Comentariul zilei - Propunere: Sa laudam PSD-ul.

14 Iunie 2016, 07:47 | 3154 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Propunere: Sa laudam PSD-ul.

Mai fratilor hai sa nu i mai criticam pe psdisti.

Hai sa i laudam si sa i ridicam in slava. Sa le dedicam ode si cantece. Nihil sine psd. Traiasca la infinit. Domnia lor sa tina pana la apocalipsa. Sa se dea lege ca fara ei nu se poate. Daca piere psd piere natia romana. Traiasca psd si conducatorul iubit care ne au dat de toate. Stiti de ce scriu asta? Pentru ca teleormanenii sant pe invers. Cu cat le spui ca nu e bine ceva cu atat se inversuneaza sa mentina acel ceva. Deci laudatii pe psdisi. Poate li se va trezi ideea si vor actiona invers. Hai sa schimbam tactica. Cu dobitocii te intelegi doar daca vorbesti pe limba lor.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
stimati pe 18 Iunie 2016, 09:42
#5
cetateni
propun sa votam pe limba astora(dobitocii care cersesc voturi).poate asa inteleg si ei de ce nu vor castiga alegerile in teleorman NICIODATA.



ham pe 15 Iunie 2016, 06:59
#4
pt hmmm
Teleormanenii au demonstrat ca inca sant jalnici . Si usor influentabili. Pacat de ei si copii lor. Se multumesc cu putin. De aia psd a castigat mereu in acest judet ultrasarac. Elitele si oamenii cu putina. Cultura au ales sa paraseasca judetul. Majoritatea familiilor au copiii plecati de langa ei.
moromete pe 15 Iunie 2016, 00:12
#3
completare
Psd nu a castigat datorita agresivitatii unora ci datorita smecherelilor de mahala. Teleormanenii nu sunt dobitoci ...in totalitate, doar cei care voteaza psd-ul sunt dobitoci.
un turnean pe 14 Iunie 2016, 13:04
#2
pacat
Jalnic articol,datorita agresivitati dumnesvoastra a cistigat PSD .Continuati tot asa ca total este perfect.
Hmmm pe 14 Iunie 2016, 11:50
#1
Fffgfg
Din articolul dvs. reiese clar ca teleormanenii sunt dobitoci.. foarte bine punctat, stimate domn! Inca o data ati dat dovada de un profesionalism de exceptie, lucru ce ar trebui sa ridice multe semne de intrebare. Sunteti JALNICI!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.