Bancul zilei - Sot si sotie

19 Aprilie 2014, 00:05 | 966 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

Un cuplu de oameni în vârsta se prezinta la vizita medicala anuala. Dupa ce a terminat examinarea, medicul îl întreaba pe batrân:
- Sunteti într-o forma foarte buna. Aveti întrebari în legatura cu sanatatea dumneavoastra?
- Da, domnule doctor. Ceva ma nelinisteste… Când fac dragoste cu sotia mea prima data, îmi este cald si transpir… Când fac dragoste a doua oara, îmi este frig si tremur.
- Hmmm, foarte interesant… O sa caut în bibliografia mea. Pâna atunci, spuneti-i sotiei sa intre ca s-o examinez.
Batrâna intra în cabinet, iar batrânul ia loc în sala de asteptare.
Doctorul o examineaza, apoi îi spune femeii:
- Totul este perfect, ca si la sotul dumneavoastra. Totusi, el m-a întrebat de ce îi este cald când faceti dragoste prima data si îi este frig când o faceti a doua oara…
Batrâna se gândeste putin si zice:
- Dar este tâmpit ! Este foarte simplu pentru ca prima data este în luna iunie, iar a doua este în decembrie!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
jA2DlOIx pe 07 Iunie 2014, 20:45
#1
3n3ZVTXm
ludmila spune:Buna dtnamiiia, dtnamiiia buna!!! Pentru a intelege mai bine mesajul eshipei site-lui de suflet, il pun pe fundalul muzical propus si sa vezi minune, gandurile vin la dansul lor si ma motiveaza sa le dau publicitate. O fac cu dragoste Cum sa nu-mi ascult gandul daca eu sunt a lui si el al meu?!! Este gandul de a face sa-mi fie ziua buna. Un bun pentru mine si toti pe care ii am la suflet si in gand, pentru cei dragi, pentru cei aproape si departe de mine, pentru voi, dumneavoastra, dragii mei prieteni. Astazi pentru mine este o zi deosebita, zi care va ramane in istoria vietii. Melodiile se revarsa una mai atragatoare decat alta si -mi invart in dansul lor gandul, speranta bunovointa si dragostea, credinta. Incearca sa dansezi si vei intelege ca singur nu esti, esti cu tot ce este bun in gand si cuvant in ce iti propui sa faci, azi in aceasta zi cu frumosul nume de botez, Zi Buna!!! Sa traiasca nasii de botez.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.