili. Vedeti ca nu glumesc.

Citeşte şi
Comentarii (27) Adaugă comentariu
Un pacient pe 27 Noiembrie 2022, 13:23
#27
Indiferenta totala
Dupa prezentarea la camera de garda azi27 11 2022 medicul de garda nici macar nu sa sinchisit să coboare sa ma vada eu având simptome de Covid ceia ce sa și adeverit a dat reteta prin tel.
Dreptatea pe 05 August 2017, 13:33
#26
Dezamagire
Așa zisa " vasi" asistenta doctorului ortoped,are un comportament dezamăgitor ce lăsa un gust amar,ar trebui sa își dea demisia si sa se duca acasă si sa își ia pămint si sa il lucreze ca acolo i se potrivește cel mai bine.

RYNO pe 20 Iulie 2016, 22:01
#25
PT ANTIDOT
AUZI, EU ZIC SA O LASI MAI MOALE CA SA NU TE IA SI PE TINE . EU ZIC SA NU MAI FACI PE VITEAZA, CA NU MA CUNOSTI DELOC. MAI TACI IN P..... MEA DIN GURA, CA ESTI SI PR.... PE DEASUPRA. VORBESTE GURA FARA TINE. VEZI DE TRAIUL TAU, SCUMPO....SI NU MAI FA PE DESTEAPTA. MAI CITESTE INCA O DATA CE AI SCRIS CA SA VEZI CAT DE PR..... ESTI.
Q Q Q pe 18 Iulie 2016, 19:58
#24
ANTIDOT
RYNO l-am vazut pe PITPALACUL ala care s-a tot dus la Director sa dea pe goarna si sa ameninte cu TV pe toata lumea, inclusiv pe TINE, DAR - PE BUNA DREPTATE NU ERAI VINOVAT PTR ca e atat de ......... ca plinge PAMANTUL SUB EL. Sunt persoana care a fost in sectie si a vazut tot filmul cu APA CALDA. EU sunt martor daca te da in judecata. Eu te stiu dar TU NU - R Y N O.
MAMA pe 13 Iulie 2016, 18:11
#23
RUSINE
AM AVUT O PERSOANA DIN FAM CARE A MURIT DIN CAUZA CA DOMNU SCHIOPU ERA LA MASA MANCA SI A SPUS CA PACIENTA ARE LIPSA DE CALCIU SAU OCUPAT ASISTENTELE PT CA DR ERA OCUPAT A MURIT O PERS DE 25 DE ANI SI A RAMAS UN COPIL DE 4 LUNI FARA MAMA RUSINE SPITALULUI,CHIAR DACA NU SE MAI PUTEA FACE NIMIC MACAR INCERCAU
Foxy pe 12 Iulie 2016, 09:43
#22
Incompetenta din spitalul Turnu-Magurele
E putin spus incompetenta... Avem un director medical, care este si medic anestezit si caruia ii este greu sa vina sa isi vada pacientii in camera de garda, deoarece omul este obosit, nu poate sa doarma in timpul garzilor, si isi trimite pacientii acasa mai rau decat au venit. Nu cumva sunteti obosit din cauza amantelor, dle doctor????. Nu este suficient ca nu exista line de garda pe pediatrie, ca este un spital unde nu stiu de ce mai este tinut in picioare, pentru ca nu se opereaza, nu se naste, daca vin medicii acestia sunt goniti.

De ce mai este tinut spitalul. Doar pentru voturi?? Pentru ca managerul actual nu face nimic decat pleaca in concedii. Nu mai spun de incompetenta personalului medical mediu, care au un comportament inadecvat fata de pacient. Nu mai spun ca daca bagi in buzunar se pot multe, daca nu poti sa mori.

Cat timp vom mai permite astfel de lucruri???

Toate astea pentru ca asa vrea Dragnea????







X-Man pe 06 Iulie 2016, 17:36
#21
Spital
Nu va mai văitați de spital,dacă nu va convin dotările nu va duceți, mergeți la privați, sunt disponibile clinicile private,dați banu și va tratați unde vreți. Dacă vreți moka nu va mai plângeți ca e după buget,spitalul arată așa cum plătiți voi.Punctul 2 .Ambulanța nu e taxi sa te ducă când vrei tu și unde vrei,ambulanța servește mai întâi urgențele, doar medicul stabilește asta și este obligată sa duca pacienții la cel mai apropiat spital nu unde doresc pacienții cu pretenții. Trimiterea la alte spitale se face doar de medicul de garda și în condițiile stabilite de acesta nu când vrea pacientul.
buburuza pe 25 Iunie 2016, 10:47
#20
ORASUL A AJUNS CA UN SAT
CINE POATE,OASE ROADE, CINE NU, NICI CARNE MOALE....
buburuza pe 25 Iunie 2016, 10:46
#19
ORASUL A AJUNS CA UN SAT
AVETI CE ATI ALES ! TRAIM MAI RAU CA IN EPOCA PRIMITIVA.
eu pe 23 Iunie 2016, 23:33
#18
pt.gagicile
Poate ca aveti dreptate in mare parte,dar nu in totalitate! Doamna,poate ati luat liftul de serviciu sa ajungeti la sala de nastere de aceea ati trecut pe langa "nou-nascuti"! Data viitoare sa ingrati pe partea cealalta,unde este de fapt intrarea,....nu vor mai avea aceeasi ordine pe care ati descris-o dumneavoastra!!!!! Mai sunt persoane care nasc la Turnu doar nu avem un oras de "banchieri"!!!!!
Ilie de la scularie pe 23 Iunie 2016, 13:22
#17
@ RYNO
Bea minim doi litri de lichid pe zi, evita caldura extrema, ia tratamentul corect conform prescriptiei medicale, iar daca apar manifestari neplacute adreseaza-te medicului sau farmacistului, nu delira pe aici.
Pt Dl RYNO pe 23 Iunie 2016, 11:08
#16
PAI PAI
confused confused confused confused Cu ce sa se spel cu apa rece????

Tu te speli cu apa rece ??? DE aceea esti asa de pricajit si agitat ??? Acum inteleg, e mica mereu nu-i asa ???? DE la apa rece

shock shock shock shock snake snake snake snake snake tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink. Si nici parfumul nu ajuta.

Te salut cu drag un prieten....
Pt Costy pe 23 Iunie 2016, 10:56
#15
Urat
rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyesAmbulanta nu vine cand vrea ea . sunt decat 2 Ambulante pe zi si naopte pt ca nu sunt cadre suficiente si soferi. Apoi daca ele sunt trimise la urgente majore care sunt de ddiferite grade proces care se numeste triaj nu are cum sa vina si atunci se trimite din alt oras de ex Alexandria, Rosiori etc. unde exista o Amb Disponibila Asta este .. .. Pacat ca este asa, dar
Dna Adriana pe 23 Iunie 2016, 10:51
#14
Doamna
Si este bine sa frecventati medicul de familie inainte de a veni la spital si apoi sa incercati sa invatati sa mai aveti cate ceva pe acasa ca sa nu fiti luati prin surprindere sau sa veniti la timp la spital si sa nu incercati sa va faceti mai destepti si sa tratati dvs acasa pt ca stiti voi sau a mai facut febra si a trecut . OK. Cu placere doamna . Si eu tot asa am invatat regulamentul ascultand acele doamne de la pediatrie, care mi l-au explicat foarte frumos si m-au ajutat sa inteleg ce trebuie sa fac sa nu mai ajung in situatia asta. DEci aveti drepturi dar si obligatii. Daca nu faceti dvs medicina, pt ca toanta sunteti dvs nu asistentele. Data viitoare plecati direct la Alexandria sa vad daca aveti c*raj sa nu treceti pe la asistoantele acelea,ca sa ii scada repede febra sau sa ii faca cv sa nu sa se sufoce... Asta va fi pe propria dvs rapundere... excaim excaim excaim excaim excaim excaim question question question question question question
Pt Adriana pe 23 Iunie 2016, 10:43
#13
Doamnaaaa
Spitalul nu detine ambulanta, cine va spus asta inseamna ca este o tampita, apoi ambulanta paote sa vina si peste 2 ore si personalul este obligat sa va informeze de toate posibilitatile pe care le aveti adica : internare, refuzul internarii, trimitere spre Alexandria, cu ambulanta sau refuza ambulanta si pleaca pe propria raspundere si bineinteles isi asuma in scris aceasta decizie, pe bicicleta, masina personala etc. Ati inteles acum ??? Cam asa este legea. Iar ambulanta se da daca considera Medicul de garda ca este de trimis, daca vreti dvsambulanta puteti sa va chemati una dar o platiti. Dvs si nimeni nu vine la un spital sa ii spuna unui medic ce tratament sa ii faca sau ce decizie sa ia . Asta o faceti dvs acasa. Pt ca altfel nu are sens sa veniti la spital. Un medic nu poate sa isi puna o parafa sau sa isi asume o decizie pe ce vrea un pacient pt ca pacientul nu stie meserie. De aceea vine la medic .
Un pacient pe 23 Iunie 2016, 10:35
#12
CE este RYNO
NO suntem Cantitati > Pai ce zici nu devii si tu una?? Se rezolva repede. Eu zic sa taci in .......gura ca sa nu te fac mai mic decat esti..... bai jumatate de masura in gura si in sc....
Gagicile pe 23 Iunie 2016, 10:31
#11
bai ryno partea 4
Pai hai sa iti mai spun o neregula . Este normal ca sa ajungi in sala de nasteri trebuie satreci prin sectia de nou nascuti. Nu exista nici un compartiment steril de schimbare . sapalare etc la nici un capat al sectiei de nou nascuti ca sa poti zice ca iti schimbi echipamentul. Dar se trece prin sectia de nou nascuti ca sa ajungi la sala de nasteri. Unde este DSP, unde Este Ministerul sanatatii? Cum ati functionat pana acuma? Cum de ati primit acreditare?

Pentru ca directoarea de la SANEPID (Acum Va las pe voi sa investigati ) sau DSP este defapt medic veterinar si considera ca putem sa traim ca animalele?

Pai nu iti este rusine Ba RYNO. HAi sa vedem care are dreptate.NOi sau VOI.???/ Eu zic sa remediati mai repede problemele pt ca surprise Surpriseeeee si nu o sa va placa... cool grin cool grin cool grin cool grin cool grin cool grin cool grin cool grin shock shock shock shock
Gagica pe 23 Iunie 2016, 10:24
#10
ba RYno Partea 3
Pai tu pe cine contrazici?

Dovedeste ca e ca tine si eu ma angajez sa iti dovedesc ca e ca mine .Am fost pacienta in acest spital, stiu cum este dar te rog nu incerca sa ne prostesti ca se pot intampla lucruri urate. Eu nu inteleg cum de spitalul asta are aprobare sa functioneze, fara medic pediatru de garda, fara aparatura corespunzatoare, fara personal competent, fara sa se nasca in spitalul asta . Apropo daca nu se mai naste atunci de ce mai sunt tinute functionale sectia de nou nascuti si ginecologia??? Nu ai obiectul muncii atunci de ce totusi vii la serviciu?

Ca sa stai, pentru ca merge si asa treaba?
Gagica pe 23 Iunie 2016, 10:18
#9
ba RYno Partea 2
NU exista mancare conform afectiunilor pentru ca ciorba contine si cartofi si rosii si mazare care nu este recom unui pacient cu Diaree. Seara se da un iaurt sau pateu. Cui adultului si copilului? Pai toti au la fel metabolismul ? Un adult mananca cat un copil de 2 ani ?

Apoi unii medici daca ii deranjezi urla sau comenteaza ca nu pot sa doarma .Este un spital al mortii asa cum vrea acest nou director medical si un spital care denigreaza pacientii si in care se angajeaza in ultimul ti analfabete ale profesiei care nu stiu nici macar in ceparte e ficatul nu mai spun ca nu stiu

un diagnostic sa il scrie corect.
Gagica pe 23 Iunie 2016, 10:13
#8
ba RYno Partea 1
Dar tie nu iti e rusine?

Ce estio tu in spitalul asta? Un igienist cumva sau un instalator?

Vezi sa nu ajungi si tu in locul meu. hai sa zicem ca am eu probleme psihice dar chiar toti pacientii au ?

Mai este un pacient care sa zica ca are apa calda si aer conditionat in salon? Uite eu chem televiziunea sau rog pe cineva sa vina si sa faca un sondaj si nu trebuie sa va chinuiti sa aflati cine ca nu veti reusi si sondajul va fi dat publicitatii ? Ce zici facem pariu ca este ca mine si nu ca tine? Ai c*raj sa ma provoci?



costy pe 23 Iunie 2016, 00:43
#7
spital ?
Se pare ca nu vrem sa intelegem ca in spitale e ca in codru, cine poate scapa ! Sunt satul de ce inseamna spital in Romania. Ambulanta? La fel ! Cum poti sa faci 11 km in 1,5 h ? sau 5 km in 18 min ? Nu stie nimeni, niste jigodii ordinare ! Si multe ca sunt trecut prin ele. Daca nu iti da D-zeu sa scapi nu te scapa nimeni, nici ambulanuta nici doctorii din tr. magurele ! Si atunci ce sa facem ? Sa le dam bani ! Stiti ca am experimantat un lucru inedit (cel putin pentru mine), un prof. dr. de la Floresca, sef de sectie nu a vrut sa primesca plic. Am ramas uimit, am crezut ca ... nu sunt in Romania. Si ce vreti la turnu ? Am avut mama internata in spital si la cateva zile de la externare moare subit, fiind bine ? La astia ti-e frica sa faci si o injectie. Incompetenta crasa, pe cine sa tragi la raspundere si cum in conditiile legilor din Romania? Ambulanta care vine cand vreea ea si la fel ii doare in c*r ! Si multe .......!
Udususuusjd pe 22 Iunie 2016, 09:58
#6
Vai, numai în spital ?!
În întreg orașul și județul e dezastru si sărăcie.
R Y N O pe 22 Iunie 2016, 08:01
#5
? ? ? ?
TOV. X din SECTIA Y ?? Daca nu mirosi a PARFUM cand vin in sectie !!?? chem televiziunea s-a vada cum nu te speli. Deja ne-am,, SPERIAT'' de AMENINTERILE TALE. mAI BINE AI intreba Dr. XXX inainte de-a ameninta si,, speria'' cu TELEVIZIUNEA. PS - daca spun numele sectiei unde esti internata -,,AMENINTARILE tale sunt PE LINIE PSIHICA. PUNE MANA SI SPALATE IN FIECARE ZI SI VEZE-TI DE Prb. tale cat........... hai PA ca, esti o cantitate,pardon,, PACIENTA'' XXXXX......ca ori care alta.....
Tudorina pe 21 Iunie 2016, 17:08
#4
Un oras cu probleme.
Unde sînt acei domnii parlamentari care sau lăudat că fac loc*ri de muncă în Alexandria.Dragnea minte de atîtea ani vechime în PSD nu a făcut nimic pentru oameni .A furat voturi cu o sapca si un tricou iar la romii lea dat bani.Tel drum e al lui si conduce sub alt nume.A făcut vile si le vinde .Cu bani din centrul DGAPS .Protecția copilului audat si cumpărat voturi .
Serena pe 21 Iunie 2016, 16:46
#3
Aveți ce ați ales
Eu nu v-aș da nici apa rece,iar. de vindecat,lasa ca jupoaie Dumitru după care va trimete la Buc*rești.
Adriana pe 21 Iunie 2016, 16:38
#2
!!!
Anul trecut am fost cu fata la Urgente,doua ASISTOANTE isi beau linistite cafeaua,nici nu s.au uitat la noi. Pana la urma a aparut cineva...ne.a umplut de respect!!! Ne.a spus ca fata e mult prea mica(6luni),ca nu este nimeni in spital si ca trebuie sa ne ducem la Alexandria,dar cu masina personala,cu bicicleta sau pe jos,ca spitalul n.are ambulanta!!!!

Noroc cu doctorul Marin Stelian,el ne.a facut fetita bine si nu a vrut bani.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.