Mizerii din campania electorala - comentariul zilei - "PSD-ist pana ieri, nu ii mai suport."

27 Mai 2016, 10:22 | 3469 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Cumpara voturi cu banii nostrii ( pe strada Mihail Sadoveanu cei care au promis ca voteaza cu ei au primit balast, in cartirul Odaia Vandam, o familie cu 9 voturi au primit materiale de constructii, etc )

- Afisajul cu Cracea din Odaia si Magurele trebuie sa dispara. Madalin soferul lui Dragnea se ocupa de asta (au o trupa care sar in curtile oamenilor si le rup si Chitu de la social care ii ameninta cu pierderea ajutorului social )
- Trebuie sa stranga cat mai multe pliante cu Cracea la sediul PSD pentru ca ulterior sa le rupa si sa le arunce pe jos pentru ca cetatenii sa interpreteze ca nu-l crede nimeni . Mihalcea este cel care raspunde de aceasta actiune.

Toti trebuie sa lansam zvonuri despre Cracea ca este in faliment si ca este imposibil de realizat parcul industrial, ca din cauza lui nu se mai construieste stadionul (ca a reclamat la Bucuresti )
- Trebuie sa lansam zvonul printre costorari ca-i trimit fratii Codrea la munca in strainatate daca voteaza cu Cuclea .
- Toti trebuie sa ne facem conturi de facebook sub un nume fals si sa postam impotriva lui Cracea .
Este o masina de manipulare infecta din care nu mai vreau sa fac parte . Ma lipsesc si de serviciul promis . Nu sunt un animal . Simionescu, seful de campanie, se ocupa de aceste mizerii . NU MA PREZINT LA VOT .

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
vandam pe 11 Iunie 2016, 09:29
#3
bandytysymy
Timp de patru ani, nu vin sa ne intrebe ce probleme sunt, daca ne pot ajuta cu ceva, si brusc, inaintea alegerilor, toti ies din birouri, si fac pe generosii cu cetatenii...

CIOLANUL este cel la care nu se renunta... Da, o mana spala pe alta si amandoua fata,pentru ca sunt multi implicati in aceasta mocirla..
eu pe 30 Mai 2016, 22:08
#2
jegodari
asa au condus tara asta si uite unde a ajuns,doar pentru ei,pe noi cei de rand nici nu ne baga in seama,credeti ca se zbat pentru muritorii de rand,daca nu aveau avantajele care le au nici nu-i vedeai pe strada,pacat de tara asta ca-i pe mainile la niste hoti.La puscarie cu ei,dar din pacate o mana o spala pe cealalta......
Dinu Baston pe 30 Mai 2016, 10:34
#1
Fostului PSDist
Foarte rau! Du-te la vot si asa pui capat mizeriei rosii din oras si judet!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.